115

Русия

преди 3 години

Туй кат главно лице за КАТЕБЕТУ,няа ниту идин обвинителен акт.

114

Шаши

преди 3 години

134 На кой му пука за Прокопиев. За много хора е световно неизвестен. Няма да дойде да бачка моята работа. Има хора за който се гласува. Това влиза в техните ЗАДЪЛЖеНИЯ, като избрани за 4г. След като не си вършат работата, на изборите палят мотори и си е... ват маа...та

113

Анонимен

преди 3 години

До Негово величествоГербераст какво се плюнчиш и хвърляш пясък в очите на хората.Олигарсите, не само за които Гешев се изхвърля са си виновни за "прехода" само че никой не е осъден, нали това им беше уж целта - ДА ГИ ОСЪДЯТ!Другите олигарси от ДПС, ами олигарха премиер?Ти си продължавай да тролиш, народа ще ти повярва, все пак сме марсианци а не българи.

112

Анонимен

преди 3 години

До Бои лукПочна застрашаващо живота на всички така наречени олигарси от народа, това са негови думи - така наречени олигарси от народа.Извади бухалката и каскета и........нищо.Преследва бабички и дрона на президента, пародия пълна.

111

Пловдив

преди 3 години

Малкият Шиши пак прецакан,нищо същото с бели конци не може да издържи в съда,некадърник.Дядо му е бил партизанин,след като постоянно ходи с каскет,хахаха

110

Шаши

преди 3 години

127 Др. Марголин. Др. Стечкин. Товарищи Токарев и Макаров. Един филм за съдиите на Апокалипсиса. Майтап.

109

Анонимен

преди 3 години

НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ИНСТИТУЦИЯ !!!!ТИЯ ТРЯБВА ДА ГИ......НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ ! те, ГИ ПУСКАТ ???????

108

Анонимен

преди 3 години

Гешев е добър прокурор - само трябваше да се роди няколко десетилетия по-рано и малко по на север, в Русия.Можеше да работи за Вишински и да тика невинни хора в Гулаг...Ама няма късмет завалията...

107

Шаши

преди 3 години

Защо изобщо коментираме, този кьор фишек. Театро за гебини.

106

Джедай Мастър

преди 3 години

Щом собственият му марионетен съд постанови оправдателна присъда, представям си какво е било качеството на обвинението на тоя смехоран.

105

Бои лук

преди 3 години

Водим война с невинни хора - просто опозиция изказват се срещу властта!Гешев не разбира защо Съда не действа като Народен съд - опозицията в затвора и разстрел

104

Логично

преди 3 години

Няма нужда от драма! Всяка демокрация по света би отсъдила по този начин. Няма как да обвиниш министър, че е изпълнил решение на МС, а обвиненията срещу Прокопиев бяха смехотворни, даже не съм сигурен дали някои от тях изобщо бяха нарушения на закона. Прокуратурата ни за пореден път стана за смях с явната си некомпетентност. Явно са свикнали да работят само с Тиквени разпореждания и са изгубили връзка с реалността, законността, правото и демокрацията.

103

??

преди 3 години

Целта на Гешев е да СПЛАШВА и да преследва невинни хора и да ги развежда по съдилища и да ги вкарва в ареста. И това го плаща държавата. Държавни пари се харчат за са се водят дела срещу Неудобните за Властта хора.

102

Анонимен

преди 3 години

Срещу Гешев и Борисов цялата престъпна и мафиотска па..с..ми..на!

101

Ф.С.В.

преди 3 години

До113 и 112 коментар- Абе да те питам кой създаде Симеон Дянков -КОЙ го направи министър-Кой беше съгласен че народът трябва да стяга коланите и да яде постни ПИЦИ?? Трайков кой го създаде?? -Абе Комунистите ли са 12 г във Властта?? Смешно е 32 г ДЕМОКРАЦИЯ А ГОВОРИМ ЗА 45 Г КОМУНИЗЪМ -ХАЙДЕ СТИГА!! ОЩЕ 10 Г И ЩЕ СА НАРАВНО ДЕМОКРАЦИЯ И КОМУНИЗЪМ- НАРОДЪТ ИЗБЯГА -ОСТАНАХА 2,5 МИЛ СТАРЦИ ПЕНСИОНЕРИ И 1 МИЛ ИНДИАНЦИ И 1 МИЛ НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ! И ПОЛОВИН МИЛИОН КРАДЦИ-ПОЛИТИЦИ ПОЛИЦАИ И СЪДИИ

100

Анонимен

преди 3 години

Ах, тоя добър Герб! Каква тежка битка за справедливост води!А междувременно се тъпчат пачки по чекмеджета и се съсипват човешки съдби!Браво бе, ***!

99

Стефан

преди 3 години

Хора нали разбирате че тази продажба на дялове на ЕВН не може да стане тихомълком, тази продажба е минала и е одобрена от министерския съвет и ЛИЧНО от премиера, какви глупости и общи приказки пишете, Борисов няма ли вина, ПОНЕ ЗА ЕДНО НЕЩО, този виновен, оня виновен, само Баце в бяло, ама като чуем записите от тези дни МАЙ НЕ Е ТАКА.

98

Анонимен

преди 3 години

Скрий се бе къскет, по простите ще си помислят, че си някакъв фактор и нещо зависи от теб. Нула!

97

ТРОЛОВЕТЕ

преди 3 години

Пак са тук! Две страници назад.... Абе бегайте в Билла

96

до к.105

преди 3 години

До АнонименЦветаное май че не напусна ГЕРБ заради тримата богати, а заради шефа си. Не оневинявам тримата, но намесата на СпП и СНС,АСНС може да се превърне в нещо много неприятно за самите обвиняеми и за държавата. СпП вече поема всички обвинения, а това може да се върши от "неспециализираната" СГП, СНС и АСНС раздават с щедра ръка присъди над 10 г. НАли не смятате, че Иванчева и Петрова са ОПГ, а посредникът, мисля че се казваше Даскалов или нещо подобно, е третото лице на групата?