111

Анонимен

преди 3 години

В Доспат уж имаше 84 положителни, пък накрая се оказаха 16.Има ли още заблудени хорица да вярват на тия манипулатори?!

110

Бива ли така неблаго

преди 3 години

Дръжте се по-отговорно! Държавата ви е осигурила 600 респиратора и хиляди легла в covid отделения, а вие отказвате да се заразявате или ако се заразите го карате на крак. Болни хора ни трябват! Дори да не сте, поне се направете за да оправдаете усилията на държавата и щаба.

109

Анонимен

преди 3 години

Ако около Великден беше пик с 30-40 заразени,сега какво е?

108

Ddt

преди 3 години

Държавата на думите "Ако", на словосъчетанията "Дай Боже", " Ако е рекъл Бог" , "Ще видим", "Дано" .... и все в условно наклонение. Абе, ако има "чалъм" да не стане, искат да ти кажат...ама ти се пожелава хубаво. В този случай Пияният мустак си е вързал гащите. Нещо като прогнозата за времето - или ще вали, или няма да вали. И в двата случая прогнозата му е вярна.

107

Анонимен

преди 3 години

Ако... ако... ако.... само на края да не стане аку.

106

Анонимен

преди 3 години

Нали ако не се спазвали правилата на мача вчера щеше да затвори стадионите? Омекнаха нещо Баце и Ананиев

105

Анонимен

преди 3 години

Предлагам мотото на партията на Слави да е да освободим България от коронавируса.

104

Анонимен

преди 3 години

(заразените) от Доспат се оказаха здрави...Тиквата използва коронавируса за да отклонява вниманието на хората от скандалите и корупцията дето е замесен и които излязоха на бял свят.

103

да,да ама не

преди 3 години

До уточнениеСтранно! Как ли преживяват румънците кризата с коронавируса изобщо без щаб! Ама изобщо без! Притеснено ми е някак за комшиите! Изобщо без щаб - ужаст Рвийш!

102

Прекаляват

преди 3 години

С тия пророкания. Те викаха, че животните не се заразявали, а какво се оказа? Още спорят колко седи по повърхности и прочае...

101

Анонимен

преди 3 години

Нещо взе да ми писва всеки ден различни идиотизми да слушам. Тия от щаба да нямат норма на ден колко тв студиа да обиколят и колко интервюта да дадат? Почнаха съвсем да се изчерпват, да си противоречат, да ръсят взаимоизключващи се твърдения и неверни данни. А понякога - и откровенни смешки. Как хората да им вярват и да им спазват мерките?

100

Анонимен

преди 3 години

В момента в който дойдат едни милиарди от ЕС за борба с коронавируса у нас и (правилните) хора начело с Тиквата ги усвоят и ни ваксинират с отровните ваксини на еврейна Бил Гейтс веднага вируса ще изчезне.ще стане работата като навремето с птичия грип с чумата по свинете ,с чумата по овце и кочи .И тогава ,както и сега имаше една медийна истерия и като се усвоиха едни пари да сте чули някой да говори за чумите по *** и ***,за свински и птичи хрипове.

99

Да бе

преди 3 години

Нищо се не знае с тоя вирус. Всеки ден ново 20 .

98

да,да ама не

преди 3 години

До ИзвратенаЕдва ли ще стане! И на двамцата!

97

Шефа

преди 3 години

Даа , големи капацитети , демек ако баба е мъжка , ще и се появи дръжка!

96

Анонимен

преди 3 години

Ами съсипахме си държавата заради единият вирус.Вирусът е пaразит и няма за цел да убива или да наняса вреди на гостоприемника си.

95

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВОРЕТЕ ТУЛУПА,ЗАТВОРЕТЕ СМЕШНИЦИТЕ ОТ ЩАБА,ЗАТВОРЕТЕ ГЕРБАВИТЕ *** И ВЕДНАГА КОРОНАВОРУСА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.

94

Тъп

преди 3 години

Тогава ли ще има пари, които някой ще вземе.

93

Анонимен

преди 3 години

ОБЛАСТНАТА УПРАВИТЕЛКА НА ПЛОВДИВ ДНЕС РАЗОБЛИЧИ ЩАБА КАТО ЗАЯВИ,ЧЕ ОБЯВЕНИТЕ БРОЙКИ ЗА(ЗАРАЗЕНИ) С КОРОНАВИРУС ЗА ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА СА ДОКАЗАНО ЗДРАВИ И ЧЕ ЩАБА ОТКРОВЕНО ЛЪЖЕ

92

уточнение

преди 3 години

Дедо Тошо Кантарджиев си е обикновен изкуфеляк и тарикат ,решил да прибере някой лев преди пенсия.Целия комичен ЩАБ са едно голямо нищо , а оня кюстендилски хирург е върха на невежеството.Все едно ортопед да е шеф на туберкулозен диспансер.Цялата дандания е да се плашат хората ,Тулупа да открадне още пари , а Хунтата да остане на власт.