13

Анонимен

преди 3 години

Евроамериканците са малцинствени групи от много държави. Няма народност евроамериканец, афроамериканец. В САЩ наистина има само расов проблем и расов сблъсък, защото няма народности нито при белите, нито при черните.

12

Гого

преди 3 години

Какво мислят полицаите ли?? Днес ме спират полицай без да се легитимира, без маска !Иска ми документите, аз отварям леко прозореца подавам му документите и тоя без да ги разгледа отиде в патрулката сложи на съ съседната предна седалка изкара си собствения телефон и ми снима Личната карта, шофьорската ми книжка и талона на колата ми! Слезнах и ги питам защо ми снима тоя личните документи, и те започнаха да лъжат, че не е вярно! Казаха ми, че ги продават снимките на Л.К. на Еф Бет, не знам как

11

Анонимен

преди 3 години

Американските полицаи са страхливци и винаги първо трепят, после прикриват. За по-мирна и неуплашена полиция, американското общество трябва да се разоръжи. Американската полиция се страхува от въоръженото американско общество.

10

Факт

преди 3 години

Проблемът е в растящата популация на цве*нокожи,която създава предпоставки за анархия.Тия "хора" НИКОГА няма да се научат,че с правата идват и задължения!Просто не им е в кръвта.Ако сега ги отпуснат,Америка е бита карта,ще стане нещо като ЮАР след премахване на апартейда.За водеща световна сила повече и дума да не става.От което ще се възползват противниците им...

9

Анонимен

преди 3 години

Те не могат да мислят. Ако можеха нямаше да са полицаи.

8

Търговския

преди 3 години

Чакам някой янки *** да се заяда, че ми писна от дъмп крация

7

А българските

преди 3 години

журналисти е нужно да научат тези пусти правописни правила. Няма как да е израстнал, защото така се предполага, че този процес още не е приключил. Пише се израснал, защото вече процеса е приключил (минало време).

6

Анонимен

преди 3 години

Болшинството полицаи навсякъде се мислят, че са над закона.Но има и прокурори и съдии които знаят закона.Идеята ми е че повечето полицаи нямат юридичско образование и не познават законите!

5

V

преди 3 години

Американската полиция е като стар чернобял филм :) Аве таз снимка не е ли много затъмнена ве ? Тоз втория не се вижда .Осветете малко де .Осветеноста сте барали .

4

Търговския

преди 3 години

МОГА ДАА КАЖА САМО, КО МУ ПУКА. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, ЖИВЕЕМ В БЪГАРИЯ, БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ, ПЪРВА РАСОСТ Е ЗА мене.!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Еми бият си камшика и си търсят друга работа в друг град.Така през 1989-1992 на митингите на СДС си гасиха фасовете с пагоните на полицаите/милиционерите и всеки който ставаше за нещо се изнесе и останаха само некадърниците.

2

Анонимен

преди 3 години

И едит Оскар да ви дадът тази година! Това е на първо място!

1

Анонимен

преди 3 години

Зависи дали градът е управляван от демократ или републиканец.