19

Анонимен

преди 4 години

До До 16:Има други фактори за развитиети на вируса в тези държави. Имаше едно проучване, че 80% от заболелите са черни. В Бразилия всички снимки на заболели бяха от фавелите, а там е както в българските гета. Погледни и къде са последните много заболели в България.В цял свят етака - там където има много хора без хигиена

18

Ма стига с тия маски

преди 4 години

Маски през лятото - вие луди ли сте? И сега лицето се изпотява под маската. Ще плъзнат гъбички, други зарази, че и короната отгоре! С противогази ли да ходим? Нали и през очите минавало - значи шлемове и скафандри нон-стоп, за вирус с относително ниска смъртност, макар и високо заразяване. По-добре беше да го преболедуваме, а възрасните и рисковите групи да се пазят както могат -маски, скафандри, изолатори - кой както прецени. Инфлуенцата и сега е с по-висока смъртност от короната-истерия.

17

Анонимен

преди 4 години

В бразиля е топло защото земята е плоска!! Това е поредното доказателство. Ако беше кълбо сега трябваше да вали сняг там!!

16

До 16:

преди 4 години

Повтаряш като папагал някакви манипулации.Търся в Гугъл - Рио де Женейро температура:За сегашното денонощие: ден 31 градуса по Целзий, нощ 23 градуса по Целзий.На това ли му викаш зима?

15

Анонимен

преди 4 години

Ще спре ако хорота излязат навън

14

Анонимен

преди 4 години

Бразилия е в южното полукълбо. Там в момента е зима и затова там има толкова много заболели!!

13

Copocoид

преди 4 години

В момента най-голям ръст на заразени от КОВИД-19 има в Бразилия и Индия. Не мога да кажа дали топлото време ограничава защото в тези две страни мизерията е огромна, много хора не могат да се изолират, голям брой жилища там нямат течаща вода и тоалетни. За сметка на това над 90% от индийците имат мобилни телефони за да клюкарстват.

12

Анонимен

преди 4 години

колкото в бразилия го спря, толкова и тук

11

ясновидец

преди 4 години

още през февруари в блиц съм писал,че нито ще го спре и нито ще го забави,не разчитайте на времето

10

MaйMyнaтa

преди 4 години

Значи, който не иска да се зарази с короната, да ползва само червеното кранче у банята!!

9

Щерю

преди 4 години

Това дето няма да спре е произволностите на журн.алята онлайн. Очевидно господарите им са им казали, че могат да пробутват и облъчват масите с всякаква измислена информация по 24 часа на ден. За щастие един ден журнал.ята ще получат това което заслужават при положение, че знаят много добре колко ни лъжа и манипулират всеки ден.

8

2

преди 4 години

Какво е това коронавирус?

7

ветеринарен лекар

преди 4 години

Топлото време нито ще спре,нито ще забави вируса.Той ще изчезва бавно ,по естествен път, като преди това ще избухва в отделни струпвания от хора.Трябвадоста време ,за да отслабне силата му да заразява/вирулентност/.Това зависи до голямя степен от тълпата.

6

Курис Пичерядис

преди 4 години

Абе СТИГА МОЛЯ ВЕ ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ С ТЕЯ СПЕКУЛАЦИИ. ....

5

матура

преди 4 години

Открийте и поправете правописните грешки! Обърнете внимание на членуването, особено в заглавието, както и внимавайте с поставянето на запетаите!

4

Анонимен

преди 4 години

Много зависи от Дубай времето. Че герберасткия вирус се разболя.

3

Митко 19см

преди 4 години

Бре, какъв е тоя мощен вирус, дето може да спре топлото време? Дали не можем да го използваме срещу глобалното затопляне?

2

Анонимен

преди 4 години

Откак почна топлото вируса плъзна из България.Отговор е не.

1

.

преди 4 години

Кой кое да спре? Нова неграмотност бива...