74

ГЕРБ

преди 4 години

ГРАЖДАНИ (не са)за ЕВРОПЕЙСО РАЗВИТИЕ (не е развитие)на България (не е за България)Какво има повече да коментираме, когато делата говорят против името?!ВИЕ ДАЖЕ НЕ ПОМНИТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ОЗНАЧАВА АБРЕВИАТУРАТА ГЕРБ! ЗАБРАВИЛИ СТЕ!! КОЙ НАПОСЛЕДЪК КАЗВА "ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ"???? ТОЧНО НИКОЙ! КРАДЦИ, ЛЪЖЦИ!

73

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че без евреите,България е загубена,не можем да останем без евреите.

72

Истина

преди 4 години

БСП - Руска партияДПС - Руска партияГЕРБ - мелезДСБ - Руска партияСДС, ОДС (на Иван Костов) - Про-американциИТД - Американска ПартияМарешки - Европейски интересиАТАКА - Руска партияМестан - Турска партияПатриоти - ***, клонящи към РусияАбе... ние защо нямаме една истинска БЪЛГАРСКА партия?!?!?!!?Ако някой направи партия с име "БП - Българска Партия", това ще е свободно - НЕ Е ЗАЕТО!

71

Анонимен

преди 4 години

До ПолитологНе е смелост, а НАГЛОСТ! А от къде е...ами от където са му копчета за ръкави на ризите. Онези, с които много се хвалеше и гордееше!

70

Политолог

преди 4 години

Новата партия на ЦВ ЦВ ще се казва "Партия на Еврейските Големи Уши" ПЕГУГласувайте за ПЕГУ. Послепис... Как човек наобиколен от скандали и провали има самочувствието да прави партия изобщо?ОТ КЪДЕ Е ТАЯ СМЕЛОСТ?!

69

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 4 години

До Анонимен 76Е сега остава да ми кажеш, че не е вярно, че ЦВ ЦВ беше еврейската връзка в ГЕРБ? Или пък Васи, който "контролира" хазарта....Моля те, не ставай смешен!

68

Георги Драганов

преди 4 години

Най-великия спонсор! Поклон!Георги Драганов (меринджей на АнтиФа и страницата "Война и Мир" у фейса)

67

Анонимен

преди 4 години

До ЧИЧО ДРЪНДИА ние откъде да знаем,че Цветанов и Божков служат на евреите,да не сме Ванга,че да знаем?Българите никога не сме имали проблеми с евреите.Аз лично съжалявам много за Цветанов и че се вързахме на лъжите на антибългарските медии.

66

Психотест

преди 4 години

Кожата му пада от кокалите, а още коли и беси в цял ЕС, въпреки непрестанната помия, която му се излива.. Такъв човек заслужава уважение! Най-малко защото е непоклатим.

65

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 4 години

Падна подкрепата на евреите (Цветанов + Божков) и виждате какво се случва с клетия Баце, нали?Това да ви е за урок!

64

Млад Баце

преди 4 години

Ако знаех какво ще ми се случи на дърти години...Пак щях да го направя! Аз съм най-голямата мутра на Балканите. Има ли две мнения, че нещо не съм направил както трябва?

63

Благодаря деди Сорош

преди 4 години

Благодаря, че направи от зАпада, запАд!Твой верен фен и привърженик,Рускио Троль

62

Анонимен

преди 4 години

До БЕЗОБРАЗИЕ!зАпад ли е ... запАд ли е ... вече никой не може да каже.

61

БЕЗОБРАЗИЕ!

преди 4 години

СРЕЩУ СОРОС?! САКЪН! НЕ!Съсипахте го тоя Запад!

60

Анонимен

преди 4 години

Демократите разработиха и рафинираха до краен предел методите на цветните революции в чужбина. Сега ги прилагат в борбата срещу Тръмп в собствената си страна. Демократите са съвременните комунисти - крадци под прикритието на общочовешки каузи."Кой не скача е червен" се превърна в "кой не скача е бял"

59

Анонимен

преди 4 години

Баси едностранчивата статия в стил шефа каза да напиша колко е прекрасен и чист като планински извор. Да финансираш либерастката секта е престъпление срещу човечеството! Протестърите не са платени, техните мозъчета са полираните от деградантската пропаганда на хора като Сорос. И тук конспирацията е цитирам "полицейските убийства на чернокожи".

58

Анонимен

преди 4 години

61, колежке, колко? Моля сподели факти?

57

муспи

преди 4 години

Не маже да бъде! Че само на България колко добро е направил!

56

BG citizen

преди 4 години

Покажете му снимката с нацистката униформа - евреин хубавец!

55

Мда

преди 4 години

Ако Тръмп вземе изборите наесен,вехтия рептил няма да дочака 90-те си години.В момента е заложил всичко на една карта,загуби ли-край с него и гадните му доктрини.