95

Анонимен

преди 3 години

Свърши им ракията и почнаха да наизлизат от дупките. Алкохолиците си търсят тяхното.

94

Анонимен

преди 3 години

Радвам се за тях. Знаете ли, самият аз имам заложби и едното ми образование е история на изкуството. Самият аз притежавам компания, която се занимава с дизайн, дигитален маркетинг, лога. Колко души идват при мен на интервю, защото на студенти давам по 3000лв. ли? Много. Колко от всички "артисти" стават за нещо ли? Един от 1000. Затова и аз съм програмист (даже имам и ИТ компания), защото прецених, че не ставам за артист, а за ръководител. Ама на, за много велики се мислят "артистите". Много арт.

93

Диагноза

преди 3 години

Всеки може да се мисли за артист, художник, певец, специален....! И аз искам да съм някакъв.....! Щом околните не са те оценили за такъв, смени си амбициите , бе човек ! Недей да създаваш хаос около себе си и да искаш от другите да те признаят за такъв, какъвто не можеш да бъдеш !!! Искаш и да ти плащам аз за амбициите ти или за заблудите ли ?

92

Анонимен

преди 3 години

Защо не поканиха министъра на културата да пият по една вода и да видят културата на министъра

91

Анонимен

преди 3 години

Тези каки, докато са млади, гладни няма да останат.Все ще намерят какво да сложат в устата.

90

65

преди 3 години

Ами вместо да пият вода,да се обадят на колегите си,дето вече отидоха на море.Да им ударят едно рамо.Да ви съчувстват,вместо да качват снимки за да ви дразнят.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Е, не всички са с форумно аристократично потекло като тебе.Теб какъв ти е аромата? На АКО ли?

88

Анонимен

преди 3 години

не са артисти а безделници. артисти са нужни ако някой иска да ги гледа, при положение че никой не проявява интерес към вас какви артисти сте? на магистралата с по една лопата и ще ви платят а и полза ще има от вашия безсмислен живот

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Коментарите на работническата класа както винаги показва упадъка на обществото ни :)Не са от работническата класа а от класата на класическите и хроничните български ганнююввее и говвнюювее! Те са безкласово "племе" но с "арпаджик" аромат!

86

Анонимен

преди 3 години

Коментарите на работническата класа както винаги показва упадака на обществото ни :)

85

dmx

преди 3 години

Тука доста работари са се събрали

84

Копач на село

преди 3 години

До студента, ти знайш ли че язе за твойте 8 кинта копам 2 часа па и повече като роб на село? Превеждал ми бил страници , то голема работа е това бре нема що.

83

Анонимен

преди 3 години

Какво значи свободен артист и нямал доходи!? Като нямаш работа се хващаш да си търсиш. Ако трябва на строеж или в плод и зеленчука ще работиш. Става дума за оцеляване! Като е артист, да не е хванал бога за рога и само това да може да прави в живота?Ама друго си е да застанеш в артистична стойка пред министерството, чакайки наготово да получиш пари за неработене, които да ти платят работещите.

82

Анонимен

преди 3 години

Бат Бойко да напечата пари както направи Меркел и Макарон и да раздаде на такива дето и без туй не работят, поне ще налеят некой лев в икономиката.

81

дедо от село

преди 3 години

Не кепазете БКП тя не ви е виновна че оср.ах.те държавата за 30г!За 45 г в България имаше театри и култура не само в големите градовет н интелигенция беше отглеждана като рохко яйце от държавата и тя си мислеше че парите които се пръскаха за разни некадърни художници, артистчета и прочее халтурчици са задължителна даденост за бозите им.Сега когато се видя че на сегашните крадци не им трябва култура и изкуство сегашните интелигенти се усетиха че ги работят яко но така е не се бориш няма папо

80

Анонимен

преди 3 години

Мда, аз - студент - карам на консерви и майонеза и бачкам каквото ми падне в ръцете (в момента съм на преводи за по 8 лв на страница), а някакви разглезени кОврички, дето си получават "ролите" с краката на два без десет, мрънкат и реват... Срам.

79

Алекс2

преди 3 години

Ако бях там и изпил 2-3 води щях ли да стана и аз "артист" ?

78

МНЕНИЕ

преди 3 години

Тези се гаврят с Данъците МИ - Аз съм Работник и всеки ден ходя на Работа .Защо не се хванат някъде да работят - дори в Чистотата търсят Хора - срама работа НЯМА .Артисти , айде няма нужда .Ако Банов им даде Пари за Неработене , аз ще отида под Прозорците на Банов - да ми върне Парите .

77

Мейстър Емон

преди 3 години

Тези столични хаховци, тази хунта наркомани, тези нелицеприятни първенюта как ме дразнят само. Ревльовци и слагачи. Един няма да е известен по света, а тук само ми ходят по черешки на торти и по гали.

76

Сашо Роман

преди 3 години

Ко са пили?