132

Анонимен

преди 3 години

Цените са високи или ниски, журналисти! Евтино е нещо друго!

131

Мила

преди 3 години

Евтини цени, значи!? Хайде научете го този български език, вече!

130

до 142

преди 3 години

Плащаш за това, което ти рекламират, че плащаш.За 10-20% по-високо качество "получаваш" тройна цена.Зависимостта не е правопропорционална, а квадратна, даже кубична.Няма абсолютно щастие...

129

Анонимен

преди 3 години

Пак съм на Слънчака това лято за 4-ти пореден път. Стая в двузвезден на 150м от морето - тиха и навискоко при това. Цената за двама за една седмица е 500-550 лв, а през септември под 500 - това със закуска и вечеря. Поне 5 кръчми наоколо с Big Beer - One BGN. Плажът огромен и с най-финия пясък, няма жеги, щипалки, морски таралежи. Несолена вода (малко го отчитат). Забавления - бол. Съотношение цена/услуга е Ок за мен.

128

Анонимен

преди 3 години

Англичаните имат една поговорка - получаваш това, за което плащаш. С други думи цените отразяват качеството.

127

BBB

преди 3 години

2700лв за 7дни на обзор в Турция със самолет 1600лв(за 4 -членно семейство а второто е 10дни)Оставям коментарите:)))

126

Анонимен

преди 3 години

"eфтини цени"? Сериозно ли?

125

Анонимен

преди 3 години

Тонката = (-)

124

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

преди 3 години

Не е Честно да се сравняват 5 звездни Хотели в Германия , Гърция и Испания с Частни Квартири в Царево .Това се казва Хибридна Реклама .

123

Чужденец

преди 3 години

Най-ниските цени за далеч най-лошите услуги....

122

Тонката

преди 3 години

България е най-гадното място за живеене нали?:):):):)Ех партизани,партизани,така избори не се печелят:):):):)Това с оплюването на всичко в България когато управлява ГЕРБ не лови декиш:):):):)На избори ви го показваме нагледно:):):):)

121

Тонката

преди 3 години

До До 124Да знам,Значи пак в Морето?:):):):)Добре хотелите ясно,а градската канализация?:):):):)Ами то и тук Бойко ви направи много такива пречиствателни станции:):):)Що рИветИ пак?:):):):)Ей партизаниииииии:):):):):)

120

степан

преди 3 години

Тази година печелите служебно.Курортите са ви застроени по зле и от шекера ако му викате на това туризъм или почивка нещо сте объркали.

119

До 124

преди 3 години

Има малки локални пречиствателни станции, на изхода на които "продукта" е само вода. Няколкото хотела в Гърция, които съм посещавал са имали подобни инсталации, заровени в земята. По-големите собствени, а по-малките - една пречиствателна станция на няколко хотела.Имат поддръжка и консумативи, които никак не са евтини, но хората живеят в бяла държава и знаят, че не е ок техните клиенти да се къпят в това, което са яли предния ден.

118

Tobi

преди 3 години

След като този хитрец Кунчев обяви втора вълна, немските медии веднага подхванаха темата. Сега ще гледаме в БГ външни туристи през крив макарон. Бат Бойко е добре да се сети че Кунчев ни баламосва с тестовете. Лятото ще е катастрофа ако не спрат Кунчев и Кантарджиев.

117

Saxon

преди 3 години

Бил съм в почти всички държави по Средиземноморието и вярно че в България е по готино ама защо ни е яд и ас неможа да ви кажа-май ни научиха да се мразим и ни хареса.

116

Анонимен

преди 3 години

заглавието на статията е ГРЕШНО! в текста пише за цени на НОЩУВКИ, а не за цени на ПОЧИВКА. в 90% от бетонните коптори у нас почивка няма, а и никой не изчислява цената на храна, чадъри, шезлонги, паркинг, сини зони и паяци и всичко останало, което ти стъжнява живота и те изстрелва към гърция или турция.колкото и да е напъва някой, тази година няма да има туристи, а мутрите сами са ви виновни, че не желаят български клиенти.

115

акуд

преди 3 години

ако говорите за цени на морено СТЕ ПЪЛЕН СМЯХ , два чъдъра 64 лв. водата гоека или пикоч(кафява и жълта справка няколко дни назад) ай чао ще пропусна и тази година бг черноморието

114

Тонката

преди 3 години

Що ми пишете минусчета бе?:):):)само попитах знаете ли къде се изтичат фекалиите от Гръцките курортни градчета:):):):)И пак ше кажа,че лично аз ходя редовно на Халкидики на плаж най-вече в едно градче на Касандра,но и на Ситония:):):):)Познават ме и там:):):)

113

Анонимен

преди 3 години

До 125 ТонкатаЧе си обратенчо е ясно на всички така , че не е нужно повече да се рекламираш