42

Балканджия

преди 4 години

До Средногорец Дори и отчетите да са им тотално изрядни за 2016, това са над 140 милиона долара злато и над 40 милиона долара мед на година, сравнително малко сребро. Отделно пишат че са извлекли 31,4 хил. трой унции злато от пиритния концентрат за 2016 г., което е още 37 милиона долара. Разходите им през 2017г за производство на 1 тр. унция са 700 долара, при цена на международния пазар от 1300 долара. Отделно се извличат редки елементи за които не виждам нищо в отчетите. На печалба са! хаха

41

Анонимен

преди 4 години

Парламенчето си работят ,сякаш нищо не се е случило)ще забранят по заповед на герб да не вали пороен дъжд и град )

40

Мда

преди 4 години

До ЖоТочно и бъди сигурен/на, че така ще стане. Тая атомна електроцентрала *** ни коткат да я направим откакто се е приключило с Белене. Смятай колко са на зор.

39

Анонимен

преди 4 години

Всички искали да правят Белене,но никой не искал да плаща за Белене

38

Жо

преди 4 години

Ако държавата България се ангажира с договор да изкупува ел-енергията от Белене, очаквайте двойно по-висока цена на тока!

37

избирател

преди 4 години

Би било светотатство да пиша,че съм ревностно вярващ,но така или иначе съм си вярващ!!!Дилемата ми напоследък е,вечер преди лягане,на Бог или Борисов да благодаря?!Моля за съвет...

36

Факт

преди 4 години

Не само Белене , а всички значими неща, направени в България , са дело на Борисов !!! ФАКТ ! Виж , от комунистите , имаме направени само няколко национални катастрофи !!!! ФАКТ !

35

vlady

преди 4 години

До АнонименВ Колска АЕЦ и Армения се е стигнало до сериозно прегряване поради лоша поддръжка и грешки на персонала, но без тежки последствия само с аварийно изключване на реактора.

34

Чичо

преди 4 години

То въобще живота с всеки изминал ден става по-добър благодарение на ежедневните действия на г-н Борисов!

33

anon

преди 4 години

А това, че проекта беше спрян, забавен и за малко не унищожен, компроментиран с толежаване на реактора на открито също е заслуга на Борисов.

32

Корумпиран тъпак

преди 4 години

Имал добра репутация. Хахаха

31

Мда

преди 4 години

До Анонимен 31"Защо във Франция има 20 и не се чува да ги затваря"Щото не се ослушваш. Тази в Бордо е пред затваряне и се готви още една. Освен това французите си произвеждат сами реактори, тъй че така работи тяхната икономика. Имат си и бивши колонии, където могат безнаказано да си изхвърлят радиоактивния ***. България така ли е?

30

1

преди 4 години

Само не разбрахме, тия три компании са се "обединили" или са конкуренти?Щото ако е второто, вече знаем, че Росатом ще спечели, което е и целта на упражнението. БЕЛЕНЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИ, това е инструмент за руско влияние в България.

29

Анонимен

преди 4 години

Абе това не беше ли некъв Гьол за който разправяше царо Буда. От кога си промени мнението. От как му снимаха пачките и кюлчето злато ли.

28

далаверата Белене

преди 4 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Д.Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров, бившия червен министър Петър Димитров и Явор Куюмджиев плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

27

Анонимен

преди 4 години

До Корупция 25За това Франция има над 20 и не се чува да ги затваря.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Имал е предвид да бъде "претоварен"... Не се прави на ***.

25

Анонимен

преди 4 години

Мухахаха. Днеса пак лъскат човека с 3 млн джобни

24

Знае се!

преди 4 години

Ако не беше Борисов АЕЦ Белене, вече 6-7 години щеше да подава евтина енергия на българите. Но Борисов е виновника за да се провали този проект. С редица маневри изнудва потенциалните изпълнители за високи рушвети и ще ни докара космически цени на ел.енергията. Няма нещо лошо, което той може да стори на българите и да не е готов да го направи.

23

Анонимен

преди 4 години

Тикво, пак ли ще изберете най-скъпата и неизгодна оферта за АЕЦ, ккто беше при изтребителите?