191

Анонимен

преди 3 години

и в САЩ има сега парад! , на чернокожите-бъдещето на САфр.Щати !

190

Зозо

преди 3 години

Поредния резил.... Победените Япония и Германия с 10 пъти по-голям БВП. Тези още една пералня не са направили :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

189

русофил

преди 3 години

Като истински русофил заявявам, че Путин е вреден за тази страна. Вместо да разшири демокрацията-той върна Сталин;вместо да вдигне жизненото равнище той използва изобилието на петролодолари за военни цели и сега при нисък курс на петрола-Русия отново се върна в блатото; вместо да приобщи Русия към света-той отрича достигнатото до този момент и възвеличава диктатури и Берия, възроди практиката на убийства зад граница;показа се като един малък ,комплексиран и отмъстителен човек.

188

Анонимен

преди 3 години

Тези са изкарали да маршируват 3 - 4 български армии...

187

Жалко

преди 3 години

Отсвириха Пъпеша.Язък де толкова тренира да маха,качен на стола в кухнята пред Деса.

186

забелязахте ли

преди 3 години

Добре че ги храниха и обличаха Американците.Нито дума на благодарност.

185

Един от Юг

преди 3 години

Една държава която от 75 години нищо не е направила за народа си и им промива мозъците с победата в една война в която победените са стотици години технологически пред тях!Бля,бля...

184

Помнещ

преди 3 години

До 199 Червената армия си беше руска ! Майката на СССР беше Русия! Едва ли помниш боричканията по време на студената война.От времето на Горбачов и дядо ти Рейгън актьора!-:) Но аз ги помня! Та Русия още си я има и съществува Дечо! Ние с годините вече 30 се обезличихме и ще става по зле уви! Но те руснаците се съхраниха ще се съхранят! Защото са националисти!-:) Ние сме за съжаление а не те!

183

Анонимен

преди 3 години

То Червената армия е от една държава, която вече не съществува, не знам за чий путин си присвоява славата....

182

Мноооого яки

преди 3 години

Много яки тез Руснаци!Ни един с маска от АРМИЯТА на парада,само зомбираната публика с маски! Никви вируси не ги стряскат!Вирусите са само за овцете.

181

Аааа.... ти

преди 3 години

До Джедай Мастър А ти чел ли си руски учебници? Щото аз съм им чел учебниците,спомените на повечето маршали и отделно многотомната им история на Втората световна война.Договърът за ленд-лиз навсякъде се споменава.В многотомната история са дадени и доставките по месеци и години.Не са малки като количество,но големите доставки идват чак след Сталинград. Руснаците до 1990г. даже бяха толерантни и до тогава не пишеха,че по условията на договора е трябвало да върнат всичките неупотребини оръжия,боепр

180

Анонимен

преди 3 години

Сбрале са 13 иляди войника дека още не проявяват симптоми. Едно време СССР вадеше по 100 иляди на парадо. Крайо им се не видеше и прави като конец.

179

Помнещ

преди 3 години

Да светна само децата! Вие като нови и бъдещи Европейци! За сега се очертавате като Американофили уви! Трябва да ви е ясно.Че това зло Хитлеризма.Тругна точно от ЕВРОПЕЙСКА държава! И трябва да Ни е срам всички за този факт днес! И държава точно като РусияИмаше куража и силата Да го унищожи! И вие днес упреквате Русия че НЕ Е ЗАБРАВИЛА Милионите дадени жертви Европа да е СВОБОДНА? Въпреки че е под чуж ботуш от друг континент?! Я се събудете бре!-:( Българи или Чуждопоклонници сте днес?!

178

Totenkopf

преди 3 години

Европа е обречена, ако болшевишките зверове пуснат танковите си армии през Европа. Ще настане кърваво мракобесие и варварщина. Това иска болшевишката върхушка в Кремъл. Като кръволоци лочат кръвта на Украйна и точат зъби да анексират още територии от съседите си. Путин е един обикновен военнопрестъпник. Наркоманизирано, от властта си кърваво джудже.

177

До долния

преди 3 години

Те музикантите ги пуснаха срещу Сирия! Ама не стигнаха дотам,цял самолет потъна в Черно море.

176

Ватман

преди 3 години

За къде им е тая мощ? Срещу кого? Само Руснаци и Американци, от скор и Китайци показват военна мощ. За пред кого? Хахахха Пред Бога на който се кланят ли? Нещо не разбрах.... бати аматьорите са всички. Един Светия е нужен само и ще ги помете всичките, самолетчета, вартолетчета.... като ти спрат тока, интернета, водата и горивото, всичките се наиграват. Айде със здраве, и да благодарите на БОГ всяка сутрин като ставате!

175

българин

преди 3 години

Тонка.Хайде вече да ходиш да спиш!-:) Днес просто не ти е ден а?! А и политическата обстановка се променя с часове вече! Лозунгите за" великият "д-р Борисов и Голямата " демокрация" в Америка вече Не са актуални! Всички знаем какво се случва в държавата Америка! -:) За д-р Борисов няма да ти говоряТук си и виждаш реалността! Нямат край коментарите му с г-н Божков!-:) Скоро всичко ще прикчи! Поспи си па утре знае ли се?!-:)

174

Само музикантите си

преди 3 години

да пуснат срещу българската армия, ще я направят за смях! Наистина е велика руската армия, затова краварите са в паника от страх!

173

Помнещ

преди 3 години

До 182 И кога получава тези " помощи" бе Дечо?!-:) Когато Разбират тези дали Тези " помощи" Че Хитлеризма настъпва и наближава Собствените ИМ ЧЕРГИ? -:) А защо това не се случи в самото начало на войната ?! Отговор не искам!-:) Ще ти отговоря. Защото същите тези.В началото на войната.Потриваха ръце и гледаха само какво ще се случи! Демек гледаха сеир само! Замълчи по добре!

172

Анонимен

преди 3 години

В кадър видях единствено бойната немощ на Русия.