12

Анонимен

преди 3 години

До Reptile 8 за какво да влиза Радев в затвора ?

11

Анонимен

преди 3 години

Пин кодове. А колко лесно е да се отключи телефонът с палец.

10

До 6

преди 3 години

Гешев се гордее с теб! Щом само по снимката можеш да осъдиш човек! Направо да го разстрелват, нали ? Пък доказателства за вината ще му намерите после... ако не забравите, то не е и важно....Нали утре ще дойдат за теб, че току виж някой решил, че на снимката изглеждаш като виновен, а за какво точно, няма значение и никой не го интересува....

9

ПроСоТо

преди 3 години

па и друго:-"Специалистите " били "ВЪЗСТАНОВИЛИ" ИЗТРИТИТЕ записи?!?!..-КАК?..-Като са СЪЧИНИЛИ ПРЕДПОЛАГАЕМОТО им съдържание?..Може ли да възстановиш ИЗТРИТ запис?..-Ако той просто е ПРЕМЕСТЕН в друга дестинация,тогава да..Но иначе са просто свободни съчинения на въпросната "прокуратура"...За да каже:-"Ето,обвиняемия е направил опит за прикриване на следите от престъпленията си".....Такава ПРИ/МАТЩИНА СВЕТЪТ НЕ познава!!!..Впрочем,такива тежки ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,извършвани от "пазителите на ре

8

Reptile

преди 3 години

Сега, като настъпят шефа за едни 10-години затвор и ше пропее, кой е порчвал снимките, кой е режисьора, кой е изпълнил поръчката...Радев ще го закъса, че и в затвора може да влезе, само имунитета на Президент го спасява... за сега!

7

Сата НАТО

преди 3 години

И къде е доказателството за престъпление?Че някой си е човъркал в собствение телефон ли? Или че телефонът е бил донесен от трето лице, което може да е ровило телефона, по заповед на четвърто лице? И как може за телефон, който не е бил у мене, от мене да искат пин код за отключване?

6

Анонимен

преди 3 години

този само физиономията е достатъчна да кажеш, че е виновен

5

ПроСоТо

преди 3 години

айдеее,побесня Полирания Боздуган..Вместо да разпореди проверка по снимките с пачките,златото и пистолета на Мутрьо,гешеф сай озъбил на президентския секретар..И наду главите на обществото с некакви си три мобилни телефона,каквито има всеки..некои дори и по 4-5....Па вече има и "обвинение"-Били ползвани за "търговия с влияние"..ОТНОВО Бухалката на Мутрьо раздава ПРИСЪДИ!!!!ОТВРАТИТЕЛНО!!!!!..Ако бях съдия,щях да го дам на съд за превишаване на служебните му правомощия.

4

SH

преди 3 години

До "националист"... БОКо наистина ще трябва да вложи доста пари за ремонти на затворите, че в най-скоро време ще се заселите там - и той, а и вие (всичките мутромилиционерогерберасти)...!!! Дааа...!!!

3

SH

преди 3 години

*** т'ва много дейна тази каскетна поръчкотура бе... И при цялата "пара в свирката", не успяха да намерят доказателство за поне едно престъпление...!!! Ха, ха, ха... :::)))

2

националист

преди 3 години

До Бре БрейПОЧНАХМЕ ВИ!ЩЕ КАЖА НА БОЙКО ДА ЗАДЕЛИ ПАРИ ЗА ОЩЕ ЗАТВОРИ.

1

Бре Брей

преди 3 години

То Ало Ваньо, То снимки и записи при това достоверни и нищо? А тоя Пламен ще го обесят за 3 смс и за това, че си изхвърлил старият телефон. Е не е ли Прокуратурата инструмент на Тиквата ми кажете. Само снимките са достатъчни за затвор щото са отправна точка, а и нормален човек би си подал оставката.... Нормално