155

Анонимен

преди 3 години

До Само питам!Доло Мотафчиски, доло доло!

154

баба мара

преди 3 години

Швеция не е пример за нищо така че не ни занимаваите с тази нация

153

Само питам!

преди 3 години

"Но впоследствие СЗО промени оценката си и обяви, че темпът на заразяване в Швеция е умерен и че по-големият брой нови случаи се дължи на ръста на тестовете."От нашите ВЕЛИКИ специалисти,няма ли някой да се изходи по въпроса?

152

Анонимен

преди 3 години

Шведският модел на бездействие останал неразбран? Не изглежда особено умно да се бездейства пред заплаха с много неизвестни. Естественият подбор понякога предлага изчезване на цели видове.

151

До Анонимен 134,

преди 3 години

"Твърде възможно е Швеция да излезе от проблема, когат останалите едва влизаме.""Зависи дали ще има скоро ваксина за рисковите групи."Ваксина не може да има в близко бъдеще, защото няма как да се проведат нужните изследвания. А и това е поредния вирус, против който вероятно няма да има траен имунитет, вкл. посредством ваксина. А докато я чакат, нормалните хора осъзнават отдавна, че няма как да се зазидат в мазетата. Освен ако не са служители в бюджета - храненици на властта.

150

Иван Бъчваров

преди 3 години

Кой изобщо вярва на тая гнусна лъжа к19

149

Анонимен

преди 3 години

До Qwerty"Смъртността им на 100 000 е на едно ниво с Белгия и Великобритания, така че не е толкова зле положението"Последната опорка, която от няколко дни не е вярна : вече в Швеция ежедневно умират повече (на 100000) отколкото в Белгия.

148

Анонимен

преди 3 години

Стадния имунитет все още не е доказан, но явно няма друга надежда засега.

147

Обективен

преди 3 години

До бгИма резон и в това, което казвате.

146

Обективен

преди 3 години

Швеция подходи правилно и разумно, залагайки на стадния имунитет, като съм убеден, че в крайна сметка ще излезе много по-безболезнено от кризата и дори с по-малко жертви отколкото в останалите страни.

145

surr3a1

преди 3 години

Относно безплатно си в силна грешка, защото данъците са нещо като 30%+ от доходите.

144

Анонимен

преди 3 години

Ехати здравната система имат, да отказват интензивно лечение на хора над 65 год, т.нар. сухи съчки, както ги нарича Мангъра! Те това се казва демократичен подход - кой умрял - умрял, ами дайте да махаме и ваксините и така на късмет да я караме! Псиxопати! Нито си опазиха икономиката, нито хората. Резил!

143

Анонимен

преди 3 години

Грета Тунберг е момиче с тежка форма на аутизъм.Не я намесвайте в тема която няма нищо общо с нея.Става въпрос за учени, лекари от Швеция.Един от най-престижните в света е Каролинският Университет.И изобщо, Швеция има една от най-добрите здравни системи в света.При тях всичко е наистина безплатно, и като такова представлява истинския социализъм, а не комунистическата диктатура, която беше в България.Шведите обаче отчитат като голяма грешка лошото състояние на домовете за възрастни хора.

142

пепе

преди 3 години

Шведите забелязаха, че вируса убива предимно черни и американци, и решиха да не го спират :-Д

141

ъъъ

преди 3 години

Пилците се броят на есен. В случая даже няма нужда да чакаме до есента. В крайна сметка всички минахме на шведския вариант, ако изключим симулацията на мерки със задължителните парцалчета на врата. Сега би трябвало да се запитаме за какво ги ручахме жабетата.

140

бг

преди 3 години

Подхода на Швеция е да убеди света че ковид19 е опасен вирус. Като няма мерки има голяма смъртност. Циркаджийски номера на Илюминатите.

139

Анонимен

преди 3 години

*** дава оценка на шведите!!??Може би не взеха най-правилния подход към вируса шведите, но...*** да дава оценка на шведите??!!!Все едно Преслава да оплюе Пинк Флойд, че са маллоумни и не правят истинска музика.

138

A

преди 3 години

Това е един много фин начин на прочистване, г-н Билд. На такива фини неща ние балканците не сме способни.

137

Анонимен

преди 3 години

Ако има такова нещо като "национална психопатия", шведите го имат. Много странни решения и идеи излизат оттам напоследък.

136

Доктор

преди 3 години

Трудно ми е да приема някакви умствено увредени индивиди като Грета Тунберг и тази топ епидемиоложка да определят колко да живея !!!! Предпочитам посочените две умствено увредени същества да бъдат пъхнати в газови камери , отколкото аз да умирам !