4

Анонимен

преди 3 години

***, како *** омбусманка! Не разбра ли, че никой не ги спира да ходят където си искат? Просто, като не си плащат за нарушенията да останат без право да управляват МПС. Ако не си чула има автобуси, влакове, самолети. И те возят. Дори по-бързо. И навсякъде. Имали са задължението да спазват правилата за движение. Нарушили са ги. Не плащат ЗАКОННАТА санкция за нарушението и затова им се отнема докумета за управление на МПС! Утре няма и в затвора да вкарваме, след като вулгаризирахме понятието"права"!

3

Нищо ново

преди 3 години

В Тиквостан ,където мафиот е премиер,а министър на вътрешните работи шофьор на мафиотски бос..е така. Българите така искат и това получават. Народ , който гласува за своите мъчители,не е жертва ,а съучастник...Оруел.

2

Анонимен

преди 3 години

Абе какво вземане бе, пишете до ВАС ако ви спрат на границата Ако искате и от САЩ може да си плащате фишовете. Няма такова нещо никъде по света, хората са свободни да пътуват накъдето си поискат с личния си автомобил.

1

KamKam

преди 3 години

Конституционно право ли е да се лекуваш ако не си плащал застраховки?Конституциовно право на лекари и фелдшери ли е да заразяват наляво и надясно?Ами нарушителите трябва да си платят(и аз включително) и по-границите е възможно.Права или правотия