43

Анонимен

преди 3 години

А кого ще си изберем на изборите да сменим омразбите ГЕРБ и Бойко Борисов?

42

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не действат, досега не са попречили на нито един грипен вирус. А страничните ефекти и заболяванията които причиняват са златна кокошка за самоте тези фармацевтични компании които ги продават.

41

Гошо...Тъпото

преди 3 години

ВИРУСЪТ може да го...бъде след години,е все едно Боко да стане премиер за 4-ти път,или на кюсето да покара...брада.

40

Анонимен

преди 3 години

Изключително важно е да се намери ваксина. Никакви такива ама той сам щял да си отмине

39

Анонимен

преди 3 години

Няма средна продължителност на живота над 80 години. Това е ОЧАКВАНАТА средна продължителността на живота. Средната възраст на починалите през 2019 година в Италия, Испания и т.н. е много по-ниска, вероятно с около 10 години по-ниска от очакваната средна продължителност на живота.

38

Ген Минетчийски

преди 3 години

Бактерията трепонема палидиум (която причинява сифилиса) е още в мен след като ми разпориха трътката една нощ...но още съм жив

37

Анонимен

преди 3 години

Средната възраст на,починалите през 2019 г. в България е 64 години и 9 месеца. 75 години е ОЧАКВАНАТА средна продължителността на живота на всички СЕГА ЖИВИ български граждани, вкл. бебетата.

36

Анонимен

преди 3 години

Средната възраст на починалите от вируса в България е около 67 години, а не над 75 години.

35

Анонимен

преди 3 години

Хората под 55 години практически не са изложени на опасност от ковид-19. Рискът е за хора над 75 години. И вместо да се концентрират усилията да се опази живота на тези хора, те пазята с мерките хора които нямат нужда.

34

Анонимен

преди 3 години

У нас продължителността на живота е около 75. А вируса поразява най-вече хора между 76 и 80г. Именно в тези 4 години е съсредоточен сериозен дял от смъртността. И това е причината в България са има толкова малко жертви в сравнение в Италия например, и цяла Европа където среднара продължителност на живота е около 80 г, и по голямата част от населението е застаряваща, а не маските и мерките.

33

ПроСоТо

преди 3 години

МОЖЕ!...както впрочем и става.за това ДЕСЕТИЛЕТИЯ../но не повече от две!/ тоя КОСМИЧЕСКИ ПЪТЕШЕСТВЕНИК ще върлува сред ТОТАЛНО ОБЪРКАНОТО човешко...щех да напиша "общество"..,но точната дума е "СТАДО"..

32

Анонимен

преди 3 години

Абе вие не знаете сега как действа,а правите прогнози за след години.

31

Анонимен

преди 3 години

Обикновения грипен вирус убиват хиля млади хора годишно. Ковид-18 поразява предимно хора над 80г. Смъртта на 20-годишен младеж унищожава 60 г. пълноценен живот, докато смъртта на 80-годишен съкращава няколко не особено щастливи месеца. Следователно една единствена смърт от грип убива повече живот, отколкото 100 смъртни случая от коронавирус. Защо до сега никога не са затваряли границите и не са задължавали да се носи маска срещу другите вируси?

30

Анонимен

преди 3 години

до 28 Ти си типичен пример , че Сит на гладен не вярва! Ти може и да си на 20, ама средната възраст на етническите българи в България е: за София 45 години, а за провинцията 55години! Е, смятай колко човека ще умрат!

29

Анонимен

преди 3 години

На всички неверници искам да пожелая само едно-хванете си вируса,предайте го на родители и роднини/ колкото повече-толкова по-добре - нищо лично / вижте как и колко ще го преживеете и тогава пишете!Аз преминах през това и според докторите съм се отървал съвсем леко,знам как се чувствах тогава ,а и сега продължавам да си нося пораженията .... Тоя невярващ ,с *** бълкански инат народ ще плати много висока цена.Давайте го все така........Един ден ББ ще ви е виновен....

28

Анонимен

преди 3 години

В Италия с коронавирус са умрели едва 17 души под 30 г. Във Великобритания само 4 под 15 г. Близо 10 пъти повече деца под 15-годишна възраст умират от грип, отколкото с коронавирус. И във всеки от тези случаи на корона вирус има някаква друга причина.

27

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не е фалшив и не е лъжа, реален е. И не е по-опасен от всеки друг грипен вирус, дори се изкарва много леко, опасен е само за хора на 70-80 години с други заболявания.

26

Анонимен

преди 3 години

Aко не все вземат никакви мерки, то при пълно заразяване коронавирусът би могъл да убие между 0,075 и 0,28 на сто от населението. Ако проектираме тези проценти върху 7 милиона българи, то у нас жертвите на коронавируса при пълно заразяване, и то ако не възникне стаден имунитет, могат да са някъде между 5 и 20 хиляди. За сравнение, всяка година у нас умират над 100 хиляди от други причини.

25

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е по-фалшив от кацането на луната.

24

Анонимен

преди 3 години

Най голямата лъжа на 21 век , гадове лъжци,телевизии лекари правителство ,защо няма починал министър, депутат ,бизсмесмен,или някой от многото професори ,не вярвам че някои от тях нямат хронични заболявания