85

Гербер

преди 3 години

Не се церемоним и лошите ловим !

84

Анонимен

преди 3 години

дон цеци е хитър и няма да се даде така лесно на и без това затъналата в циг..ия до шия политическа върхушка в българия...и ще видите,че ще излезе от ситуацията чист като момина сълза и...разбира се дваж по-богат отколкото е сега!мога да се хвана на бас с вас!

83

До:Тонката

преди 3 години

Абе каиш, Барба Ганьос осъди брат ти Цв.Кънчев, за да си напълни другото шкафче с над 1млн, ко ша прайш са?Дилемата е, да продължиш да прайш сффирки на Барбата и да обидиш брат си или да гласуваш за Евро Рома, срещу любимия ти Вожд. Сложно е, най-добре си прережи вените, защото не си нужен на никого!

82

Браво !!!

преди 3 години

Най-после...

81

Анонимен

преди 3 години

нищо няма да му отнемат!смеят ли?това са все пак основния електорат на герб и бсп!по-скоро бате бойко би станал личен бодигард на дон цеци,а корнелия нинова лична слугиня в покоите му,отколкото му вземат палатите.

80

Mdaa

преди 3 години

Как на един политик не взеха нящо. Гарван гарвана око не вади нали. хехе

79

Анонимен

преди 3 години

дължа 5 000 на чез,но всичко е точно!дължа 3 000 на вик,но всичко е точно!дължа 2 000 за нов айфон и лаптоп на виваком,но всичко е точно!дължа на банката 150 000 лв за палата,който е заложен в банката,но всичко е точно!защото аз съм ром аристократ и никой не може да пипне...

78

Кочин Остан

преди 3 години

Ехх..а сина му в Кембридж,дето през ваканцията бере метал в Бг с другари от майлъта,как ще я кара там милия?!?

77

Анонимен

преди 3 години

Какво доживяхме! А защо мълчи Българският Ромейски Комитет?

76

Анонимен

преди 3 години

това ми напомня един прокурор,който се беше настървил да отнеме незаконно придобитото имущество на бат сали в самоков...и вместо това бат сали се с сдоби с още няколко огромни къщи и два-три джипа за по 50 000 лв парчето,с които безцелно да фучи из града под рила и да се присмива на бедните,броящи последните си стотинки българи.смешници!

75

Ха-ха

преди 3 години

Ха-ха, нищо няма да му вземат защото е ром, а както знаем, ромите са основния електорат на Огнебореца!

74

GТR

преди 3 години

Докато не обжалва и не осъди България. Тогава ще бъде с над 1 млн. лв. по-богат...

73

До: Добре че е

преди 3 години

Герб да лови бандитите !======================Ти вярваш ли си? :))))Ако Герб лови бандити, самите ГРОБАРИ няма да излязат от затвора!!!

72

Анонимен

преди 3 години

До не се връзвайтеточно така ....не само че няма нищо да му вземат,а ще видите,че дон цеци ще стане още по-богат.ромите и техните лидери за разлика от нас знаят много добре как да изнудват държавата...и винаги получават това,което искат без да работят!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендон цеци е етнически българин осиновен от ромско семейство!

70

ГРОБАР

преди 3 години

Не хвърляйте прах в очите на хората бе, ***. *** ще обжалва и нещата ще приключат, в най-добрия случай ще му вземете символичнана сума, а не като тази за която пишете. Знаете, че сме най-корумпираната държава в Европа й сега четкате имиджа на корумпираната Цаца и му вдигате рейтинга :((((( Що не го попитате кой източи КТБ?Няма да ви отговори защото я източи Тулупа, Цацата и Дебелеевски!По-добре се занимайте със съдържанието на шкафчето на Бойчо, вместо да имитирате дейност!!!

69

Добре че е

преди 3 години

Герб да лови бандитите !

68

Тонката

преди 3 години

Рома Кънчев

67

Барселона

преди 3 години

До МНЕНИЕ....Ти вярваш ли че Пеевски щеше да ги разкатае...живееш на някаква друга планета...

66

Анонимен

преди 3 години

харесвам такива новини и изобщо съм сигурен,че всеки политик участвал в управлението от 1989г досега е за отнемане на имущество в най-лекия случай,повечето са за затвора,имам чувството,че само жан виденов е изключение,единствения дето влезе и излезе от управлението еднакво беден