30

Анонимен

преди 3 години

Еле пък онова военолюбиво същество от миналия век Дж.Байдън, което дори не става за шоу.

29

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че полицейският произвол е заплаха потенциално за всеки член на обществото.Интуицията на американците е правилна, но навикът им да правят от всичко шоу е досаден.

28

Народен Сиатъл

преди 3 години

НЕЩО МЕДИЙКИТЕ МАЛЧАТ ЗА НАРОДНАТА ВЛАСТ И СВОБОДНА НАРОДНА ТЕРИТОРИЯ СИАТЪЛ ЗАЩО МЕДИЙКИ ПРОДАЖНИ ?НЯМА СТРАШНО СКОРО ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ НА СТРАНАТА НА НАРОДА.КАКТО ГЛЕДАМ СЪБИТИЯТА СЕ РАЗВИВАТ МНОГО БЪРЗО И САЩ ЩЕ ПОКАЖЕ НА СВЕТА ЩО Е ТО НАРОДНА ВЛАСТ!

27

izh

преди 3 години

Аман от журналистиески бисери. Не си напъвайте кратунките да измислите бомбастичен репортаж дето ще се хареса на босовете. Нека ви финансират едно ходене до Америка После ако не ви е срам може и да напишете нещо

26

Анонимен

преди 3 години

Всеки психопад убиец може да стане полицай в фащ.

25

Анонимен

преди 3 години

Ще сменят ли името и на бялата къща, че нещо расистко звучи сега?

24

Isabella

преди 3 години

Palni gluposti

23

f

преди 3 години

И с ДНК анализите правят шашми!

22

f

преди 3 години

Че то коя невидима полицейска камера не е монтаж?

21

sss

преди 3 години

Нормално, където има повече пари има и повече регулации. Толкова са свободна америка и мечтите...

20

Борислав

преди 3 години

До АнонименЕвреите, от времето, когато Испанският крал ги е заплашил си търсят Новата Обетована земя. Те финансират експедициите на Колумб. САЩ са проект на масоните, а масоните ги упрявлява еврейски елит и род наречен "Rex Deus", т.е. Царете-Свещеници на света. По тяхната *** се тресе и подскача целия Западен свят, начело със САЩ. Истината е, че Америка е само ракета носител, световна банка и армия на Израел.

19

Анонимен

преди 3 години

Долу хунтата на ГЕРБ!

18

Анонимен

преди 3 години

САЩ станаха велика нация (днес залязваща велика нация) благодарение на робството. Без този безплатен труд нямаше да могат да построят тази велика в миналото Америка. САЩ трябва да са благодарни на наследниците на робите и да им дават пожизнени ренти да живеят прилично без да работят, афроамериканците са не повече от 15%, няколко бели могат да работят повече и да отделят да издържат един афроамериканец и въпроса ще се реши. Иначе винаги ще има проблеми, колкото и да заклеймяват расизма.

17

Анонимен

преди 3 години

До ИванОт 22 000 до 25 000 дни живот, ако изобщо ги доживеем, все сме заплашени от някои и от нещо. Това едва ли е пълноценният ни "живот". Фарс.

16

Анонимен

преди 3 години

До ИванПравилно мен, за какво се караме, само за глупости.

15

Илийката

преди 3 години

До ИванПисано е, че целият свят лежи в Лукавия. Оправия има като ни тресне нещо от Космоса и поизмрат злотворците.

14

Иван

преди 3 години

Откак сме се родили, докато умрем, като бедни добитъци, все сме натикани в схемите на зли гении! То не бяха - фашизъм, комунизъм, демокрация, масонство, ционизъм и прочие!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Разликата мен е, че ние сме нямали роби и не сме карали никой да работи за нас на сила, схващаш ли?!Там си имат фанатизъм, ей го Тръмпи - Америка фърст, просто нямат корен.В България се иска доста физическа подготовка за да станеш ченге, после може да се корумпират колкото си искат, поне сега е така.Не съм им фен, просто казвам.

12

Анонимен

преди 3 години

Бългрия е развита страна в това отношение, тук пожарникар е по-вероятно да стане премиер от грамотен граждаин.

11

Анонимен

преди 3 години

До В България.Ако министър-председателя беше се готвил 672 часа, колкото американски полицай, щеше да е прекрасно, ама предполагам, че цялата подготовка е била гледането на някое мачле по телевизията. Големия кръгъл зеленчук, дето ни е начело на държавата, даже е горд че е прочел една книга в живота си.