164

Анонимен

преди 3 години

Шоуто на мъпептите продължава..........

163

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че някои вече са поели обилната доза мъмрене колко сме недисциплинирани, не спазваме правилата и сме виновни, че ни е "залял" вируса. И са готови сами да си ударят по 10 пръчки на голо, та да си изкупят вината.

162

Анонимен

преди 3 години

Смешките продължават! Дикторите да си скъсали дипломите,че той е *** и разрешил да има футболни мачове! Докторите поне имат дипломи,а пожарникарят ,който съсипа държавата няма и диплома,но това е без значение. Футболните мачове не са били жизнено необходими,че да не търпят отлагане с1-2 месеца,въпросът е,че величеството има слабост към тях,затова е разрешило.Докторите не са виновни,че той е за диагноза!

161

БОКО

преди 3 години

Саааамо БОКО, ОЛЕ!

160

Деян

преди 3 години

Ама ромеите няма да разберат,тези неща несе отнасят за тях и носенето на маски също.Кой може да ги задължи каквото и да било.Ананиев, Бойко НЕ те не могат.Правилата важат за всички,но не и за ромеите.И те ще си пътуват,ще ни заразяват,вожда ще ни наказва,ще ни се кара,ще ни налага това не отменящо се епидемиологично положение докато не умрем.Че то живот е по зле от робството-да те наказват заради самозаразяващите се ромеи,че не носили маски и не спазвали дистанция

159

до 149

преди 3 години

Ако имаш кредити, то те са по твое желание. Как някой друг ти е виновен за тях? Че ще се оправдаеш, ще се оправдаеш. Но в същината, на договора за кредит си се подписал ти по собствена воля.

158

До 154

преди 3 години

Къс, спокойно! Само ще ви взема парите и ще си подложа терен за разрастване на бизнеса и добър политически климат за сценаристите.

157

анонимен

преди 3 години

ЗАТВОРЕТЕ ПАРКОВЕ, ГРАДИНИ, ПЛАНИНИ И МОРЕТА! ТАМ Е ПЪЛНО С ВИРУСИ И ПОД ВОДАТА СА МНОГО АГРЕСИВНИ. ВСИЧКИ РИБИ В ЧЕРНО МОРЕ ВЕЧЕ СА С ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ! УЖАС УЖАС!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ГЕН. МУТАФЧИЙСКИ ТА ЯКО ДА СЕ МРЕ!!

156

Анонимен

преди 3 години

Престанете да пускате компромати за Борисов, защото никога няма да излезем от карантината

155

Анонимен

преди 3 години

Как пък са очаквали, от хора които ходят по дискотеки и стадиони, да спазват каквито и да е правила, та те са най-големите ***.

154

анонимен

преди 3 години

Никой не слушаше генерала, то бяха подигравки, то бяха заяждане и заплахи. Ето сега какво се случва, българите сме недисциплинирани и обичаме от всичко да се оплакваме. Всичко сами сме си заслужили....дано Бог се смили над нас и ни закриля.

153

Анонимен

преди 3 години

Дълъг, Смачкай герберастката сгааан и Гулю Гулювците!

152

Двоен стандарт

преди 3 години

Уикенда бях на ресторант по морето претъпкан с хора , събота вечер в дискотека с топ диджей и близо 2000 човека . Голямо парти хубаво си изкарах , всички се забавляваха , никакви маски или тем подобни глупости. Отивам да пазаря днеска,всички в магазините под истерия, маски ,ръкавици ,очила, дезинфектантчета , лудница

151

ще падне пара в МНЗ!

преди 3 години

До Няма къде да бягатеИ ще се оправи горовата разлика! Болния в леглото и босия в тръните се е.е!

150

Анонимен

преди 3 години

Слави, не изпускай момента!!!

149

Анонимен

преди 3 години

Мъчи ме само един въпрос толкова години вече - Абе Тиквата s maloumie по рождение ли е или е придобито? Такава липса на сиво вещество е забележителна, потресаваща.

148

1

преди 3 години

Виновни сме ние не те.Виновни сме че се насрахме от страх в началото.Виновни сме че не видяхме през глупостите им.Виновни сме че си изкарваме комплексите помежду си и се правим на велики като снимаме някой без маска. Виновни сме че само салама в хладилника ни е важенВиновни сме че сме на 2 3 кредита и ни държат на верига и не можем да мръднем.Тия страхливи охлюви там с един лек повей ще се срутят. Но анемичните ни дробове и това не могат да изкарат. Затова ни яздят до последно.

147

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е защо СЗО първо с България експериментират

146

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно, и преди и занапред, у нас и някъде по света, на ВСЯКО безумие идва КРАЯТ. И сега ще се намери някой, който да поведе народа и да сложи край на това безумие. Рано или късно. Така е устроен светът.

145

Анонимен

преди 3 години

Ако не спрат за известен период от време чалготеките, всякакви мерки са обречени на пълен провал! Само че "билкарите" и техните охранители с пагони нямат време и търпение вече!