82

Анонимен

преди 4 години

Колективен имунитет не съществува.За грипа да не би има колективен имунитет? За шарката? За морбилите?Стратегията на "стаден имунитет", както обичат да го казват преведена на нормален език означава "няма да правим нищо да спрем вируса, колкото умрат, умрат, който оцелее, оцелее". Оцелелите ще са достатъчно здрави да продължим напред, евентуално, ако имуната им система е се изтощи и да ги покоси при втората им среща с вируса.

81

Анонимен

преди 4 години

Тези мерки които се приложиха целяха да предизвикат криза и да докарат хората до мизерия. Това, че уж ни пазеха от вируса беше само предлог! Тези мерки са адекватни за прилагане единствено при наистина опасни зарази, но не и при грипоподобния коронавирус

80

Комунист и

преди 4 години

логика?! Меша ли картите?,Да? Те за тва си паднал!?Меша ли картите?,Не? Те за тва си паднал!?Понеже Бойко не меша картите и не падна,те за тва комунегите в сайта надават вой,четрябва да ги меша,че да падне!А се вижда,че само като посегна към тестето и взеха да се разболяват по 100 на ден!Един х,й и една к,омунега з,омби,колкото по ги галиш по главите,толкова побече се вирят и правят п,ростотии и се празнят наляво и на дясно!Ясно е че има трътльовци дето се изживяват за по умни и от БОГА?!

79

.

преди 4 години

До 1950Ко, не !?!Всеки е свободен да живее и умре както намери за добре.

78

.

преди 4 години

Доста глупости има изписани под статията. Щабът беше организиран, за да взима бързи решения, правилни или не, в среда с нулева информация за вируса. Как това може да се обясни на хора с килийно училище. Алтернативата беше да се остави всичко както си е и тогава можеше да постигнем италианския сценарий. Какво постигна шаба и карантината - болниците се организираха и населението се дисциплинира. В крайна сметка се отложи пика/ пиковете за по-късен етап когато всички са по-подготвени.

77

baby shark

преди 4 години

Искам да знаете, че всичко ще е наред и ще отмине и това. Просто всеки да си даде сметка кое му е по-важно и как семейството и близките за секунда(не само от вируса) може да изчезнат. Радвай те се на живота, чувствайте се добре. Стига с това ламтене и пари! 3 години живея в Германия и съм на път да се прибирам в България, точно заради това, че там са ценните ми хора. Стига с пари и айфони. Щастието ако го намериш да си отглеждаш домати и да ги чакаш- това прави!!! Моля ви помислете над това!

76

Анонимен

преди 4 години

Имам двама познати, които изкараха този вирус. Сега уж са се оправили. Говорихме си по телефона и казаха, че е нещо ужасно. Дано ни се размине.

75

до 67 Хепатитен ВИРУ

преди 4 години

На свинският грип смъртността му е максимум колко 0.08%, при 700 милиона заразени е имало около 575 хил. смъртни случая (другата цифра е 1,4 милиарда, което прави процента 0.04%, в САЩ смъртността е била около 0.02%). Като имаше и ваксини и лекарства.При сезонен умират макс. около 0.01%.Короната в момента е около 5% ако кажем, че се хващат 1 на 10 случая, ще е 0.05% и пак е поне 6 пъти по опасен. Освен това лекарство се появи едва вчера.Така че нито истерията, нито отричането е полено нещо.

74

НАЙ-ВАЖНОТО

преди 4 години

Най-важното е да разберем кой е пациента 0.Така ше знаеме кой е шибaл прилеп с малката си чурка и ще знаем на кого да се подиграваме.

73

Корона

преди 4 години

Корона вирус има от както е изобретен първия микроскоп, който може да ги вижда.Направиха "нов бардак със стари к*рви" е моето мнение с тая "нова болест причинена от стар вирус". Глупости на търкалета е тоя ковид.

72

д-р Петров

преди 4 години

Срещу Корона вируса (не бъдете наивни оптимисти) нито ще бъде открита някаква защита нито ще изчезне. Короната ще се нареди завинаги до Чумата,Проказата,Епилепсията,Диабета,Паркинсона,Еболата,Спина и др.непобедени болести и пандемии....

71

вал

преди 4 години

До Анонимен Погледай малко руска телевизия или прочети в сайта на эхо москвой

70

Ха сега де!

преди 4 години

Като ученик преди 15 години бях диагностициран с ОРИ, което означава "остра респираторна ИНФЕКЦИЯ". Обърнете внимание! ИНФЕКЦИЯ!Wikipedia: "Инфекцията е е процес на вредно заселване на чужд организъм в гостоприемник."Тогава не съм слаган под карантина. Симптомите и развитието на болестта бяха ИДЕНТИЧНИ с тези на Ковид-19... Много интересна работа, как пък тогава никой не изследваше какъв е щама на вируса.. Просто нямаше лаборатории, които да ни плашат с измислени имена на стари вируси. ФАКТ

69

Анонимен

преди 4 години

Маските свободно пропускат вируса. Но спират бактериите. След 20-30 минути маската се навлажнява от дишането и става развъдник на бактерии - не само собсвените, но и тези от въздуха на други хора. Маската гъмжи от бактерии. После тези бактерии попадат в организма. Маски се носят само от хирурзи в операционната зала където е стрерилно.

68

Анонимен

преди 4 години

"Съпругата ми е от Белрусь над 55000 заразени хиляди починали!"Франция, Германия, Италия, Белгия ... всички! Спазват драконовски мерки и процентно на глава от населението имат повече жертви и заразени от Белорус където не спазват мерки.

67

Нехигиенични Маски

преди 4 години

Тва да носиш една и съща непрана маска 2 месеца е все едно да не си сменяш гащите 2 месеца, та даже по-зле... в устата има много повече бактерии от колкото по гениталиите ви.Ше повърна... абсолютна ЛИПСА на хигиена.. Ама толкова ви е акъла...

66

67,

преди 4 години

Те пък щото от тоя щаб са много умни...

65

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 4 години

Ако ви взема една проба от мизерните, непрани маски, сигурно ще извадя 1000 щама на различни много по-опасни вируси и гъбички. Ама носете си ги... толкова ви е акъла.

64

вал

преди 4 години

До мерките не действатИдиот!Съпругата ми е от Белрусь над 55000 заразени хиляди починали!Има забрана за разпространяване на каквато и да е информация иначе в кауша.Затворени болници в Гомел и Брест хиляди болнии медици и и .......

63

Терсенето

преди 4 години

Не обиждайте лекарите, защото не всички са генерал мутафчийски. Гросадмирал, фелдмаршал и генералисимус Боко от пожарната им е шеф на щаба на тия. Има и свестни лекари.