73

Анонимен

преди 3 години

Германия и голяма смехмпълен германия я има на картата малко отпреди Априлското възстание.Ако не беше Сащ да им пълни гушите Немция отдавна да е заличена от картата.

72

Анонимен

преди 3 години

За да са отново Велики трябва пай да се накачат на корабите и да почнат да колят и бесят.Но след като мръсника германец един очилат тпак работил по проекта Манхатън изпортил работата на Ссср и после ссср даде на китай атомната бомба и нещата за бяла европа приключиха.

71

Анонимен

преди 3 години

Интересно - кой и защо ще даде на британците по-добри условия и сделки, ако са извън ЕС? По коя логика? Всъщност логиката сочи точно обратното - че не с 200, ами с 2000 ще им влезе в дyпарата. Но те си го заслужават.Нито ЕС, нито САЩ, евентуално Русия ще им даде някакви преференции(ако свалят санкциите срещу нея), вероятно и Индия. Китай - мътна работа, но те повече ще вземат, отколкото ще дадат. Супер сделка. Зарежи развития свят, че да търгуваш с аборигените...

70

P.S.S.

преди 3 години

Чакай, чакай, че един съвсем нов хоризонт се отвори пред мен. Сетих се за една карикатура на Бешков - Борис 3 как краднеш конституцията пред портрета на Фердинанд! Брилянтно. Мисля да направя и аз една. Саксии пред картата на България - на Черноморието пише Руснаци опасно за род Сакскобурги! Южна България пише Турци. София пише гражданска войни мен срещу Борисов. А картата е сложена в тоалетната и Саксии си бърше *** с нея!

69

P.S.

преди 3 години

Момчетата от МОН ще звъннете ли на юрист консултите и ги питайте в колко нарушения на конституцията, закона за училищното образование, закона за вероизповеданията влизате с предмета "Вероучение". Отговорът няма да ви хареса, а още по-малко ще ви хареса коментара на Форсети - мислел си, че те били варвари и диваци и вандали. Самия характер на живота според Атиняни, Спартанци, Тиванци, Асгард нарушавате, както и ония сателитчета дето могат да ти прочетат вестника и да следят биотермални единици!

68

Последно:

преди 3 години

Имало едно време когато светската власт и църквата се представлявали от една и съща личност - монарх. Сега историята е дълга, обаче църквата винаги искала още и още и още. Напомням ми някой дали да не чичко Адолф Хитлер! Та това време в световните учебници по история се нарича феодализъм и още средновековие и още тъмните векове! Плюя върху тях, а скоро и друго ! Мислех, че това време е минало господа и няма да се повтори!

67

Анонимен

преди 3 години

Всяка една империя се е самозатрила до основи. Тази няма да е изключение! Британия вече усеща как я мажат обилно с фазелин, въпрос на време е боздугана да я прониже. Радваме, че двама луди фанатици унищожават величията си и скоро ще ръфат дръвцето, вечните големи-Германия и Русия, след поуката от световната война, ще им го нанижат от ряз. Всичко ще си дойде на мястото, а света ще започне да диша по обилно на два фронта. Китайците и те заминават, пренасищането стигна своя апогей. Наздарове, данке

66

Анонимен

преди 3 години

Ще стане пак велика, ама вече няма да е Британия.

65

И друго!

преди 3 години

Къде в закона за училищното образование има друг намек освен, че религиозните вярвания на учениците са равнопоставени и държавата не се бърка в тях! И как точно не се бърка предоставяйки религиозна образователна услуга!

64

Аз да питам само?

преди 3 години

Предметът "Вероучение" не е ли всъщност предоставяне на религиозна образователна услуга на ниво начално, основно, средно образование? И къде в конституцията или в закона за вероизповеданията има намек за такова нещо! Има ясни правила за неделни училища и тяхното финансиране и изобщо то не трябва да е от държавата! Ако това мине стягайте се за Страсбург!

63

Анонимен

преди 3 години

задклавиатурните воини, хайде малко по-спокойно - само глупости в коментарите от вас - явно не усещате как се излагате.

62

Анонимен

преди 3 години

Това е четвъртата най-богата държава в света какво да кажа повече

61

До Симо 2

преди 3 години

Слушай ме сега пикльо в момента около 2 милиона души искат да ти светят маслото, обаче решиха типично по Демирски да убият не теб - а всяко едно твое ко.***.ле - до крак! Така ще бъде прекрасно - най-накрая Фенрир да остане абсолютно сам! И когато като Николай 2 Романов видиш как пада едно по едно всяко твое изчадие и всичките ти синове и дъщеря и всичките ти внуци умрат - тогава ще бъдеш в положението на много български граждани, които ти постави в това положение!

60

леле

преди 3 години

Краят на тази империя е очевиден и необратим ! Не е нужна да си велик анализатор за да видиш фактите ! Остана им само името Великобритания. Вече звучи комично ! Болестта на обществото им е проказа. Няма лечение и бавно изгниват и се разкапват !

59

Симоооооо

преди 3 години

"Баща ти" може да е герой за еврейските конкистадори, но за Българският народ "баща ти" и "баща ти" причиниха три национални катастрофи - ти причини още три и си пряко и косвено отговорен за преждевременната смърт на един милион български граждани и освен това си пряко и косвено отговорен за липсата на 600 милиона в хазната за образование и още нещо ти си пряко и косвено отговорен за това, че държавата по избор ще предлага на идио.тите религиозни образователни услуги! Проклет да е целият ти род

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Радвам се за теб че си намерил къде да живееш и да работиш. Не ги мисля англичаните, никак даже. Нека те да си му мислят. И ти му мисли щом живееш там. Проблемът си е ваш. Щом това ви харесва станете сателит на Америка, няма проблем. Животът се променя. Ролите се сменят. Само че за какво величие можем да говорим тук. Звучи направо абсурдно.

57

До Симооо 2

преди 3 години

Симооооо - само да те светна, не "комунистите убиха тате", а съюзът му с чичо ти Адолф, неговите собствени дела и тежкия масивен инсулт и инфаркт причинен от тях и зверствата, които той заповяда да бъдат извършени - да се натегне на еврейте и да убие гойте! Ама какви гой изтрепа само а? Единият със световна награда за мир, другият направил модернизъм нямаш аналог в литературата и изобразителните изкуства. Ти ко направи бе Симеончо?

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Нищо вече не е същото, и ВБ също. Величието й каквото беше остана в историята. Те вече щат не щат станаха мултикултурна държава защото имат много пришълци от бившите колонии. Край с колониалната империя Това че всячески се стараят да се разграничат от Европа не им носи дивиденти. Разчитат на Америка - лошо си правят сметката , Америка просто ще си поиска своето когато му дойде времето. Но чаталът вече ще е на врата им. Тогава и десния волан няма да ги спаси.

55

Два гиганта мъдреци

преди 3 години

Легендата гласи Мимир и големият Демир и докато Мимир е зле пострадал в смисъл той е една говореща глава. Демир като разбрал за тая работа казал ще науча Один на урок преди Суртр, а Суртр ще го довърши. И Суртр вярно имал такова намерение, ама закъснял и вместо треснал Фрейр - знаеш ли защо Симо? Защото Суртр в крайна сметка решил да не става като Один и между другото Суртр изпитвал известно уважение към синовете на Один - особено към двама от тях! Знаеш ли защо? Защото не били като баща си!

54

Анонимен

преди 3 години

Държава, която премахва обръщението "дами и господа" в обявяването на спирките на метрото (защото някой кукундрел се обидил, че не бил нито дама, нито господин) и добавя опция "менструиращи индивиди" при избора на пол (за жени, които не се чувстват жени), е обречена да загине в мъки от собствената си простотия.