78

Анонимен

преди 4 години

Станко е дърт..я го причакай докато ходи за хляб и го посъветвай както трябва!

77

До 81

преди 4 години

Ами младежо, ако слонът не беше толкова тежък да срути цялата панелка, щеше сигурно и такива мераклии да има. Някои милионери си отглеждат питомни лъвове. На ден такова огромно животно яде по 80 кг месо. А много българи ядат месо само по Коледа.

76

Младияпремиерсхарема

преди 4 години

Няма ли някой да си сложи един слон на балкона да полива готината съседка с хобота и тя може да се влюби в собственика на слона

75

Младияпремиерсхарема

преди 4 години

Българите обичаме да гледаме и да праскаме готини мацки и животни и хубава музика и затова сме пичове и ще си останем пичове

74

Младияпремиерсхарема

преди 4 години

Този стар модел с блокове в града е остарял когато стана премиер всеки един българин ще има възможност да си има къща с двор независимо каква и да си гледа каквото си поиска

73

Един българин

преди 4 години

Аз пък си представям как късно вечер се връща силно черпаният съсед на тоя, който решава да пуши на терасата. Излизат 1 млн. пчели от дима и се чува крясък носещ се из целият квартал: ,,Станко, на ***.йка а ти в гЪ.за . Да им е.ба ***.йката на тия проклети пчели." Така че тоя да си маха кошерите, докато не се е случила някоя беля.

72

Младияпремиерсхарема

преди 4 години

Аз пък си пускам класическа музика , сигурно съседите се дразнят е предпочитам я пред чалгата а махна ли се от града и аз ще си направя кошери пчелите са полезни

71

А дали?

преди 4 години

А ако решите да си опечете месо на скарата на терасата и на пчелите от кошара им замирише и дойдат да ви жилят, язък за печеното дето ще изгори. Ще кълнете съседа до 9-то коляно.

70

Анонимен

преди 4 години

Два кошера не е голям проблем. 30 40 хиляди пчели.Проблема е че губим хармонията с природата. Почват да са ни проблем всякакви съжителства с животни. Оказа се че градовете са пълни и с диви пчели. Алергичните при лошо стечение, могат да бъдат ухапани и в градинката. Мен по ме дразни пушека от с карата на съседа, или чалга караоке на другия.

69

Честно

преди 4 години

Представям си някой дето гледа морски свинчета. Отиде ли тая твар на гости у съседа, ще се пръска блока срещу плъхове. Хората както и аз не правим разлика между мишка и морско свинче. Влезе ли ми такова нещо у дома, бам с лопатата. Откъде ще знам , че било домашен любимец?

68

Сп???нс

преди 4 години

Последните години колко пъти сте прочели "Пчели нахапаха до смърт ...." и колко пъти "Куче/та нахапаха...." пчелата е от най-миролюбивите животни, и в 99% от случаите вината е на ухапания , за разлика от случките с кучета.

67

Анонимен

преди 4 години

По-добре сам да си гледа пчело или други животни от колкото оси и стършели да си направят кошер в самия блок

66

АмчъмдейвиС

преди 4 години

Аре сея пък ми дайте наклон на кошера къде да си гледам пчелите.....апартамента си е мой ,ако искам и кeнeф ша си направя на терасата терасата...

65

Голям образ

преди 4 години

А ако някой харесва змии да НЕ си слага на терасата.Можех да ви изядат мишките в мазето, но обичат да се спускат по водопроводните тръби.На един азиатец като отишъл до клозета , една змия му отхапва оная работа. После колко шева в болницата.Така че хора , най-добре Без никакви любимци, защото може да станете нелюбимци на съседите.Кучето лае, котката си стои вкъщи, ама трудно е да я изкъпеш без да те одере. Папагалите кълват.На рибата й трябва аквариум.Все пари на вятъра. Парите да са си за вас

64

Анонимен

преди 4 години

На покрива се прави тази работа.

63

факт 2

преди 4 години

Ако не ви се засажда тютюн в саксии, има възможност да набиете набедения пчелар и да го вкарате в болница за 2 месеца, ако го удряте безмилостно и жестоко с твърди затъпени предмети от бита по цялото тяло и му причините средни или тежки телесни повреди. Можете и да го убиете, но не искам да влезете в затвора заради един такъв. Съветвам ви да обичате Бог и да Го помолите да изгони пчелите и пчеларя, кучкарите, змиярите, наркоманите, алкохолиците, пушещите в кухнята и други.

62

Що не

преди 4 години

Щом може да се гледат пред блоковете бездомни кучета и котки , той пък ще си гледа пчели !

61

Анонимен

преди 4 години

До фактГений на злото?

60

факт

преди 4 години

Засадете 20 саксии с тютюн. Пчелите ще съберат прашеца и пчелният мед ще е с отвратително гаден вкус. Така, мирно и спокойно , сам този набеден пчелар ще премести кошерите си.

59

До 58

преди 4 години

И къде в гугл пише да се гледат кошери на тераса? Не съм го карал аз да ги слага на терасата. Да е мислил и за другите хора.Все едно аз да напълня терасата си с жаби, за да ядат мухите и от време на време някоя жаба да подскача при съседката, която изпитва неистов страх от тия твари. Живееш ли в апартамент, трябва да се съобразяваш и с другите хора.