14

A

преди 3 години

Само с 85 000 лв.? Да не би да сте пропуснали 2-3 нули?

13

Факт

преди 3 години

Ако си спомняте, цирка беше срещу партийния дом. Циркът изгоря-запалиха го нарочно. Махнаха цирка , защото направиха по-голям цирк - в Партихния дом. И днес там се вихри клоунада, акробати си подмятат маски и епитети, кюфтета на корем, вече и шезлонги ще имат, скоро и *** ще им карат , защото се навъдиха много и са евтини. Цирк, г-жа Венче ! АБСОЛЮТЕН !! Български !

12

Анонимен

преди 3 години

За там ще бъдат купени 80 офис стола с висока облегалка, които трябва да носят минимум 100 кг, както и 20 директорски стола с натоварване поне 130 кг. - Егати нере зите

11

Въпросчо

преди 3 години

Шезлонги в народното събрание ???????? Те там ще се излежават ли или ще вършат някаква работа ???? А бе, хора ,за какво търпим шайката дем.бели в това народно събрание ? Те мислят само за крадене, ядене и спане на работното си място !!!!!!!!

10

Е-е-е-х!

преди 3 години

Ако работеха както харчеха чужди пари - парите на българите - американците никога нямаше да ни стигнат. Но на горките депутати от почивки и разпивки не им остава време за работа.

9

памет

преди 3 години

До Сата НАТОТи явно си тскоро в България, щом не знаеш, че от самото начало Партийният дом приютява народните представители и основната част от работтата им протича именно там. не знаеш ли, че това е практика в много държави, големите представителни сгради да се ползват от новата администрация? Не се ли досещаш защо е наложителен този ремонт точно сега?

8

Ганьо

преди 3 години

Тези депутати да но умрът в мъчителни мъки.

7

Св

преди 3 години

Сложете им и барбарони, да плащат по 6 лв./ден. Ще се избият тия 85 бона без ДДС за нула време.

6

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Ко , 85 бона ...нестигат само за кафета и семки .Я веднага 85 милиона ...Халал , да са ви ...Меркел ги печат

5

Анонимен

преди 3 години

нормално, после ще има ремонт на ремонта на ремонта и ще набъбне поне двойно . важното е че ние си строим

4

Сата НАТО

преди 3 години

Не става ясно какво е наложило преместването на НС в Дома на комунистите? ГЕРБ не беше ли дясна и проевропейска партия? Това действие само по себе си е символично. Руската програма на телевизията в петък ще върнете ли?

3

пияница мистик

преди 3 години

Да намалят ДДС-то на 1 процент и няма да набъбне ремонта с много :)))

2

Анонимен

преди 3 години

"20 директорски стола с натоварване поне 130 кг."За някои депутати май е редно да се предвидят столове с по-голяма товароносимост.

1

Анонимен

преди 3 години

Няма да е достатъчна посочената носимост на столовете.