16

Анонимен

преди 4 години

Добре ви обработват и накрая ще ви накарат сами да си нахлузите карантина от най-строг тип!Откъде знаете колко са носителите на коронавирус,след като ИМА САМО ЕДИН ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯ и той е свързан само с управляващите?!Нали още отдавна проф.Костов заяви,че щабът не желае да споделя с тях информация,както лекарите искат!!!А защо е така,може да си помислите,както и да си помислите,защо така рязко скочиха заразяванията, в синхрон със заканите на Божков,че се кани да вади кирливи ризи???!!!

15

MaйMyнaтa

преди 4 години

Всяка трета новина е ковид19, и аз съм мнооого доволен...че наследството ми е якууу

14

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще ударят кепенците всички държави в Европа , никой няма да стъпи тук. В баровете на Слънчака ще си пият Алибегов и Баце с Ангелкова! Балкански пр.о.сти папуняци!

13

Анонимен

преди 4 години

До Поздрави от ГърцияНе знаех, че шуменската панелка е "гръцки плаж" ама нейсе........:)

12

Поздрави от Гърция

преди 4 години

На почивка съм на Халкидики. Времето и водата са екстра, а сервитьорите в таверните ми викат "ела седни тук приятелю" - нищо че съм *** дето ходи без маска. Явно на тях не им пука.

11

Анонимен

преди 4 години

Строги и адекватни мерки са две различни неща. Но това е сложно за осъзнаване от гласоподавателите на Чекмеджето.

10

Анонимен

преди 4 години

Оревахте интернета колко ви е тежко с карантината и ето махнаха я , разпищолихте се. Сега като почнат да се заразяват по 500 души на ден и ще гледате не само Гърция ами и цяла Европа през крив макарон.А трябваше само още 2 седмици карантина за да изчезне вируса в България.Баце правилно казваше че властите се дават на края на Дунава.

9

Забрана и карантина

преди 4 години

за българи ще въведат и другаде в ЕС и не само там. За разлика от тука в цивилизованата част на Европа и цивилизования свят не вярват на надувалки, самохвалствени изявления пред платени журналисти и тупане по гърдите пред TV камерите, а вярват на факти. Колкото и изкривени да се те, тенденцията е - всеки ден все повече болни. Колкf ли трабва да си ***, за да не можеш да разбеш, че пишман туристът не идва да пробва дали ще се разболее от Ковид тук или по случайност ще избегне този вариант?

8

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искам карантина за чалгари които отиват в чалготеките бре.. Точно тия се разпространяват "##микроба##" хахаха

7

Бау

преди 4 години

Развалиха хубавата работа в опит да угодят на *** ...

6

Анонимен

преди 4 години

Съвсем скоро всички ще затворят границите си за влизащи Българи!А нашият дебел Крадлив умньо,нека пак се праска,че всички ни дават за "пример"

5

До 6

преди 4 години

Напиши коментар пак след 2-3 седмици. Едва ли ще напишеш същото. Ако не си на системи във военна болница и не можеш да пишеш въобще

4

Анонимен

преди 4 години

До маската 4И въпреки това пак сме по-добре от някои прехвалени и богати европейски страни(говоря процентно не номинално).

3

бай Иван Туристов

преди 4 години

А за Гърция как са нещата? Че имам запазено място за този Петък между 7-ми и 8-ми километър на опашката..

2

маската

преди 4 години

Отпадането на маските в затворени помещения е груба грешка. Направо е невероятно, страната пламти, а хората се ръгат в магазина весело и всеки хвърлил маската. Ха да видим утре какво ще стане?

1

Анонимен

преди 4 години

Постепенно повечето европейски държави ще сложат карантина та българите. Стойте и се заразявайте в бугаристан ***. И се сещате за " остана една ограда да боядисваме и ни приемат в Шенген"Ако беше подредена истинска европейска държава щяхме да поддържаме в контрол болестта синхронно с другите ЕС. А не първи да затворим и първи да отворим за втора вълна болни