16

Анонимен

преди 3 години

Ванга е казала: "Идват нови болести, хората ще *** като мухи, но българите ще намерят спасение.".

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Отдавна са започнали да се автоматизират. Например професии като продавачка, шивачка, складов работник, работник в мебелното производство... ще изчезнат. В автомобилостроенето и мебелната индустрия масово роботи, тапицериите се шият от роботи. В складовите бази всичко е на ленти, платформи и сред тях- робот. Скоро и облекла, обувки...

14

Анонимен

преди 3 години

Ке се умира.

13

додо

преди 3 години

Трябва блокада защото всичко идва от недисциплинираните роми. Те от приказка не разбират. За тях няма коронавирус и всичко е измислица. Ходят като гламави по *** и къде ли не след това влизат в магазините и опипват стоките. Същото и в градския транспорт. Ходят без маски. Нулева хигиена и дезинфекция. Затова затваряне на всичко включително и границите за 45 дни и който оцелее оцелее.

12

Анонимен

преди 3 години

Нали знаете че вярата във Бог, който може ВСИЧКО не е белег на интелект, това което проповядват в тиквената църква е ислям и малко юдеизъм, Юда да спаси себе си предал Иисус, и ние сега юдеи да бъдем да предаваме Иисус кой е, след като ни четат мислите и постоянно го търсим в мислите си, той пък в такъв случай се крие от нас малко и не той ни говори в мислите ни, а Холивуд с чиповете си.

11

gluposti

преди 3 години

Няма и една разумна статия за ковид-19 в цял свят до сега. Всичко лъжа и манипулации. Глобално зомбиране на световното население. Здравия разум да се консервира в консервена кутия.

10

Благой от Минстрой

преди 3 години

Напълно безмислени тестувания и броене на заразените, само шашкат хората, а всъщност нищо страшно не се случва. Не особено опасна вирусна инфекция, истерията тръгна от там, че спагети-екзалтантите от Ботуша казаха, че всички над 60 минават под ножа, а световния политически и медицински елит са в тази група, точно те затвориха света, хвърлиха младите курбан заради старческия си егоизъм, накрая и на тях им дойде акъла, умните държави вече не тестуват, а чакат болните сами да потърсят помощ.

9

Анонимен

преди 3 години

Толкова е изкуствено да се употребяват словосъчетания от рода на "умни блокади, умни градове, интерактивна играчка, интелигентна платформа, усмихнат ден"..., че чак ми оставя блудкaв привкус. Това е неуместна употреба на думи. Някой се мисли за умен като измисля такива определения.Не прочетох статията. Може би е 5-та по ред за КВ19 за деня.

8

до 13

преди 3 години

ако Робот може да те замести, то значи че си излишен и живота ти не струва и Юан дори! Скоро ще дойде деня на Страшният Съд - Терминаторите, ще ни терминират, ако Уханката се Провали!!

7

Анонимен

преди 3 години

В Китай преди години бяха изчислили, че до 60% от производството може да се автоматизира. Но понеже там няма демоктация и не се провеждат избори а се управлява авторитарно от Китайската комунисическа партия, партията реши, че няма да се автоматизира, защото много хора ще останат без работа и препитание.

6

Ковид-19

преди 3 години

Милиарди хора няма да се върнат на работа. Вече 6 месеца хората са затворени в къщи и се оказва, че икономиките си работят, може да се работи от вкъщи. Охрабители, чистачи като тази на снимката, подръжка, техници, снабдители, заведеняи за храненен около офисите и много други се оказаха излишни и никога няма да се върнат на работа, защо да им се плаща, като може и без тях.

5

Анонимен

преди 3 години

Ухан си решиха лесно въпроса с вируса, обградиха града с танкове и армия никой да не напуска, и започнаха чистка на управляващите комсомолци - западно ориентирани либерали, които искаха да сменят курса, и чистката още тече с пълна сила, от вируса няма и следа.

4

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайска БелоДробва ЧумоПроказа Уханска Смърт.Добър Ден, Уханци! Какво му е ненормалното на живота ни, че да търсим връщане към нормалност?! В БиоЗащитните Костюми и толкова!!

3

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Нито мерки ни трябват, нито блокади.Трябва да оставим нещата да се случат по естествен начин и да не си рушим държавата и икономиката, градени с деситилетия заради глупави страхове.

2

Ваксина

преди 3 години

Ваксината ще има да я чакате, а и може да сработи не както се очаква. Най-обгрижваните откъм ваксини страни, западна европа и сащ имат тежки усложнения. Лечението с дексаметазон е за подтискане на непремерената реакция на имунната система. Защо у нас няма толкова пневмонии? Не е заради БЦЖ. Просто имунните системи не са претоварени от противогрипни ваксини, съдържащи имуностимулатори.Мигрантите и общности в гета винаги ще боледуват повече, няма начин. Да ги лекуват на място.

1

Дронов

преди 3 години

Кво ми разсъждавате ве?Квпт реши Бог Тиква тва ша е!