25

Анонимен

преди 3 години

Радев на 54 г неее бал 24 годишни полуциганки и не е създавал к*пелета, които да крие в Барселона.

24

Сата Н

преди 3 години

Чебурашка, да мълчиш!Истинските путинисти са Борисов и Гешев - убедени противници на демокрацията, разделението на властите и свободното слово. Доказани милиционери по душа и кръв. Досега Борисов 100% е обслужвал руския интерес.

23

Анонимен

преди 3 години

Ал Бънди ембе само ПР-ки

22

Шойгу

преди 3 години

Радев може да очаква само ПЕНСИЯТА си

21

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

преди 3 години

Крайно време е АлБънди със свинските черва и номера да бъде изобличен и развенчан !!!

20

Анонимен

преди 3 години

Радев на 54 г неее бал 24 годишни полуциганки и не е създавал ***, които да крие в Барселона.

19

Чебурашка

преди 3 години

Радев отдавна е вреден за България. Недоразумението от Дондуков 2 винаги е работила в интерес на Русия и във вреда на България.

18

Доктор

преди 3 години

Радев "очаквал" ! Моля, радев има само една гънка на мозъка си , която е направена от ръба на фу.раж.ката му . Но може да очаква реакно импийчмънт ! Защото България никога не е била така унижавана от безмозъчен държавник като него !

17

Анонимен

преди 3 години

Тъпомeрa

16

Е

преди 3 години

Нали точно това правят с неговия секретар !

15

Свиневъд

преди 3 години

Първо да коментира cbинете в собствения си двор и тогава да търси в чуждите дворове.

14

Анонимен

преди 3 години

Не виждате ли, че повече никой в Европа няма да се ръкува с Тиквата? Толкова ли сте смотани, да вярвате, че тези, които е бе с 200, ще му простят? Този к.*** профука всички шансове да се класираме за неквите пари, дето се мержелееха на хоризонта.

13

Безделник Радев

преди 3 години

Безделникът Радев днеска е с цели две изказвания .....и пак празни приказки и кухи фрази .......

12

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 6Ей, това комунистите сте ненадминати в манипулацията!Комунист чете на английски - направо си е научна фантастика! Досега търсих статията на "Форийн Полиси" и няма и няма.Я дай информация - кой брой?Или от Пасольството не са ти дали повече информация?

11

Сата НАТО

преди 3 години

Милиционерите Боко и Гешо Тьпото ос раха пейзажа и сега цяла България ще тегли последствията. Те ще стигнат дотам, да обърнат курса на към Кремъл и тогава ще свършат баш като Кадафито

10

оооо Шипка

преди 3 години

радев, другарю президент , не ставаш за политик ! само ти ли не си то разбрал или караш само на заповеди ?

9

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам като президент няма ли право да подава сигнали до прокуратурата, тогава може да се пробва като български гражданин да дава сигнали, а прокуратурата е длъжна да го информира какъв е резултата от проверката на неговия сигнал и то в официален документ.Ако президент не е способен на това, какво да очакваме от граждани които имат данни за престъпления но те по пример на президента,, разчитат някой друг да им свърши работата.

8

Sichtpunkt

преди 3 години

Президентът издава указ за назначаване на дипломатически представители в чужбина по предложение на изпълнителната власт, съобщиха от прессекретариата на Румен Радев.Всичко живо знае, че при смяна на президента, се сменят и посланици, аташета... Къф кьор фишек пускат теа сурикати!?

7

Boko bo

преди 3 години

Някой не вярват, НО Тиквата има 8млрд кеш като се е зарекъл, че на Нова година ще празнува 10-ят. Все пак цяла Държава се източва и управлява като ЕТ повече от 10години

6

Анонимен

преди 3 години

Авторитетното международно списание ''ФОРИН ПОЛИСИ'' излиза статия със заглавие БОЙКО БОРИСОВ ЗАДминава като Мафиот дори и доказания престъпник-мафиот ХАШИМ ТАЧИ .В статията ''ФОРИН ПОЛИСИ'' посочва че България се управлява като мафиотски сицилиански клан а богатството на 10г премиер НАДминава това на ХАШИМ ТАЧИ което според ''ФОРИН ПОЛИСИ''е 2 милиарда евра което значи досега БОРИСОВ ИМА ПОНЕ 8 милиарда евра