109

6

преди 3 години

Професоре - вие сте един хаотичен режим граничещ с идиотизъм. Това че решаваш задачи нищо не значи да знаеш.

108

ъъъ

преди 3 години

Професорът е в хаотичен режим по рождение , май.

107

лъжите на

преди 3 години

Бойко Тиквата, по прякор Буда Чекмеджето, реши да почне да прави 10 пъти повече тестове, за да докарат бройката заразени.. Колко тестовете са верни или като папаята в Танзания е друга тема.

106

аз

преди 3 години

До еритрееца д-р ТедросВие сериозен ли сте?

105

Аз

преди 3 години

София е с население 2 млн. души. Днес в София има заразени 21 човека. Това прави по 1 заразен на 100 000души . Я да видим какво е положението по морето.По колко заразени има на 100 000 души. Май са доста повече. Дане не се окаже, че софиянци ще се прибират заразени от морето

104

Гледна точка

преди 3 години

Дяволът го е измислил много хитро. Той добре знае, че съществото човек няма да спазва мерки.

103

Анонимен

преди 3 години

Простата математика показва че за спирането на вируса трябва ВАКСИНА! Ако софиянци не внимават и тръгнат на почивки по черноморието и то ще лумне.Видяхме как един софиянец го прибра Господ от един къмпинг преди известно време. Нека той да ви е за пример и в случай че не се чувствате добре да си стои там където сте и да търсите лекарска помощ.

102

Електромеханичен

преди 3 години

Фскултет.Да питам: като правиш графика на заразените, не изключваш ли пикови стойности? Не си ли правил протоколи от изпитания? Като имаш пикова стойност поради огнище, това явно няма как да се отчита в общата зависимост.

101

Ъъъъъъ

преди 3 години

Той целият свят е вече в хаотичен режим, а пък за вируса и домораслите математици да не говорим изобщо.

100

да,да ама не

преди 3 години

До Munchen_DEКато махнеш платените от Смолян е 2,1%! Чешкия шеф на завода за авточасти в Смолян плати и направиха към 700 теста - от тях около 60 положителни! Ще видим как ще е на контролен втори тест! Щото в Доспат и Сърница доста положителни станаха отрицателни! Защо така!? Не знам!

99

ПроСоТо

преди 3 години

не го познавам тоя,но съм съгласен с колегата долу:-"Математика" явно не го слуша главата!.."Режима на разпространение бил..ХАОТИЧЕН"...?!?!?!?!..Е ти какъв искаш да е бе,аритметико?..-Да "спазва некакви правила и закони" при разпространението си ли?!ТИ ЛИЧНО дал ли си му некви "Юридически написани норми",по които да се разпространява?!?!Това е ПРИРОДАТА,бе ШЕМЕТ..ВСИЧКО в Нея е "хаотично",основано на БЕЗКРАЙНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ и заложения във всеки вид БЕЗУСЛОВЕН инстинкт към размножаване

98

Само питам

преди 3 години

Мисирката Бенатова трябва веднага да дискредитира този господин по схемата "Мутафчийски". Между другото тя къде се покри? Има още достойни хора за оплюване.

97

не случихме

преди 3 години

И на математици!!!!"Лошият сценарий очертава над шестцифрено число на общия брой заразени." Това може ли да го каже математик????? Ако е вярно, веднага да връща дипломата и за средно, брейййййй!!!! Никой нормален математик не се изразява така!Може да каже над милион, но не и над 6-цифрено число.

96

Ха ха

преди 3 години

Господинът не е математик, а физик. Сигурно е, познавах го преди години. Не знам кога е учил математиката, необходима за моделите. Не знам какви параметри залага. Освен това в БАН не се става професор с ум. И от там имам опит.

95

Анонимен

преди 3 години

Смъртността от коронавируса не е колкото при грип. Смъртността при сезонния грип е от 6 до 8 човека на 10 000 заболели, докато при коронавируса от 10 милиона заразени в света са починали 500 000, което прави 500 души на 10 000 заразени., т.е. 60-70 пъти по висока. Възразява се, че при ковида има в пъти повече нерегистрирани заразени, но същото е и при грипа - хората, които леко го прекарват не търсят лекар и остават извън статистиката

94

БОЖЕ БОЖЕ

преди 3 години

Хаотично може да е тестването, хаотично може да е вземането на проби от неподготвени медицински лица, хаотично може да е отчитането, хаотично може да е говоренето, мерките, лечението.... но да е хаотично разпространението... хайде стига де. МАТЕМАНИК, ти сериозно ли го казваш? Вирусът да не е политик, че да прави хаотични неща само и само да постига целите си?

93

Анонимен

преди 3 години

Рано ги приехте мерките и оставихте хората без работа, а сега ги разпуснахте !!!!!!!!!!

92

ХАОС

преди 3 години

Хаотични са представяните данни целящи хаос, страх и хомот в стадото овчо. Информацията се управлява от кръга овча мисъл, банда никавци обсебели Черкеза Б

91

преди 3 години

Ако затегнем мерките - злеАко разхлабим мерките - зле. То не остана избор, каквото и да направим все е зле.

90

ПроСоТо

преди 3 години

МАТЕМАТИК се вживява в ролята на вирусолог....СЧЕТОВОДИТЕЛЯ Берлага пък са праи на "Министър на здравеопазването"..Счетоводителка-"Министър на енергетиката"...И така,и така,и така.....да са смее ли чиляк,да плаче ли..Боко Харем...И такова чудо доживя изтормозения ни народ...