509

Лукума

преди 3 години

Радев е един пиклив страхливец. Язък му за самолетите. Заведи едно дело за клевета ако не е истина бе президенте! Изкарай привържениците си по улиците, ако някой те облинява без основание! А ти? Червен ***! Борисов ще те смачка.

508

Анонимен

преди 3 години

Яно е че 1 снимката с Бойко където спи е реална , той си призна че е !2 снимката с отвореното шкафче е по друго време когато няма никой в стаята .3 снимката е снимана или от гост /гостенка или съпартиец (твърди се че тва е по време на евроизборите 2019). 4 това за дрона е несериозно извинение .

507

Защо

преди 3 години

Защо Гешев изобщо не се занимава с Радев. След аферата с Грипените , прокуратурата не се занимава с организатора на Грипенските самолети. Само се заговори за незаконния апартамент, който Радев е дал на Деса и после Прокуратурата замълча. От всичко това излиза , че прокуратурата прикрива Радев.

506

Браво на Радев

преди 3 години

Той доказа , че не може да се вярва на нито една негова дума. Свялям всякаво доверие от Радев.

505

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви пари в това шкафче. Този фотомонтаж се прави за няколко минути от всеки смартфон с подходящ софтуер...Трябва да си с мозък на ш'импанзе, че да повярваш на тази "снимка"...

504

Доктор

преди 3 години

Май е време Гешев да влезе в спалнята на Радев и да видим каква валута има в неговото шкафче. На бас, че в неговото шкафче има повече евро ( Грипен са му кихнали много милиони). !

503

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 552Като ви казвам че сте *** се обиждате. Ама не би, просто сте си такива. Ами ще ги държи в банка разбира се, ама не в кварталния клон, ако ме разбираш. Но не очаквам да ме разбереш. Така че ще спра дотук. Да обясняваш на *** си е направо главобол. По- добре Божков да ти обясни, той по - добре ги разбира тия работи.

502

Патриот

преди 3 години

Под "вещото" ръководство и контрол на прецедента НСО се е превърнала в мощен инструмент за разруха на държавата ! Разполагат с неограничени средства и са недосегаеми ! Борисов, викай на помощ външни служби ( ФБР , МИ 6 , дори доброволци) , защото не само ти, но държавата е в опасност !!! Викай външен прокурор, ако Гешев не смее да пипне главния предател и рушител на държавата - Радев !! Вземай бързо мерки !!

501

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Нима сте склонни да допуснете че някой може да е толкова глупав да държи подобни суми в чекмедже у дома още повече премиер на държава?------------ми явно може да е толкова глупав, макар да не го допускахме. ***, къде да ги държи? Няма да си открие сметка в банката, я?

500

Анонимен

преди 3 години

Защо никой не коментира пачките с пари. автентични си изглеждат снимките. Какво друго да има в шкафчето, ако не малко кеш за зор заман. Тъй де, лепенки и риванол да държи в чекмеджето? Снимката е интересна и от инвестиционна гледна точка - ако се чудите в какво да инвестирате - кюлчета злато и еврови банкноти - това му е майката.

499

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Наистина сте много ***. Нима сте склонни да допуснете че някой може да е толкова глупав да държи подобни суми в чекмедже у дома още повече премиер на държава? И то човек който дълги години е работил за тайните служби и тия неша са му пределно ясни. Човекът бил притеснен, ами как няма да е? някой се е набутал в дома му и той вече не може да е сигурен за личната си неприкосновеност Кой не би се притеснил. Ти няма ли да се притесниш? Бре, виж ти!

498

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139А ти как разбра че не е фалшив? Направи ли експертиза на записа? Или просто ти се иска да е така. Хайде да не се дърлим ако обичате.

497

Анонимен

преди 3 години

Радев реагира много лошо на случващото се ... реагира като дребно, злобно типче жадуващо отмъщение, а не като държавник. Утре като влязат в неговата спалня - да не плаче !

496

Анонимен

преди 3 години

Нали НСО отговаря за охраната на сградите.Нали проверяват за бръмбарите, ами ако поставят бръмбари при преговорите с други премиери и продават информацията? Това, че видяхме как спи ББ е най-малкия проблем. За парите и златото никой не вярва. БАБИТЕ НА СЕЛО пари не държат в чекмеджето.

495

Анонимен

преди 3 години

do 511 Който дори си помисли такива гнусотии трябва да се провери . Ляв , десен ,не ме интересува. Човек на който първата му реч е "още малко и МОМЧЕНЦЕ можеше да ми сложат до мен " значи това си го мисли и се презастрахова като го казва уж с възмущение! Премиера над останалите ли е ?ПРЕЗИДЕНТА? НЕ СА ! Г.О *** ГОВ . ЕДА .ХУБАВО ВИ ТАКОВАТ ГЕРБ ! И ОЩЕ ЩЕ ВИ... И ВАС И ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ И ПРАВНУЦИТЕ ...

494

?????

преди 3 години

Недоумявам как може да си изберете толкова смотан Президент?????

493

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Очакваме видео как 'президента' има схватка с ДЕСА. Порно каналите са готови да плащата. На нашите ще им излезе без пари.

492

Анонимен

преди 3 години

До защо премиера говори за момченцадрогарьо а да не се праиш на улав а,верно само деца още не сте му монтирали до главата или в скута,но не внуците му,прости ченгари.Като ли че Борисов не е врял и кипял в тия среди та не ви познава,ама НА той е избранника а не Корнела,Главчо,Божков или червенобузия зализняк Прокопиев,син на директор от времето на Тошо.Аре у лево.

491

Анонимен

преди 3 години

Защо премиера приказва за момченца в леглото си ? Това ли е страха на премиера да го снимат с деца в леглото ? Защо го каза това ? Телефона му защо каза че няма кирилица ? призна че си е писал с Божков ? Защо преди отричаше за контакти с Божков ?Въпроси въпроси .. без отговори . Да си ходи ,да се маха този первезник !

490

Анонимен

преди 3 години

в рамките на 15 хиляди евро бюджет може да ви наравим 3 картинки на Радев как сърба шкембе чорба по лекясън потник на дивана