79

Ленд Лизов

преди 3 години

абе, нали в русия имаше работещи медикаменти и ваксини? щустана, пак ли обама е виновен?

78

#факт

преди 3 години

Много е лесно да се гледат на момента някакви данни и да се правят заключения, но истината е, че след 100 години ако се погледнат тези цифри, със или без коронавирус ще са същите. И това е #факт

77

Хахахахахахахаха

преди 3 години

A в Африка защо няма епидемия??????Епидемия има, няма кой да събира проби и за прави диагностика. Колко хора в Африка мислиш, че са чували за ензимноабсорбционен имунофлуоресцентен анализ (ELISA) или помимеразно-верижна реакция (PCR)Половината население в Африка дори няма документи никой не води статистика за родени и починали. Затова отстрани изглежда, че няма епидемия.

76

Факт

преди 3 години

А защо не казват истината, че в България всъщност има намаление на смъртността спрямо предходните години.

75

Анонимен

преди 3 години

A в Африка защо няма епидемия?

74

до 76

преди 3 години

Барба Ганиос чака Слънцето да унищожи вируса, щото не е наясно какъв е климата в Бразилия и какви са температурите там!

73

Анонимен

преди 3 години

Истукан, хората трябва да се образоват.Изпростялата цивилизация просто допуска много грешки.През простия социализъм имаше чудесни санитарни институции и мерки.Да, ама войнстващият съвременен *** по силата на синдрома на Дънинг-Крюгер си мосли, че знае всичко.Защо си мисли така?-защото има достъп до мрежата.

72

Анонимен

преди 3 години

В Интернет можеш и да психясаш, ако нямаш МИСЛИЛО !!

71

Бразилия

преди 3 години

Интересно, как една статия не видях по Българските Медии, че в Бразилия за последните 24 часа имаме рекорд - над 50 000 новозаразени!! Е това е Пандемия!!!

70

Истукан

преди 3 години

Всяка година нови и нови вируси има, глупаво е да се слагат маски и да се въвеждат мерки. Хората трябва да придобият имунитет против всичките тези вируси, а не да се затварят. Историята с коронавируса вече е преувеличена. Прекаляват, не се умира от такова нещо. Вирусът е на политическа основа, не толкова на медицинска. Използва се като инструмент в международната политика, с който хората по цял свят се подчиняват на мерките.

69

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Баце е готов да побегне като дон Пабло Ескобар с торбите си кеш и да се грее с тях, ако му стане студено.

68

Розови Бали в Шкафче

преди 3 години

Розовите пачки определено не са тема номер 1 в никоя медия...ЗАЩО?

67

Замислен

преди 3 години

Аз ако имам изкарани 2 милиона евро, ще ги сложа в банка, а не в нощното си шкафче... но явно министър-председателя няма доверие в банки... ЗАЩО?

66

Истината!

преди 3 години

Боко Тиквата е пътник.Самия факт, че спи с патлак и 2 милиона евро, готов да побегне като братя Галеви е достатъчно показателен за какъв индивид точно става въпрос....Не ми го хвалете повече, не се пробвайте да му чистите името... В СПАЛНЯТА 2 МЛН ЕВРО, СПИ С ПАТЛАК КАТО АЙДУКА ЧАКЪРА, КОЙТО САМ Е УБИЛ...Е просто нЕмам думи за тва.Не знам как има хора, които още вярват на Бойко. ЧЕСТНО!

65

Анонимен

преди 3 години

Вирус има. И той не е по-опасен от всички остаали вируси все нови и нови всяка година. Страхливците остабаха излъгани.

64

Анонимен

преди 3 години

Мене Весо повече ме кефи от Валерката. Гласувайте са Воля и за Весо, нека сложим край на омразното управление на ГЕРБ и на Бойко Борисов.

63

Анонимен

преди 3 години

Абе пичове, политиката не е кой кого смачкал. Политиката е идеи, позиции, цели, управленски програми и Боко Кюлчето и Учиндолския са гола вода. Просто единия не псува като хамалин и не яде филии с ***,с пък кой знае може и да псува, един от водещите му го хванаха да псува.

62

Анти-Валерко

преди 3 години

До Анонимен"мене ме кефи Валерката Симеонов..."На 25-ти Юни ще дам своето мнение за "Валерката", като се изсипя на протеста срещу проектозакона му ПРОТИВ Натура 2000. ДОЛЕН ИЗМEКЯР!

61

нема шанс

преди 3 години

Нема шанс *** като е решил, че "нема вирус" квото и да му говориш той си знае.Като е същия като грипа, я намерете кога е имало седмица подобна на пиковите седмици в Ню Йорк или Ломбардия, назад в миналото когато смъртността е скачала 7-8 пъти от очакваното? В Ню Йорк, бройката вместо 1000 души имират 8000 в пиковата седмица от "грипчето"

60

Слави vs Тиквоч

преди 3 години

Слави РАЗМАЗА тиквата днес. Направо го закопа тоя ***...Кулю-кулю-кулю-кулюХАХАХА