21

ТТТТТ

преди 4 години

На Генерала му е през оная работа вече, усети се, че става пионка в ръцете на Наглата Тиква Борисов и се оттегли! Иначе го чакаше край с кариерата му, а той не е толко глупав заради Бойко да си жертва кариерата! Много навременно ни подсказа какво ни предстои, но не можеше да промени нещата, надмения всичкознаещ Бойко командваше и щаба

20

У.Ю.

преди 4 години

Светът се разделя на свободолюбци и ***. *** махат опашка пред глобалистите и им се пущат по всеки въпрос. Преценете сами, този от кои е!

19

Анонимен

преди 4 години

Ако не сте разбрали ни очакват години хоум офис и поетапно затваряна на всичко в което почнат да появяват заразени служители, ай честито.

18

Анонимен

преди 4 години

И тоя Симитчиев чака някой да му доказва, но ако погледне САМ каква е смъртността в Африка , особено в страните в които в момента градусите са между 25 и 40 градуса се вижда минималната смъртност!

17

Анонимен

преди 4 години

Огромното предимство на лятото, е че няма грипове и настинки, и за това няма психоза...Ако на тая глупост не се сложи край до ноември, се притеснявам че може да настане сериозна параноя, когато навсякъде започнат да кашлят и подсмърчат от настинки и сезонни грипове...

16

Чоко

преди 4 години

То ако за всяко подсмръкване ходех да си правя ПСР тест, къде щеше да ми излезе сметката. Представям си януари как най-сетне вносителите на тестове ще се видят с пари. Всички със някакъв симптом ще бъдат натирени да си правят тестове.

15

4444

преди 4 години

Хайде още един гл....... упак, кандидат за минутка медийна слава. Смешници

14

Чоко

преди 4 години

Трудно минава и ентеровируса пипнат на нашето черноморие.

13

ТУЛУП

преди 4 години

Това ли ти каза вирусолога Барба Ганьос, най-вероятно твоята заплата се намира в нощното му шкафче!

12

Анонимен

преди 4 години

Не е доказано и обратното, тогава защо само си чешем езиците Симидчиев?Това което е 100% сигурно, е че всички вируси умират веднага от ултравиолетовите лъчи на слънцето, както и че организма усвоява големи количества витамин D, който е много полезен за имунитета!Истинското лято едва сега започва, така че аз съм оптимист за изчезването на вируса

11

Анонимен

преди 4 години

От неговите думи автоматично следва изводът че зимата ситуацията няма да е по-лоша напротив поради по-голямата изолация тогава поради студеното време освен това сеганположението е далеч от критично.Тоест ситуацията изобщо не е сериозна.

10

Анонимен

преди 4 години

Аптекарите доказаха, че мерките са ефективни. От мерките пострадаха невинни вируси и аптекратите усетиха мерките по джоба си.Покрай коронавируса пострадаха невинни вируси и невинни аптекари.

9

f

преди 4 години

Гугълът е страшно утрепана търсачка, вижте с колко много пари са и пак нищо не правят!Гугълските им невидими слушалки са с дефектна логика и се бъгват.

8

Анонимен

преди 4 години

Прадядо му продавал симиди и хляб, а он веке станал пулумолог.

7

Алчен фармацевт

преди 4 години

А бе то нищо не е доказано, ама спазвайте мерки. Ако някоя частна(или военна) лаборатория е изолирала този вирус и е разработила ваксина, никъде нямаше да обяви резултати, докато не е готово лекарство за продажба.

6

Анонимен

преди 4 години

Чекмедже вируса е много опасен, може да мутира в гардероб или килер, мазе, багажник. Шашкай те се и носете парцали в тая жега! Чудесни сме!

5

Анонимен

преди 4 години

Титанът на инфекциозната мисъл Мангъров го каза, значи е така. Допитвайте се до него преди да кажете нещо

4

Анонимен

преди 4 години

А боледуването доказано ли е!?

3

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега, ако не можете нищо да напрвите, търсете си други професии, и да спрем да плащаме здравни осигуровки. Има много други професии в които може да работите, защо се напъвате да правите нещо което не можете, а искате да ви плащаме.

2

2LOOP

преди 4 години

Едно НЕЩО СЕ ДОКАЗА С COVID-19 ВИРУСОЛОЗИ И ЕПИДЕМИОЛОЗИТЕ СТЕ НЕВЕЖИ.