148

ХАХХАХА

преди 4 години

ЛЪЖИ НА ЛУД!!!!

147

Анонимен

преди 4 години

Слагайте маските още 10 години и станете послушници на Бойко.

146

Аналитик

преди 4 години

Хора, не виждате ли, че бюджетът се крепи буквално на черупки на яйца? Влезте в сайта worldometors - за САЩ например има проекция, че нови зарязявания ще има дори и през септември, октомври. Бюджетът се пълни от постъпленията от косвените данъци. При по-ниските цени на горивата и масрафите, които правителството направи около "нашите хора", какво искате - да са затворени нещата?Кой се разболее - разболее. Каквито условия имат лекарите и болниците - такива. Иначе няма как да издържи системата.

145

Анонимен

преди 4 години

Как не е опсна като в света има вече 1 милиона жертви.

144

Анонимен

преди 4 години

Барселонски и щаба въведоха карантина без да е дошло точното време и да има достатъчно заразени.А тя е добра мярка но се въвежда веднъж и то от умни хора.Няма как да въвеждаш карантини след карантини.Сега отиде коня в рЯката.

143

Истукан

преди 4 години

А за какво бяха маските и всичките мерки? Разправйх аз, ама като няма кой да ме слуша. Докато не мине през всички, няма да изчезне.

142

до Миро

преди 4 години

Така е, защото бременните жени в България седят по кафенетата, пушат много и пият. Не само ромките, а и много българки. Постоянно срещам такива в пицарията в нашия квартал, събрали се приятелки на приказка с чашка и цигари. Моята дъщеря е изключение и ми роди две здрави и корави българчета, гордея се с тях.

141

Анонимен

преди 4 години

Страхливци,Защо толкова лесно свалихте мерките, Борисов ли ви принуди? Какво правим с обявените за следващите дни и месеци концерти на открито и закрито в София и страната? Ще се допусне ли, заради финансовият интерес и алчност на артисти, промоутъри и билетопродавачи, да се заразят десетки хиляди фенове??? Не е ли по-добре все пак да се изчака за сигурност на всички???

140

Кис

преди 4 години

Значи Мангъров е бил прав през цялото време. Оня с чувалите с труповете и моргите на детските площадки, освен че е приятел на ББ и затова бе турен като плашило, да вземе да се скрие някъде. Фалстарт на бъдещата му кандидатура за президент. Мутафчийски, чао,чао!

139

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросЩе смогнете ли да осъзнаете, че хората, които най-остро страдат от коронавируса са тези с тежки проблеми на сърдечно-съдовата система? Ще успеете ли да се досетите, че именно кардиолозите са едни от водещите лекари в екипите, които лекуват последиците от заразата в критичните казуси? Ще бъдете ли в състояние да научите, че проф. Петров е един от най-добрите ни кардиолози? Не?Е, 80+%, няма спасение за такива

138

Въпрос

преди 4 години

Защо на лекари-специалисти по инфекциозни болести и / или епидемиология не се дава трибуна относно тази тема, а на лекар, неспециалист по тази тема, съвсем редовно се дава възможност да се изказва ? Погледнато наобратно, ако например доцент Мангъров започне да се изказва през ден за сърдечни стентове, дали ще е нормално това и ще му повярва ли някой ? Дали пък така не се прави реклама за бъдещи политически проекти, така че важното е избраното лице да се набива в очи и да е разпознаваемо ?

137

До 133

преди 4 години

Дядо ми, Бог да го прости, имаше една приказка - всеки може да го ухапе змия, но ако я дърпаш за опашката, вероятността да те ухапе е много по-голяма! Толкова за това "какво ти е писано"! Ти се бутай между шамарите, пък вярвай, че ти е писано да не те зашлевят!

136

Миро

преди 4 години

Всеки трети мой познат над 35 години взема редовно бетаблокери заради хроничен проблем с високо кръвно! Не е минал месец последните години без да има случай на починало дете в училище от сърдечен проблем за който никой не е знаел че то има. Профилактичните прегледи в БГ са на толкова ниско ниво, че е страшно!Никой реално не знае колко е здрава нацията, а се бием у гърдите, че сме здрави! БГ е с най-ниска възраст на починали от усложнение от Корона!Това да ви говори нещо?!?!

135

Анонимен

преди 4 години

Проблема е колко ще са живи и здрави от тези 70%...

134

Waffen SS

преди 4 години

"Проф. Иво Петров: След година 70% от нас ще са се срещнали с коронавируса" Сигурно е така,но срещата за всеки ще завърши различно

133

Анонимен

преди 4 години

Излезе някой скандал около баце_нанка и бройките на заразените скочат....Е па няма как.Маските пазели - ами който иска, нека си ги носи. Никой не им забранява да носят маски. Има страхливи хора, има и такива, на които не им пука. Ако ти е писано да умреш от кой да е вирус - ще умреш, ако ще 20 маски да сложиш.

132

70 процента

преди 4 години

Всеки, който проповядва, че е правилно 70% от хората да се срещнат с вируса, е само защото той самият смята ЧЕ ЩЕ БЪДЕ В ОСТАНАЛИТЕ 30%.

131

Тато из Правец

преди 4 години

Сложете 1 година карантина на тая заспала нация,да си стоят вкъщи,да гладуват и да се възхиющават на Заспалия от Банкя !!!

130

Анонимен

преди 4 години

До Голям кардиологВероятно е голям сънуван кардиолог, който не знае какъв е синтаксисът и пунктуацията на гатанките. Малка особеност на големите български експерти, каращи таксита;)

129

За математиците тук

преди 4 години

Четете първото изречение: '...или ще са срещали коронавируса.' Не става дума единствено за заразени. Дано помогне с анализа.