124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБожков е вреден за България,когато четох че е от БСП,разбрах,че никога няма да гласувам за БСП,когато четох как е изнасилвал момичета по тоалетните в заведенията, как е убивал хора и каква трагедия е преживяла Лечева,как е ограбвал ценности и с това разрушавал исторически места,как през цялото си съществуване не е бил нищо друго освен криминал,такива ли хора да върнем във властта?Не може да допуснем такова нещо в страната си!

123

Анонимен

преди 3 години

Олигарсите ги ражда системата. Те не са природен феномен. Устройството на държавата, всичките и пипала, обгрижват тук и там по някой за сметка на десетки хиляди потърпевши. Никой не може да ме убеди, че Божков не е обгрижван. В публичното пространство се играе ежедневно със стотици милиони и властите не били го проверявали ?! Чистачка в селско училище даже не се назначава без партиен чадър.

122

К

преди 3 години

И да загуби Бойко,не трябва по никакъв начин да излиза от партията си и ЕНП или може да се кандидатира за президент,но за президент няма особен шанс,затова е по-добре да стои в партията си и да не излиза от нея,защото ако излезе от политическия живот,това ще му коства по-бързо живота.

121

К

преди 3 години

....следят дори и какво мисли,къде ходи,какво прави,яде,пие и т.н.,контролират и чрез сателит. И т.н.Правителството и специално Бойко е наистина в голяма опасност,надали и ще разбере от кой точно идва атаката,защото може да не е просто някой,а някои сл-би!Не виждам как ще се оправи в тази ситуация,дано се смилят над него!Но Божков наистина си показа престъпната природа с тези акции и публикации и как се убива поредния човек.

120

К

преди 3 години

Обикновено чрез следене,нета и други методи наплашват някой до смърт,след това,когато е стресиран до смърт и се поддаде на паника,го обявяват на луд и го вкарват насила в психиатрия,за да не му вярва никой на приказките и за да го обработват там както си искат с химия и наночастици или др.,след това вкарват разни неща в тялото му,може чрез изстрел или таблетки с неща или по друг начин,за да го контролират и му причиняват болка или облъчване или болест,следят дори и какво мисли,къде ходи,какво пр

119

К

преди 3 години

Правителството и в частност Бойко наистина е нападнат,когато не могат да спечелят с избори,опитват с компромати.Самия факт,че е следен от дрон,говори много лошо за опазването на държавността и правителството,както и на водача на България.Обикновено чрез следене и други методи наплашват някой до смърт,след това,когато е стресиран до смърт,го обявяват на луд,за да не му вярва никой на приказките,след това вкарват разни неща в тялото му или таблетки с неща или по друг начин,за да го контролират

118

Шансове за II мандат

преди 3 години

Резидентът Радев няма никакъв шанс за втори мандат, той дори няма да изкара докрай и първия, защото в края на мандата му в света ще бъде въведен Новия световен Ред, а по това време Той ще бъде разследван за държавна измяна...

117

Анонимен

преди 3 години

Чао дебелако!

116

Tikva shte prashti

преди 3 години

Radev e dostoen chovek i SHTE specheli !!!!!

115

Анонимен

преди 3 години

Давай да залагаме Премиер срещу президент.В двубоя може и с дронове?!

114

Анонимен

преди 3 години

До БиБи82 Ти,наистина ли вярваш на този нескопосан монтаж с парите и златото? Опозицията души накръв и няма търпение,да яхне властта,за да преяде с власт и пари. Румен Радев е до шия в корупция и само застаряло дело го отърва. Божков бе касата на БСП, сега им дава идеи за фалшификати. Играта загрубя и прокуратурата трябва да реагира,щом се проверява всяко съмнение на Божков,следва да се провери и президента,за държавна измяна.

113

105

преди 4 години

Разбира се, че не е 1018, разбира се, че е допусната техническа неточност.Което не променя факта: Жената, отказала да предаде стадото си на заколение, е спечелила окончателно делото.Един все още осмелил се да бъде жив, а не ***.

112

ист

преди 4 години

Румен ДРОНов показа какъв не трябва да е президента на държавата.Той принизи президентската институция до треторазряден шпионин. Первезно е да надничаш в бельото на хората.

111

Анонимен

преди 4 години

Дневният ред на обществото не е това. Цялата повърня цели да отклони вниманието от сериозните проблеми. Б.Б. и Гешев си играят на олигарх тук, олигарх там. А хората имат нужда от структурни изменения в управлението на жизненоважни сектори. Не понасят обичаните на Б.Б. послушни калинки.

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113Да , сън не може да спи Путин. Колонията на САЩ през последните 30 години , щяла да приеме еврото . Едва ли го вълнува това изобщо То да кажем , че сме някакъв политически фактор . То на Балканите никой не ни брои за нищо , а какво остава на друго ниво

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 111Опс , моя грешка Ти си говорил за Борисов , а аз помислих че визираш Радев

108

Анонимен

преди 4 години

Не съм гледала и слушала широко рекламираната повърня , свързана с Б.Б. Не виждам някой да проявява изненада или учудване от стилистиката. Всички биха били обаче в шок, ако се появи запис, в който Б.Б. говори със смислени изречения по определената тема с уважителен към събеседника тон. Без циклично да ни просветва със самохвалство, нападки и заплахи.

107

Анонимен

преди 4 години

Руските *** са активирани на макс. Влизането на България в еврозоната му идва в повечко на Путин.

106

Анонимен

преди 4 години

ЗА БЪЛГАРИЯ БОГАТА МНОГО САЩ И МНОГО НАТО!

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108В-к "Дневник"Статията е от 14 октомври 2008 годинаИзлязла е в 19 часа и 13 минути