11

Анонимен

преди 3 години

Тази тема ме подсети за една сцена от един велик филм "The Beast Of War"- "Звярът" от 1988 година, където група афганистанци преследват един руски танк, обаче по пътя си се натъкват на руски хеликоптер на който екипажа му е измрял, понеже са пили от една локва в пустинята отровна вода заразена от танкистите.И двама от амуджихидините влизат в кабината на хеликоптера и единия вика на другия:" Хасан, ти си умен- можеш ли да го подкараш?"Така и не успяха....Муахааххахааха.....

10

Пловдивчанин

преди 3 години

Успех да намерите инженер/механик от малцинствата с умения на ниво Формула 1. Просто толкова им е капацитета и IQ-тo.Неслучайно само 3% от работниците са цветни. Най-*** в случая е, че със сигурност на много позиции ще наемат некадърници, само защото са черни, за сметка на някои бели, които са хвърлили много пот и усилия да се квалифицират. Борете расизма като вкарвате черните в училищата, ако трябва и зорлем!

9

Анонимен

преди 3 години

Когато повече представители на малцинствата започнат да правят мерцедеси, тогава хората ще спрат да ги купуват. Само германец може да прави стока с германско качество.

8

Анонимен

преди 3 години

Ми от бай Римлянин как да стане автомобилен инженер, бе нещастници?Той дето има приказка връзките на обувките си не знае да върже...

7

Анонимен

преди 3 години

Къф расизъм ви гони бе?

6

Джедай Мастър

преди 3 години

Мерцедес могат да си боядисват колите каквито искат. Виж Ферари ако си бяха боядисали болидите черни, щеше да е новина. Макар че Ферари може да подкрепят борбата срещу расизма на червените хора. Това, което явно масово обществото не иска да разбере е, че расизмът няма цвят. Всяка дискриминация към различните е расизъм.

5

...

преди 3 години

А от Мерцедес запознати ли са, че въпросните малцинства за доказано мързеливи?

4

Георги

преди 3 години

България с радост би подкрепила тази инициатива на компанията Мерцедес. Ние разполагаме с много кадри от малцинствата, фенове на марката. Искрено бихме се радвали да има доста работници от България. От BMW подкрепиха обратните и лесбийките.. Чудно става.. Роми, гейове, лесбийки. Немското автомобилостроене го чакат светли години. Аве Меркел..

3

Анонимен

преди 3 години

Луда работа ей, изтрещяха всички. Скоро ще ни накарат да се боядисаме всички черни и да ходим като маймуни из града.

2

Анонимен

преди 3 години

"Компанията иска повече хора от малцинствата да работят за нея" Хубава работа ама малцинствата не искат да работят.

1

Анонимен

преди 3 години

ДА АМА дискриминация има само срещу белите хора!!!