64

БАНко

преди 3 години

СНИМКИТЕ ПОКАЗВАТ :::::1.БОЙЧО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ С ВАСИЛ ЧЕРЕП БОЖКОВ2.ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НАГРАЖДАВА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ3.ГЛ.ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ НАГРАЖДАВА ГЛАВНИЯ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА ДРОГАТА В БЪЛГАРИЯ ГДБОП ШЕФ 4.В ЗАТВОРА ОТИВА ПОРЕДНИЯ ПАРТНЬОР ПО КАРТИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ГЕРБЕРУХИ ...ПОЗОР СТЕ !!!!!

63

полковник Петров

преди 3 години

Някои тръбяха че в БГ нямало корупция и криминална престъпност

62

Анонимен

преди 3 години

Винаги ми е правило впечатление,че като хванат някой ушев в престъпление и се почва "дългогодишен служител,прекрасен,човек,добър съпруг и баща,носител на десетки награди с болни родители,ипотека,диабетик и със силна депресия" Някак си се подразбира че е ангел безценен и непорочен само другите са лоши и виновни.Не че злобея ама някак си не ви ли е малко поне срам да защитавате като матросов на амбразурата най-обикновени престъпници?

61

Анонимен

преди 3 години

Доказателствата ,ако са достоверни - са си доказателства ! Трябва да се разследва всеки детайл за достоверност и ако са годни,то всички замесени на съд ! Цялото ръководство на службата не само да подава (искана) оставка ,но също на съд за бездеиствие (което значи съучастие) и по тежката форма- прикриване на престъпления на колеги !

60

Анонимен

преди 3 години

МВР,ГДБОП,ДАНС,НСО и т.н. криминални организации за които плащаме милиарди левове, а резултата е 0!!!

59

Истукан

преди 3 години

Това не е достатъчно, цялото правителство трябва да подаде оставка заедно с кризисния щаб. Скриха се, защото ги уличиха в измама.

58

Анонимен

преди 3 години

Как може прокурор, да говори като писател фантаст? Никакви факти, освен момента, когато Стъкларя е набутал парите на Панков! Как може свидетели да са Ради Ланчето, Весо Паяка и Стъкларя? Нали казваш, че си майка? Как може да вярвате на наркодилъри, които дават показания срещу полицаи? Защо наркодилъри са на свобода със споразумения, а полицаите, които са ги работили са в ареста? Ами Ланчето давал ли е пари на Вътрешна сигурност? Правосъдието е кривосъдие, лъжата - истина, а лошите са добри!

57

Анонимен

преди 3 години

До 60Играта на добото и лошото ченге е обичаен метод във всички отдели на полицията и разузнаването, за спечелване на доверие с цел разкриване на пресъпление, вербуване или както в случая - подкупи, рекет отстраняване на конкуренцията.

56

Totenkopf

преди 3 години

"Предвиденото наказание е от 3 до 10 години лишаване от свобода, глоба и лишаване от права," -Това някаква шега ли е?

55

Анонимен

преди 3 години

Е Радев нали искаше борба с корупцията !До сега трябваше да ръси само хвалби за Гешев, а той прави точно обратното - налапа пурата на Черепа и обвинява Гешев, че "унищожавал бизнеса".Поредното доказателство, че защитава интересите на Кремъл.

54

Анонимен

преди 3 години

Всяка година по линия на обществените ппръчки потъват десетки даже стотици милиони ама за това само президента говори!

53

Маргиналите

преди 3 години

В които и квартал да тръгнете по улиците ще видите на много места по първите етажи залепени по някоко стеропоро и оставени.Това са ОПГ които МВР не може да спре от години.Журналистите малчът

52

Ф.С.В.

преди 3 години

Навремето всеки искаше да е Катаджия -минаха години -вече забравих 25-30 ли бяха -та и сега всеки иска да е Катаджия-Нищо не се промени за всичките тези ГОДИНИ!!!

51

БАНко

преди 3 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗАЩО БЯХА НАЗНАЧЕНИ , КАКВИ ГИ ВЪРШЕХА И РЪКОВОДЕХА МАФИЯТА НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА !!! ДЕСЕТКИ ПРИБЛИЖЕНИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И ЧЕТИРИ КАРТОИГРАЧИ СА ПО ЗАТВОРИТЕ !!!Ф А К Т И !!!!!

50

Маргиналите

преди 3 години

Не може жена на катаджия да има ресторанти за милион и половина и никои да не пита как и откъде ги има.

49

Анонимен

преди 3 години

Сега кои техни колеги ще поемат ролите на задържаните ?Защото пазарът вакуум не търпи.

48

Анонимен

преди 3 години

Каква русофилска мафия бе? Мафията политически убеждения няма! Усвоява откъдето и падне. Гербавите престъпници не са ли мафия?

47

Тъп

преди 3 години

Да , ама не! Използуваха да се отърват от някои, които им пречеха.

46

Трябва ни Путин

преди 3 години

Да реформира гнездото на оси в държавната администрация и да се назначат трайно безработни нямащи връзки хора които ще са признателни за гласуваното км доверие

45

Анонимен

преди 3 години

Кои ако не Полиция и Прокуратура знаят кои краде!?Гарван гарвана око не вади