138

Ха-ха

преди 4 години

Гърми-трещи,германците няма да видят повече 3-те хиляди тона злато...Иначе им остават още 25 години окупация(до 100).

137

Анонимен

преди 4 години

САЩ МАЧКА ЧЕРВЕНИТЕ ПРАСЕТА

136

Анонимен

преди 4 години

ПАЗЯТ ЕВРОПА ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА

135

Анонимен

преди 4 години

НАТО е нищо повече от робовладелски съюз, а ние драпахме да влезем да ни приемат, че и от нас да крадат... вижте колко милиарда ни издоиха за няколко самолета нашите приятели!!! това е грабителски съюз!

134

Анонимен

преди 4 години

американския ботуш тъпче Европа от края на Втората Световна и заграбва ресурси най-нагло от всички държави, където стъпи по света. Европа е окупирана и политиката се диктува от Вашинтон. приказките за демокрация са за малките деца, всичко е брутален капитализъм

133

Анонимен

преди 4 години

Две фрази казват всичко: "...отбранителната стратегия на САЩ в Европа" (???),и: "Окупационният статут е заменен със споразумение в НАТО" (!!!)Бедна, окупирана и изнасилена Европа, в която ЕС е колониалната аднинистрация.

132

Анонимен

преди 4 години

Ва тниците вие сте от духовната реалност....

131

Анонимен

преди 4 години

М у с к а л и.........да го смучет0, или ***..........кое е по- добро?????

130

Анонимен

преди 4 години

значи,половин европа все още е окупирана територия на сащ,имат войски в почти всяка европейска страна,влючително и тук,и пазели сащ,а защо германия,белгия италия,българия не разположат войски в сащ, да пазят своите страни????нещо не ми се вижда равностойна позицията,хаха,малко сме окупирани,ама не го казват така,както като воюват с някоя страна не и обявяват война, ама си воюват пълноценно-конфликт бил.Големи лицемери тея щати бе

129

Kubilay

преди 4 години

Как защо? Защото след ВСВ рова е окупирана територия поделена между САЩ, Англия, и Русия. Русия се изнесе 90-те, но САЩ никога не са ги пускали от прегръдката си. Има десетки ограничения във военната си дейност и външната си политика. Общо взето солташшак на САЩ трябва да го играят винаги. Затова Ердоан не ги взима никога насериозно и не се обръща към тях с нужното уважение за независима държава.

128

Анонимен

преди 4 години

Защо в Германия се намират десетки хиляди американски войници?За да не виждат ва тниците демокрация.....

127

Анонимен

преди 4 години

Защо в Германия се намират десетки хиляди американски войници?---------------Защото е окупирана държава като нас! Просто и ясно!

126

Анонимен

преди 4 години

Ва тниците не могат да сделат централна канализация в големите градове като кОмсУмолск на амур......какво друго да очакваме????

125

Анонимен

преди 4 години

Хей "Активист на БСП" кога ви активираха от некролозите каскет?

124

Анонимен

преди 4 години

Така е с окупираните държави и канцлера им след избори чака подписа на президента на краварника иначе не може да встъпи в длъжност.

123

Анонимен

преди 4 години

Елементарно , пазят гейовете и репресират нормалните хора !

122

Анонимен

преди 4 години

Елементарно, пазят Европа от мечката.

121

пияница мистик

преди 4 години

До Активист на БСПДобре че те са световните джандари, че ако беше комплексираното ботоксово джудже, направо не ми се мисли. За справка питай украинци, грузинци и сирийци какво мислят по въпроса. Скоро и либийците така ще ги заобичат, че почнаха и там да се месят. За японците и Курилските острови пък въобще да не отварям дума. Цяла Европа щеше да е едно огромно СССР-2 под управлението на диктатора самодържец ***

120

Активист на БСП

преди 4 години

Защото такава е политиката на световният жандарм САЩ.

119

Додо

преди 4 години

Защо ли? Защото държавата Германия дефакто престана да съществува като суверен през май, 1945г. и оттогава е прокси-протекторат на световния ционизъм. Американската армия е наемна войска на ционизма, затова територията на днешна "Германия" за тях е просто домашна база. И не, не съм си го причинил да прочета тази "публикация", защото зная какво може да препише лелка Eлкa и откъде би го преписала.