127

Анонимен

преди 3 години

Млъквай бре мръсен наркоман!!

126

Спокойно,

преди 3 години

ще отидеш в затвора,пожелавам ти до живот,ще попаднеш на хора,и ще станеш човек!!!А починалата жена Бог да я прости и почива в мир!!!Съболезнования на близките и!!!Като е имал психично заболяване,защо не е отишъл да се обеси или удави,а убил човек???

125

Анонимен

преди 3 години

Горкото... направо му провалили живота, той нищо лощо не е направил- убил една жена... ми какво толкова...

124

Анонимен

преди 3 години

Хистерията я лекува успешно бати Рамадан Бутилката от трети отряд в Софийския!...Прякорът му не е от това,че обича да пие.

123

Лост

преди 3 години

Ами да дадат на роднините да минат напред -назад с колата върху него и да му изправят живота.

122

някой

преди 3 години

Няма ли присъди за неуважение към съда и за такива нагли адвокати, които говорят очевидни глупости пред съда.

121

dodger

преди 3 години

това, след убийството на Милен Цветков, да се качиш друсан и пак да прегазиш човек и да се възмущаваш от лошо отношение ....

120

Анонимен

преди 3 години

Какъв живот за туй *** бре! Да мачка жената надрусан! Да го приберат и минимума сега е 5-6 години ефективно плюс 150 000лв. обезщетение.

119

Анонимен

преди 3 години

Тоз "юнак" се е "самолекувал" с "Кока и Марихуана"...-))))Извода??????Самолечението е опасно!!!-))))))

118

Анонимен

преди 3 години

До MalianТова им е работата.

117

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах на това нищо кой и с какво му е съсипал живота.Толкова е егоцентрично и без каквито и да било чувства на отговорност, емпатия, самокритичност, че пожизненото отнемане на книжката му е просто задължително. Жалко, че законът не го позволява.

116

Анонимен

преди 3 години

Как е прегазил "два пъти" жената?Това поредна грешка на автора ли е или израз на мало умието на това момченце?Дрогираните и пияните ако не до живот, трябва да не могат да управляват МПС поне 5 години!

115

икономист

преди 3 години

Никак не е чудно, че в обявите за работа напоследък, в които се търсят шофьори на по-малки превозни средства, вече почти навсякъде изискват чиста книжка.... и дори лицето да има възможност да ползва свой автомобил. Явно много са зачестили произшествията. Проблемът едва ли е свързан само със завишена употреба на наркотици и алкохол, а по-скоро става дума за липса на умения за шофиране. Защо се качваш на автомобил, след като не знаеш какво да правиш с него?

114

Анонимен

преди 3 години

Животът ти го срутиха наркотиците и празната тиква!Самият факт, че още не го осъзнава, е много трагичен!

113

Malian

преди 3 години

На всички адвокати, които защитават такива престъпници и искат да ги оневинят, пожелавам да се случи същото с тях или с най - близките им хора."Защитата му твърди, че обвиняемият има психично нервно разстройство и хистерия" Ами като е хистерясал да върви пеш и да му оветря мозъка.

112

Анонимен

преди 3 години

Ако не се беше раждал, нямаше да ти го срутят, ама нейсе. Сега всичко е разрушено - животът на прегазената жена, твоето "съществуване" и съзнанието на всинца, които четем статията. Ти си като убиеца на Милен Цветков, видиш ли, забранили му да завърши образованието си в Германия.

111

доктор Хапчев

преди 3 години

До: 120Ма той е бил невменяем бе! Изобщо не е знаел, че шофира!Мислел си е, че е отвлечен от извънземни!

110

Анонимен

преди 3 години

Време е,ПТП с жертви след употреба на дрога или алкохол от страна на водача,да се преквалифицира в опит за УМИШЛЕНО убийство с утежняващи вината обстоятелства.Като осъдят 5-6 такива със срутени животи на 10 години пандиз, много други ще ще премислят

109

Анонимен

преди 3 години

Е много убаво да си чатиш sms-и докато шофираш, Браво!

108

споко

преди 3 години

Това, което са ти "срутили" не е живот, а наркоманска измислица. Очевидно, че не знаеш какво е живот.