13

Анонимен

преди 3 години

Като мъж, аз не обичам да гоня жените, като питам за среща няколко пъти и ми откажат, да си гледат работата, аз на льольо нама да ме правят и накрая да ми се измеят или държат в ъгала като резерва, план Б.

12

Честно

преди 3 години

В училище помня един съученик пита всички момичета, коя иска да му стане гадже. Така че с питане става. Заглавието е несериозно. Трябваше е да е нещо от типа:,, Как да срещна голямата любов". Това хващане звучи като забиване, забърсване, все едно сте в бар журналисти.

11

Лично мнение

преди 3 години

И за какво ви е гадже? Толкова ли не можете без секс? Напишете как да създадем дълготрайна връзка с любимия човек. Ако е да се хванем само за ядене и секс на първия мъж дето кажете, ще се съгласи. Няма нужда дори да си давате парите за модерни дрехи, нали ще ги съблечете след вечерята? Това да е тийнейджърска медия разбирам, ама четат и сериозни хора все пак.

10

Само отбелязвам

преди 3 години

Има само една стъпка: Бъдете милионерка. Няма да можете да се отървете от ,, папагали" демек ухажори. Иначе може да тежите и 300 кг и да сте на 80 г. ,, Любовта" която ще изпитват към банковата ви сметка ще бъде сляпа. Ако искате се обличайте и като Мария-Антоанета и си вкарайте и един кораб в перуката. Пак ще сте интересна.

9

Няква

преди 3 години

Това да не е котка или куче от улицата че да си "хванеш" гадже? К'ви са те' а кретенски статии.... Или си уверен, нахакан или си неуверен и смотан и това е ключа към това да си все сам или все да нямаш някой.

8

Анонимен

преди 3 години

скучни сте

7

Доктор Хапчев

преди 3 години

Седма проста стъпка:Направете си PCR тест за коронавирус!Докажете, че не сте заразени!Покажете резултата на гаджето си за да го успокоите!!!

6

Анонимна

преди 3 години

Аре бе, аман от акъли. Обличайте се така, дръжте се иначе... Мъжете могат да бъдат плешиви, космати и с бирени шкембета, а иначе претенции до небето за нашия външен вид.

5

MaйMyната

преди 3 години

Не ми дрънкайте глупости, а възстановете царското казино. И то, там където е било и както си е било. А не да ми стройте некви, имитации..де се сетите

4

Лора

преди 3 години

Мъжете, много изпростяхте.

3

Лешпер по бермуди

преди 3 години

Мен пък няма да ме хване по този начин!

2

Да си хванете гадже?

преди 3 години

Значи, то бяга, ама ние го гоним, за да си го хванем. И Михаела ни споделя чалъма как да го настигнем това бягащото гадже - раз, два, три, четири, пет, шест и бам, хванахме го гаджето. Ураааа!Обаче ако на седмата стъпка все още не сме го заловили това гадже, тогавако прайм бе, Мише?

1

Пена

преди 3 години

А любовник?