30

Анонимен

преди 3 години

Експертна дискусия на астролози, шамани и вентрилокуисти.

29

Анонимен

преди 3 години

Щом брокерчетата взеха да вият на умрело значи, че ще има сериозна корекция в посока надолу.

28

март

преди 3 години

19%, април още 48%, май още 35%....добре юе никой не се задълбочава да смята, инак ще се разбере кви глупости пише. Ама то малко хора могат наистина да разчитат медийните простотии теа дни в бг-то

27

Анонимен

преди 3 години

Не мисля , че ще свалят цените ! По - скоро ще ги вдигат още . Все пак е територия и част от ЕС . Ако дойде еврото , тогава ще стане катастрофално скъпо .Нито ще купувам , нито ще продавам .

26

expert

преди 3 години

Защо само Бургас и Варна са с привилегии ? И Пловдив ? Само там се наливат пари и за това се получават такива изкривявания . Бъдещето е на трансграничните градове , защото там е потока от хора и цените на жилищата там ще скочат.

25

Мърррр

преди 3 години

До ссс - Ако имаш 27 апартамента, които се очаква да се обезценят с 20-30% в следващите 2-3 години, според мен не само щеше да пишеш, ами и челни стойки щеше да правиш да не се усетят мишлетата и да вземат да спрат да се бълбукат с кредити и да плащат безумни ипотеки и наеми ;)

24

Мутафшмекер

преди 3 години

Да Фалират!

23

V

преди 3 години

Ако в Италия една къща струва едно евро ,колко струва една къща в България ??? Тез дет работят в чужбина вече може да не са на работа там ;) А парите идват от гастербайтерите ни ,а не от герберасоикономика .

22

Бургазлия

преди 3 години

Икономика в града почти няма. Последните години градът се обезлюдява.Имотите в Бургас са силно надценени.А много от брокерите в Бургас са типични мутри - мускули, татуси, криминална физиономия, беден речник, ниска обща култура.

21

Бургазлия

преди 3 години

Градът се презастрои безумно последните 15 г. - строи се върху зелени площи. Градът се задушава. Бившата главна архитекта Весела Илиева направи много поразии. Човекът на Ахмдед Доган, Здравко Станчев строи наред. Инфраструктурата в комплексите е много зле. Паркирането е ужас - паркира се на поразия. Улиците и тротоарите са в лошо състояние, сметоизвозване, улично осветление - проблемите са много.Новопостроените кооперации не са с най-добро качество. Има доста незаети жилища.

20

ссс

преди 3 години

До ТускАко имах 27 апартамента под наем, последното което щях да правя е да пиша коментари в днес.бг.Явно имаш и за продаване да оправиш кредите. Като отидем на село, кой ще ти ползва апартаментите...

19

Анонимен

преди 3 години

Най-добре наместо да се самозаблуждават колко скочиха имотите намсикъдеси брокерите на недвижими имоти да се преквалифицират в IT сферата. Не е скъпо и е много доходно като перспектива.

18

Анонимен

преди 3 години

Туск гладна мишка си и ти ами... Ако си човек с пари няма да киснеш тука в тоя форум да си убиваш времето а щеше да се занимаваш със съвсем други неща

17

До 18

преди 3 години

Нито имаш апартаменти, нито агенция щом пишеш тук. Тук такива хора не пишат.

16

Туск

преди 3 години

Отдавам 27 апартамента под наем. Не се майтапя - толкова са. Отделно имам и брокерска агенция и оттам дера също. 7 год съм вече в бранша и знам кво говоря. Колкото повече чакате, толкова повече губите. Мокрите сънища че ще взимате по 200 евро кв. м. - няма такива филми. Искате да получават - ще си плащате. Като не ви отърва на село.

15

минаващ

преди 3 години

Сливен и Ямбол-околни градове??Това да не ви е Калифорния,бе бургазлии.Ямбол е на 90 км,Сливен на 120км отБургас.Наверно сте имали предвид Средец ,Айтос и Карнобат.От кукерландия си купуват апартаментите в Софето-по-тежкарско е.А почивка се ходи в Гръцко-ей,го де-на 2 часа.Така ,че,у лево

14

сокол

преди 3 години

Руснаците са им дигнали цените на времето...Но руснаци вече няма да има.И германци.И английчаните.Свърши.Каквото беше-беше.Дори китайците няма да има. Преди да продаваш нещо- докарай търговски вид.Чистота.Транспорт.Услуги.Сградите да са боядисани.Чисти улици.Медицина достъпна за всеки.Уважението на персонала към клиент.Хубава храна.Но това не е реално в Бг.Затова печели Гърция,Хърватия,Черна Гора,Испания,Италия...

13

до Туск

преди 3 години

Разбирам те, че ти е гадно да си брокер при замиращ пазар, ама съветът ми е бързо да се преквалифицираш, понеже с бодряшки подвиквания по сайтовете не можеш да спреш тенденциите и е въпрос на време да те отнесат.

12

Туск

преди 3 години

оффффф. Аре пак се събра клуба на евтинджоса. Разберете, че спад в цените няма да има , колкото и да ви се иска. Бгееца все е свикнал да пазари на аванта. Тва вече мина. От тука нататъка, който иска да получава ще си плаща. На който не му отърва проблема си е лично негов. На вас не ви ли увряха главите, че дори да паднат цените, тогава банките ще затегнат супер много кредите и пак ще останете на сухо. Тогава силните на деня ще са хората със свободен кеш. Другите пок ще го ядат голям.

11

Комунизъм

преди 3 години

Аз предлагам цените в Бургас да бъдат 900 000 ??? за двустаен от Утре!