53

Факт

преди 3 години

По принцип хората се подценяват, особено по-младите. В един момент обаче си казваш, аз съм такъв, какъвто съм, красив или грозен, няма значение. Важното е да си сред хора, които те харесват такъв, какъвто си. Фитнесът е важен за младите, за по-възрастните е без значение. Има голямо разминаване на ценности между младите и по-възрастните.

52

Атанас Велмазов

преди 3 години

До 59, съжалявам ама аз с грозни хора не се срещам, гнус ме е, милионерче съм, манекен и едропи.шковец, срещам се само с хора, които са ми на нивото, ти не си, а и оттука ми лъхаш на застояла пот и чесън, българинооооооо

51

Анонимен

преди 3 години

До мъжВиждал съм със самочувствие до небето, но външен вид все едно някой и е надул джуките от....За корекциите не знам какво да кажа...Ако ще и малки гърди да има или пък искала кифлата големи джуки, трябва да знаят че няма нищо по хубаво от природата която ти е дала.Това го знам за джуките, говоря за *** чивата храна, трябва яко да спортуваш за да не направиш *** като Винету или шкембе като Воеводата...:)

50

Трета ракия

преди 3 години

Освен маски, май трябва да се въведе и задължително носене на кашони с дупки, поне като се излиза пред други хора.

49

Анонимен

преди 3 години

Те може и да си харесват външния вид,но българите живеят в нищета,съсипали всичко,свещенниците от църквата ако вярват в доброто трябва да вършат добро и да помагат на народа,а те не правят нищо,дори пречат, защо изобщо им се плащат такива огромни заплати??Само предават добрите хора пред силите на злото и предали кой е Иисус отново,това че истината е по-силна не значи че няма малко и лъжа която съсипва и че няма и лъжа,която да помага на истината. Важно е само оптималното добро!

48

Анонимен

преди 3 години

Забравиха да кажат че сме и най-умните!

47

Атанас Велмазов

преди 3 години

Българите са едни от най-зле изглеждашите хора в Европа, всъщност само арменците са по-грозни...Класическия българин е шкембелия, с космати гърди и шкембе, тип Митьо Пищова, оплешивява бързо на 30 вече е полуплешив, жените имат вид на евтини компаньонки, силно гримирани, зле боядисани коси , бързо се сбръчкват, заради лошия ген на 40 вече за нищо не стават, само половина се бръснат отдолу, много зле......

46

мъж

преди 3 години

Почти никоя жена не се харесва в достатъчна степен. За това прибягват до някои пинизи за заблуда И не говоря само за хирургически корекции, изкуствени коси и пр. Говоря за грим, прически токчета, тоалети визуално променящи възприятието....Готина жена със самочувствие може да я видиш по сандали, семпла рокличка без грим и прическа. Но, такива са изключение от правилото. повечето ненакуконени не излизат и до кварталната бакалия.

45

Анонимен

преди 3 години

До БунгарИмал съм предостатъчно гаджета, верно че малко се изхвърляме, но малко...Момичетата си бяха стройни като фиданка, говоря за 90-те и докрая на 2010г. някъде...Сега е рядкост да видиш много красиви жени на едно място, без да са манекенки, както беше тогава .навремето.Може би е заради храната, не знам как стана така че не могат да си съберат корема и дупетата.

44

Анонимен

преди 3 години

По отношение на външния вид, българинът и българката много се надценяват. Огледайте се около вас - ще видите при мъжете едно над 70 % оплешивяли младежи, които са бръснати нула номер тип мутра. Дори и такива, които имат коса, пак са нула номер. Затова са виновни и жените, защото те имат нулев вкус. Такива грозници няма никъде. Мъжете по света се гордеят с косите си и са горди да ги носят. За жените - много от тях са на границата между парцалесите и истинска красота, нямат усещане за мярка.

43

Анонимен

преди 3 години

Те може и да са доволни от външния си вид, но живеят в немотия и най-вече нищета, защото храна,вода и всичко в тая държава е съсипано, спрете ги тези *** от църквата!Само предават кои са добрите хора през силите на злото,повтаряйки само истината навсякъде и Иисус пак искат да го предадат.Това че не е толкова страшно да кажеш на всеослушание че си добър човек,защото сатанистите са глухи,слепи,зле с комуникациите и забравят,не значи че трябва го повтаряш и да се уливаш,защото има и предателства

42

Анонимен

преди 3 години

АКО ДЪЩЕРЯ НА МИНИСТЪР СЕ ОМЪЖИ ЗА ОБИКНОВЕНО МОМЧЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ В КОЛИБА?!

41

Анонимен

преди 3 години

Мис България 2019 Радинела Чаушева също е пример за красотата на Българката!!

40

1

преди 3 години

какъв ужас, тези хора и гласуват

39

Анонимен

преди 3 години

Нормално е хора , на които IQ-то им е на едно с показанията за стаината температура , да се виждат перфектни

38

Анонимен

преди 3 години

Само като видиш Мисис България 2016 Анита Мейзер и Мис България 2017 Тамара Георгиева...И на момента разбираш какъв е еталона на Българина за красота!!

37

Ели

преди 3 години

Много добри резултати, важно е да си в мир със себе си. Показва стабилността на психиката на една нация, не толкова външния вид :). Но какво правят набедените за красиви Брад, Анжелина и Софи Лорен в анкетата?

36

12МСП

преди 3 години

До Бунгар.//За съжаление сте прав,достатъчно е да се погледна в огледалото,когато се бръсна и се чудя,дали има по-грозен от мен.Може би само Квазимодо,той затова ми е симпатичен.Както казват колежките бил съм много умен,да ама това не го пише на челото ми-,но пък има и хубава страна ,защото вече съм и стар, така ,че това е без значение

35

Shark

преди 3 години

А колко процента от българите са доволни от степента си на знания и особено на грамотност?! Сигурно 100%. Ето затова сме и най-простите, може да сме красиви, но сме прости, и то много прости, също злобни и завистливи. Каква файда от красота????

34

12МСП

преди 3 години

До Aнoнимен 36.Да ама много ни идна отвътре,много ни се отдава.Андрешко в компилация с Бай *** е,здраво инфилтриран в народопсихилогията и в постъпките на средно-статистическият гражданин