71

Вирус няма

преди 3 години

Пишете за Пешо Еврото бе! Защо мълчите!!

70

Антон

преди 3 години

Какви разузнавачи ви гонят, руските агенти са си чисти шпиони. Хората от нашите служби са разузнавачи. Или и вие работите за руснаците?

69

Леля Курнеля

преди 3 години

Аз съм лоялна на ФАЩ всека седмица ходя да пея какво става в Руското посолство и отчитам руското олигарх в БГ кой кой е в БГ.очна ставчица редовно нали синчето ми е в ФАЩ с 6 цифри заплат ф Голдман банка а сега и по добре.Важното е БКП ковид хелектората да *** сложат пак Пред(цъ)ател майкатъим ръзказвам.Я съм демократкъ Кпостовист 6 предприятя взех за 6 стотинки.За туй носъ прадЪ ГучЯ и Версачи дето пенсийте с умствено лабавото лекторат не могат с 600 пенсии само обувките ми купат.

68

Кой

преди 3 години

А на американските разузнавачи противодействат ли?

67

Мразя ФАЩ

преди 3 години

добрата новина е ФАЩ отиват на кино ,тогава жална ви майка на всичките краварски *** и хибридчици ,ще сте нещо като евреите в германия!Белязани като предатели завинаги и пребивани и тормозени от нас българските патриоти!Идва Видов ден!

66

Шоу

преди 3 години

Каква Руска заплаха,къде е и как ни заплашва и с какво!!!???

65

Ю Ес Ей Мюзик

преди 3 години

Малко хора знаят че Ъндърграунд революцията в САЩ на пост-пънк групата НИРВАНА има доста сериозен уклон към Италия и той се дължи на певицата им МАДОНАПо-късната изкуствената РАП революция на черните с подкрепа от Белия дом създаде чернокожия ъндърграунд а в гетата чернокож ако не участва в престъпления всички ще го съсипят от подигравкиЧернокож ЧЕРВЕН марксизъм и комунизъм на доста мафиотизираните американци ли ни докара ГЕРБ?По-добре комунизъм и марксизъм на венецуелски черни кат чели?

64

Хора

преди 3 години

Какви преврати, предатели и пр. глупости, врагът е ясен и това е мафията и хунтата,по тях да работает а не за разни фантазии...

63

Америка ВЪН

преди 3 години

евроатлантик -натовец=предател и българофоб!Що за гнидии трябва да сте краварските *** да се гаврите с българската история и светини ,като Левски!Боклуцции безродни!

62

Анонимен

преди 3 години

Че, то кво остана дъ съ "Разузнава" у Бг, ве?"Гардероб гейт"?"Телефон гейт"?"Барселона гейт"?"Суджук гейт"?Ъм, чи то сичку си го пише у Вестниците и у Интернето!А, ношту Винуету само шъ ви разкажи сичко... по Телефонъ!!!!-))))

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Абе руска партенко защо се обаждаш бе предател долен?

60

генця-зЪпеевскасигРс

преди 3 години

Хвърчащите холандци у ДАНС са пълна пародия цирк с олигозахариди Цялата е за закриване пълна с пред инфарктни толупи и продажници.С двойни и тройни агенти изнасящи досиета към организ.престъпност Турция и кой ли не.ДАНС е бухалка на самозабравения наркотрафикант мутраКрадец на злато перач на пари и цар Слънце Агенция за Пеевска сигурност е по право и цял свят им се смее.Тези охлюви ще борят руското разузнаване.Те обувките си не могат да си вържат сами Страховита пародия на сигурност,че и държавн

59

Факт

преди 3 години

Снимани са едни евро в чекмедже , но не е ясно на кого са ! Но пък има национален предател в най-високата държавна институция и това е ясно кой е той ! Има опит за държавен преврат и е ясно кой го прави ! Защо няма реакция от ДАНС за това ??? Какво отчита не е важно, а какво прави за държавата България !

58

Анонимен

преди 3 години

*** много белогвардеец,много Американофил тука бре?! И защо само н " руските разузнавачи" ? Ако изобщо са били такива де " изгонените" от БГ! Некой " Китайски или Корейски не хванаха ли? *** те се избиват да идват в България и да ни " шпионират"! Майтап майтам! Ама няма лошо.Вземат пари хората и трябва отчетна дейност от време на време! Само не разбирам На разграден двор какво се " шпионира"? Ама карай!-:)

57

питам

преди 3 години

Решетников е изгонен от държавата. пРезидента защо е още тук, а не е изгонен като Решетников.

56

Анонимен

преди 3 години

До Мразя ФАЩ до 62Ха-ха-ха, русофила е лъжец, безчестник и *** освен че е предател.

55

до 24

преди 3 години

Първо, това не е довод. Второ, британците имат ядрено оръжие откакто и американците имат, демек преди руснаците. Трето, ядрената програма е разработка на отвлечени от американското и английското разузнаване немски учени - там руснаците се провалят напълно - първи са в Германия, но американското и английското разузнаване измъкват всичко изпод носа им. Точно нацистките чертежи, попаднали почти изцяло при американците доказват пълния провал на руското разунаване.

54

Мразя ФАЩ до 62

преди 3 години

нищо от това не е вярно!

53

Ямболски цървул

преди 3 години

Нашите разузнавачи са най-добрите още от кумонизаима ...Жалкото е,че в момента работят не за нас,а за тези които ни управляват от 30 г.

52

Анонимен

преди 3 години

А нещо за чекмеджета защо няма? А за къщи в Барселона има ли?