42

Анонимен

преди 3 години

Едно лечение с този препарат ще струва 2340 $,Европейският съюз даде разрешение за употребата му въпреки че всичко показва че е абсолютно неефикасен !Всички това е въпрос кой ще забогатее бързо от това,

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Демокрацията на САЩ свършва там където започва интереса им. Най - правилно казано. Какво се случва след това не ги интересува. Бих си затраяла ако оставяха и другите да си гледат интереса.Да ама не.Първо са те,за другите ако остане.Е може ли така? При това положение дали някой ще продължи да вярва на Америка и нейната демокрация? Май скоро ще остане само ВБ защото за нея няма накъде. другаде.Ама и тя ще се разочарова. САЩ никога не дават сирене те само продават.

40

СССР

преди 3 години

Спокойно другари. Краварите се подлъгаха по фалшива новина и изхарчиха едни пари в наша полза. Само Русия разполага с истинското лекарство!! И то ще бъде дадено на всички!! Срещу много пари..

39

Анонимен

преди 3 години

Самочувствието на американците е до набето. Те си мислят, че другите нации им завиждат и ги мразят. А реалността е, че те сами си навличат такова отношение, като се поставят над всички други.

38

Анонимен

преди 3 години

Китайците като спрат да произвеждат и изнасят за САЩ и ще видите как ще клекнат американците, дето се мислят за по-тарикати от другите хора.

37

Както каза един

преди 3 години

европейски политик. С приятели като САЩ не ти трябват врагове.

36

Анонимен

преди 3 години

Курса на лечение от Ебола ли е толкова скъп или евентуалното лечение от коронавируса щом неотдавна го открили за който някои ще кажат голям праз с праз лук и още други зеленчуци също се лекува и то много по-добре.

35

Анонимен

преди 3 години

Портокала да го д*ха, и без това се доказа, че тяхното лекарство се оказа, че не е толкова ефективно.

34

Математик

преди 3 години

Лекарството е доказано, че не намаля броя смъртни случаи. Само съкращава болничния престой на тези, които оцелеят. Но предполагам, че ще ни продадат едни бройки американците и на нас. Също както французите ни пробутаха тамифлуто, 99% от което се изхвърля с изтекъл срок на годност.

33

Usa

преди 3 години

А някой да обърна внимание, че лекарството е американско и естествено, America is first. А европейците да дават социалки и да чакат някой да им помага.

32

НФСБ

преди 3 години

Статията лъже, дори не споменава, че лекарството е американско, патентовано е в САЩ и се произвежда в Щатите! Значи интернационала иска Америка да произвежда за жълти, черни и т.н а щатските граждани кучета ги ялиЕвропа да помисли първо за СВОИТЕ над 500 МИЛИОНА ГРАЖДАНИ, а после да обявява ваксината и лекарствата срещу китайската чума за " световно благо" или там каквото им е поредното комуно- клише!

31

Бау

преди 3 години

Споко, ще даде по 1 на феновете си от България! Сигурен съм!

30

Анонимен

преди 3 години

Даже и за Правителствена болница ли няма да има?Депутатите на какво разчитат тогава, та се инатят и ходят без маски.

29

123

преди 3 години

Ами това е американска компания. Естествено, че ще оправят първо себе си.

28

Sichtpunkt

преди 3 години

руснаците да *** като мухи! Всичко се прави с цел спечелване на изборите!Тръмп и Путин са приАтели!

27

Анонимен

преди 3 години

Горките американски болни от короната,но поне Бил Гейтс ще натрупа още пачки.

26

Анонимен

преди 3 години

Голяма реклама му направиха на това лекарство. Че СЗО го е удобрил, не значи, че друго лечение няма... хамериканска му работа.

25

аьаьаь

преди 3 години

Ама то и белината работи, защо не я изкупят

24

MaйMyнaтa

преди 3 години

И като цяло, ето американското кино до къде доведе света. Всеки човек да иска да е Батман, та ако ще и прилепи да яде

23

Анонимен

преди 3 години

Очаквано, все пак фирмата е американска и ще произвежда първо за САЩ. Още едно доказателство, колко е важно всяка държава да развива собствени технологии, а не да разчита някой да я спасява.