17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17"А изпочупените ... те не са ли също хора с права"Ти май не си разбрал, комунистите и диктаторите въобще не се интересуват от "права". Целта е да се покдкопае Демокрацията като се използват евтини пропагандни ходове. Тия държави си нямат и на идея какво значи "човешки права".

16

Анонимен

преди 3 години

До ФактиНе се притеснявай, когато Китай ти станат и формално шефове ще успееш по достойнство да оцениш "лошите САЩ". Малко ще е късно, но за сметка на това ще имаш на разположение дълги часове на работа, в които да размишляваш над това. По-точно, по 16 на ден. :))))))

15

Анонимен

преди 3 години

A изпочупените магазини,медии,сради,разграбените стоки от магазините на хората и плежите,кой ще ги заплати?Те не са ли също хора с права?

14

Факти

преди 3 години

Всички много добре знаят че САЩ са държава терорист и агресор и са заплаха за света.

13

Да има

преди 3 години

Има расизъм и незачитане. Да вземем например Нобеловите лауреати. Намя нито един черен.За това в следващите 10 години, всички Нобелови лауреати да се дават само на черните -- зер, те са способни на велики открития ако, няма расизъм срещу тях.

12

от 10

преди 3 години

Не ви ли харесва?Това е крайния резултат от вашите действия.Правете си сметка.:))))))

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Слаб 2. Седни си.

10

Анонимен

преди 3 години

Какво са "Човешки права" за САЩ.1. Богатите да имат права да забогатяват и да имат право да не плащат високи данъци.2. Работонаемателите да имат права да уволняват работниците веднага.3. Властта да има права да бие ннегрите.4. НПО-тата на САЩ да имат права да налагат на чуждите правителства закони, санкции, ултиматуми.5. Всяка държава в света да има право да се бори със социалната справедливост и да има право да не облага интернет гигантите.

9

Права

преди 3 години

На човека!Веднага,следва въпросът:на кой човек?И отговорите винаги са повече от един!Като думите:справедливост,истина,мнения!И така е от как свят светува!

8

Анонимен

преди 3 години

До А де!САЩ е единствената преграда между теб и купичка ориз, супа от прилеп и 16 часов работен ден. Не го забравяй.:)))))

7

Анонимен

преди 3 години

Лузърите взеха стоките и парите. Те не са лъчъри. Тръмп стана лузър, защото го ограбиха и му разбиха магазините. Пълен загубенят, не успя да защити магазините, банките, полицейските управления. Показа страх и несигурност този загубеняк.

6

Teo

преди 3 години

По принцип е така. Но дефакто всяка държава има право да въдвори ред, особено при протести и вандалски акции без основание. И не е работа на други трибуквени държави да се месят в това, щото рано или късно идва на тяхната глава.Ако на тая организация и бяха чисти помислите бих бил за!

5

Анонимен

преди 3 години

Тръмп уважава силата. Демонстрантите му показаха насилие, което уважава. Арестуваха и обвиниха полицаите след като Тръмп уважи насилието на демонстрантите. Има резултат, ще обучава полицаите на маниери и поклони към черните. Трябва да показват уважение, да се покланят първо на спрения престъпник.

4

А де!

преди 3 години

Време е за миротворчески бомбардировки над Вашингтон!

3

Анонимен

преди 3 години

До АлелуяВ САЩ няма потъпкани права. На протестиращите даже им позволиха повече отколкото на обикновените граждани и там е проблема с тях. Ако си протестираха мирно вместо да трошат, вандалстват и грабят, нямаше да има никакви проблеми.Китайците по обясними причини си нямат идея какво значи човешки права. Същото се отнася за останалите авторитарни режими като в Раша, Иран, Северна Корея и пр.Самата идея, че такива държави въобще се изказват по този въпрос показва колко са нагли ко*унетата.

2

Анонимен

преди 3 години

Когато Радио Китай се кефи на дейността ти, знаеш, че вече си се ос*ал като инструмент за демокрация.Между другото, любопитен съм колко процента от написаното е сложено в контекста в който е написано. Залагам на между 0.00005% и 0%.:))))))))

1

Фащокрация

преди 3 години

А, не мога да повярвам , този основен износител на демокрация и защитник на човешките права, да не ги зачита? Не , не не това не е истина.