140

Анонимен

преди 3 години

Всяко чудо за 3 дни в Боколандия.

139

Анонимен

преди 3 години

Загубени са 28милиона пари на народа. Обаче съдът бил постановил че няма проблем. Питам се колко ли са дадени под масата на съдиите за да отсечат

138

Анонимен

преди 3 години

Не е виновен съда ,в случая прокуратурата не е могла да събере и изложи необорими факти.В много от случаите самите прокурори нареждат обвинението така че то да падне.

137

Пенчо

преди 3 години

Цирк за пред гулйовците(мисирките народът)Със всички задържани олигарси това ще е края!За кокошка няма прошка за милиони няма закони!Закривайте цирка *** и да се приключва!

136

Анонимен

преди 3 години

Едно скалъпено, рвкетьорско обвинение, очаквано падна в съда.

135

Анонимен

преди 3 години

Навремето (2004 г.) Лидия Шулева специално подчерта, че в договорите за,приватизация на енергоразпределителните дружества е изрично уговорено, че продажбата на минориторните дялове от тях ще се извърши на същата цена, по която се продават на ЧЕЗ , ЕНЕРГО ПРО И ЕВН основните дялове. Така че продажбата в случая по "пазарни цени" си е парекселанс престъпление. Явно, само съдът на мафията не може да го види това

134

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Ади уее...еее басии изненадата!

133

Анонимен

преди 3 години

Няма изненади. Прокуратура и съд перат най-добре.

132

Анонимен

преди 3 години

Бандитска държава... Съд, депутати, правителство.... Всички са за затвора...

131

не Краси

преди 3 години

До Красине го духат Гешев и Борисов, тия не са крали от Гешев, а от държавата са крали - от всички нас - и днес някакъв пишман икономист иска да намалява пенсии и заплати за да не сме затъвали в кризата - а милиардите откраднати от невинните крадци ? Не го духа Гешев, ние го духаме -уви.

130

ех, успокоих се

преди 3 години

честни министри са ни управлявали, а не някакви си крадци. Сега по тая процедура Костов и Нинова - и ние да се успокоим, пък и те, ако имат някакви притеснения (че са хайдуци - да речем ) и те да почнат да спят спокойно ( че *** току виж заслабнала ).

129

Анонимен

преди 3 години

Територията е като африканска колония. Нищо повече.

128

Анонимен

преди 3 години

Добре че е Прокопи, та Мони и Траката да видят пак слънцето! Да си приятел с "Чичко паричко" е "по добрата комбинация"!

127

нокаут в 1-вия рунд

преди 3 години

Така е Гешев в бокса мача се играе до последната секунда и съдията казва кой е победител ! Щото преди мача ,аз тоя ще го спукам ,така ще го наредя , той ще види ,а после гледаш надолу и тихичко подсмърчаш .Иска яки тренировки ,добър треньор и много зор.....

126

Тия мушмороци

преди 3 години

Как станаха собственици на държавни дружества. Продаваха, препродаване докато преточат всичко. Днес са като бели ханъми. Тогава обществото го искало. Обществото си каза мнението за шайката на Костов на "онези" избори.

125

Соц. експеримент

преди 3 години

Понякога се чудя, дали няма да е по добре без избщо да има правосъдна система. Така и така не работи поне да не се мъчиме...

124

Анонимен

преди 3 години

Присъда и затвор са за обикновените хора. Тях не ги оневиняват. И присъдите винаги са "Затвор, затвор, затвор"..."Големите" закон не ги лови. Те винаги са невинни.

123

До 131

преди 3 години

Това не фярно.

122

Анонимен

преди 3 години

До 126: Прочетох само заглавието, надолу не си направих и труда да прочета. Определено сме за подигравка. След като едни откраднати 28 милиони с които е ощетена държавата не са престъпление, честно незнам какво да кажа. Пародия. Всеки народ нали знаеш че си заслужава съдбата. Никой не ни е виновен. Каквото сме си надробили това сърбаме за жалост.

121

И те така баце

преди 3 години

Са да почват да разследват съдиите и родата им до девето коляно, дали някой аджеба не е забогатял внезапно. Щот със сигурност ще са забогатели. Нормално е решението на съда, след няколко милиона в сметката, ясно е че присъдите ще са оправдателни. Иначе, след няколко милиона дадени и тези същите бъдат осъдени, следващия им ход най вероятно щеше да бъде да се похарчат още няколко хиляди, за да бъдат заличени от лицето на земята всички в съдийския състав. Знаем ние в каква държава живеем, ти недей.