73

Анонимен

преди 3 години

Този Тонката, когато е най-активен в този форум, е най-нелеп. Ако може да се "види" отстрани каква смешка е.

72

да,да ама не

преди 3 години

До ТонкатаПич, признай си, че си се прибирал с генерала от Гърция и шти фана вяра! Рвийш!

71

българин

преди 3 години

ТонкаПишеш се като експерт във всичко! Кланяш се на д-р Борисов и ни убеждавате със Странджата колко " е велик" " Бат ВИ Бойко"!Пред младото " демократично" поколение " вървиш'!-:) Ама пред нас помнещите Не струваш Тонка!-:) Върнал си се от " Слънчака" Първо не бих обидил Слънчев бряг с подобно наименование! И се правиш на интересен пред младите! А всъщност Нищо не знаеш от тогавашните времена! И да те попитам.Имаш ли оръжие? Ако не си купи и се гръмни Герберски ***!-:)Изчерпан си всякак вече

70

Запознат

преди 3 години

Трайна вълна, съгласен съм, ама пак ще задам неудобния въпрос: някой може ли да каже от къде и (по-важно) ОТ КОГА е тръгнал вируса? Вече се разбра че само е преминал през злополучния пазар в Ухан, но не е тръгнал от там.А възможно ли е да е съществувал в природата от години, като сезонен вирус, но никой да не му е обръщал внимание, докато не дойде Голямата психоза? Имам комшия ветеринар на село, който казва че коронавируси има от време оно в природата, и че не може да повярва че заради такъв вирус, се случва цялата тая световна лудост...

69

Тонката

преди 3 години

до 64 Иначе за едно си прав:):):):)Като се прибирам от Слънчака наистина не помня нищо:):):)Губят ми се часове направо:):):)

68

Истината

преди 3 години

До Анонимен... графиката на Беларус.... Батя Лукашенко още през март каза, че в Беларус няма и няма и да има умрели от коронавирус, ***!

67

Тонката

преди 3 години

Само да добава,че допреди няколко години всяко Лято ритахме на малки вратички с Бербатов,Косьо,Милен Георгиев и Кючука на "Еврика":):):)А некъв тук ми обяснява ,че Несебър бил наляво,а ВласТ надясно:):):)

66

Анонимен

преди 3 години

Aйде сега проф. Шрек да погледне графиката на Беларус - без мерки, и да си скъса и изяде дипломата. После да обеси на Бранденбургската врата!

65

Анонимен

преди 3 години

"...се забелязват много асимптоматични инфекции от коронавирус. Според него това дава основание да се предполага, че сред хората може би вече има частичен имунитет срещу COVID-19"-------Вие дръжте хората изолирани, а пък се надявайте на имунитет! Бал*ък мал0уm3н!Ами пуснете ги да си живеят живота, да си изграждат естествен имунитет! Ама не ставало - много малко се заразявали!!! Бах тоя страшен вирус!

64

Подкатави

преди 3 години

А тези "ескперти" какво обяснение могат да дадат на факта, че през първите 6 месеца на 2019г. има повече починали в България, отколкото през първите 6 месеца на 2020г. с прословутия коронавирус?

63

Тонката

преди 3 години

Абе Бойко скоро като направи обхода,директно от Тракия спирам S8цата пред Какао без да обикалям през Бургас:):):):)Иначе ше се загубя някъде там по трасето:):):)

62

Анонимен

преди 3 години

Да си скъса дипломата, и тоя!

61

Релеф

преди 3 години

Ах майка ви да *** на вас всичките, дето настоявате за медицински маски на за крито. Сега заради балъци като вас този цирк никога няма да свърши!

60

Анонимен

преди 3 години

До 52 Тонката.За Несебър трябва да завиеш на ляво идвайки от плажа.Иначе излизаш на пешеходната на магазинчетата за сувенири! И на главния път Бургас Варна!-:)Бе ти пил ли си тази вечер? Уж си се прибрал от " Слънчака" а не помниш нищо? Ако беше зрял Българин.Нямаше да споменеш подобно наименование " Слънчак"! За мен лично е обидно чувайки този епитет за Слънчев бряг! Схващаш ли ми мисълта?

59

Анонимен

преди 3 години

Тия хора си играят с огъня, лекарите не могат да са на такъв режим месеци и години, плюс това са доста възрастни повечето. Спрете се като скъсали синджира сте хукнали!

58

Край

преди 3 години

Това медицината е нещо като футбола- каквото и да кажеш все някой ще повярва па даже може и да се окаже вярно

57

Тонката

преди 3 години

Така беше при комунизма на Слънчака,само рози и цветя:):):)И не само на Слънчака нали?:):):)Тогава всичко беше рози и цветя:):):)Са Ф16:):):)

56

90 българи

преди 3 години

тоя *** ли е? не пак питам *** ли е а? не знае ли че няма вирус какво се прави на умен а колко им даде да ги пишат с короната а ? абе ела тука бе я дай да ги видиме тиа корони по телевизора ги дай бе ей *** немец а бе а?

55

Скептик

преди 3 години

Тонка,По плажа или по алеята бе моето момче, в края на плажа беше комплекс Амфора - тотално за ГДР. След това си в Несебър. Ако искаш Равда, излез на шосето. Няма как даде объркаш.

54

Анонимен

преди 3 години

Това е втора вълна, но още не сме стигнали гребена. Кога ще го стигнем и колко ще е той , никой не нзае.