17

Анонимен

преди 3 години

Герберопедераст виновен няма,един се оклепал до ушите в л........,но дайте да изнамерим Некоя простотия от рода дрон ме гони мамо...При многовековната история на България толкова простотия във властта на куп не е имало!!!

16

Упсььь....

преди 3 години

Някой запали прожекторите и освети ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА!!!!Давайте браточки от Гешефтуратааа...ръгайте чушки в бобааа!!!!

15

Я

преди 3 години

Какво очакваме от червени *** те са без грешни.

14

Опааа...

преди 3 години

Догодина няма да гласувам!

13

Мдааа...

преди 3 години

Институууциите /президентската и прокуратурата/ се захапаха...ХЛЯБ и ЗРЕЛИЩА!

12

Анонимен

преди 3 години

То ако е имало преди 15 г съд и прокуратура сега няма да е така

11

Смешки и хуморески

преди 3 години

ха...ха...ха...Давай Гешееееф...хвърляй камъни в блатото...разхълцай ги тия от Дондучката-2...покажи им къде е КОНТЕКСТА!!!

10

Избирател

преди 3 години

Моля, който от президентството е съчинил текста, да обясни словосъчетанието "селективно подбрани". Другото няма смисъл да се коментира. Какъвто пРезидентът, такива му и секретарите, такива му и прессекретарите.

9

АЙДЕ , ДЕ ....

преди 3 години

А , "ВНУШЕНИЕ" ЛИ Е ДА ЛОБИРАШ ЗА ИСКАНЕ НА "БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО" НА РУСНАК .....В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО...??!АКО НЕ Е "ВНУШЕНИЕ" .....КВО Е ТОГАВА.....??!ДА НЕ БИ ДА Е ----"ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД"???

8

Анонимен

преди 3 години

Не човек а желязо....КОМУНИСТ

7

izh

преди 3 години

Действайте другари. Сега е момента. Европа има достатъчно ангажименти , та да се занимава с изостаналите източни народи. Влезем ли в чакалнята за еврото - атака. Имате достатъчно пари да съборите ГЕРБ. Щото ако изпуснете момента бат ви Бойко може да стане доста по силен и тогава парите ще са други. А българите? Е, от луканово - гечевото време , абе да ги ядат кучетата

6

Хм !?

преди 3 години

А нещо за разпитите на Б.Борисов, Вл.Горанов и на оная Менда кога ще публикуват. Защото там престъплението е почти доказано.

5

1950

преди 3 години

ТОЗИ СЪВЕТНИК СЕ НА....КАЛ А СЕ ВНУШАВА ЧЕ СЕ ИЗКИХАЛ И СТАНАЛА БЕЛЯТА ! ИМПИЧМАНТ НА ХВЪРЧИЛОТО !!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Нямам спомен .НЯМАМ ИДЕЯ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС. НЯМАМ НИЩО ОБЩО. ТИЯ ДАЛИ НАИСТИНА СА БЕЗПАМЕТНИ. НЯМАМЕ КЪСМЕТ-ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ *** И ПОСЛЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ ОТ ИШИАС.ПАТЕРИЦИ....ИЛИ В ЧУЖБИНА.

3

Анонимен

преди 3 години

Хаха, не ги е срам от прокуратурата. Бил разбрал какво пише в публичен документ ден преди да го публикуват. Интересно е, че КАТ все още няма адекватни услуги. Ако искаш да купиш кола не можеш да провериш дали се издирва. Това може да се установи само когато я купиш и отидеш до КАТ да си я регистрираш, съответно ако е такава, то си се набутал, защото ти я конфискуват

2

Пресиденството

преди 3 години

Този подход буди безпокойство, смятат от Позитано !

1

Специалист

преди 3 години

Добро попадение за ужкимския разпит на премиера. И чакаме за записа и снимките.