10

Сърп и чук

преди 4 години

Само ЦСКА може да бъде на ниво без средства и да се представя достойно! През 2008 г., Батков си призна греховете сутринта, за задължения от 4 милиона лева и 5-6 кубика неплатени задължения към В и К, на ЦСКА бе отнет лиценза и на тяхно място в ШЛ игра Левски и катастрофира, както винаги! Сега Левски по признание на новия собственик е с 6 пъти по големи задължения, не само не им се отнема лиценза, ами и не си харесвали представянето. Накрая ще благодарят на Спасителят Борисов и защо ли се бавят?

9

ИМА РЕЦЕПТА

преди 4 години

Има рецепта за успех и тя е много проста. Тайната е в нов спортен екип. Всичко в екипа е като досега, но на лявото бедро футболистите ще имат жартиер с розичка. Хем ще са големи сладкиши за публиката, хем играчите на противника ще се разсейват от закачливия флиртаджийски вид на подуенци. П.П. Не искам хонорар за патента

8

beroec

преди 4 години

Петър за нищо не става, спечели едно второ място и купа, благодарение на направения от Илиян Илиев отбор, продаде мачовете срещу автентичния ЦСКА(а и вие и чорбата бяхте в криза) и трябваше да взривим пистата, че ръководството да го махне. Учуден бях, че Божков го взе, което показва, че не е имал сериозни намерения да ви развива. Успех подуенци, но помнете, че сте ни абонати.

7

запалянко

преди 4 години

Фен съм на истинския спорт. Да гледам спортни спектакли и зрелища за мен е огромно удоволствие. Да гледам как истински мъже правят невероятното в името на публиката. точно за това не гледам "български" футбол. Той е пародия на спорт. Мислел съм си защо "Левски" е наричан отбора на народа. и се сетих - та той е от бора на НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ. Отбор свикнал на привилегии и специално отношение, отбор, който може да се бъзика с публиката без последствия...И те така !

6

От далече

преди 4 години

насила хубост - не става!без пари футбол - не става!не проблема не е само в Левски, то системата тук наречена БФС е създадена дефектна и от там идват ypoдливите проблеми.Футбола тук се ръководи от двама души - единия притежава букмейкърска фирма спонсор на БФС и първенството, а другия човек притежава ТВ правата и един отбор участник в първенството на другия.Е, възможно ли е да има реален и честен футбол или всичко е въпрос на пране на пари чрез залози???

5

Анонимен

преди 4 години

Как може отбор без финансови средства да печели? как може отбор с 24 милиона дългове да печели титли и купи? нали трябва да имаш бюджет за скъпи играчи, за кондиционни треньори, масажисти, психолози, рейсоове, фитнес зали, дренаж, подготовка на отбора..... който е готов да даде 30- милиона отведнъж и още 10-ина всяка година - нека чака успехи.

4

Анонимен

преди 4 години

Комунизма си отива,спете спокойно деца.

3

Анонимен

преди 4 години

Най-добрия път е фалит и почване от дъното, тоа беше и правилния път за ЦСКА, ако бяха почнали от нулата преди 10 години щяха да са се върнали преди 5-6 години, но не на инат се креташе с години.

2

Анонимен

преди 4 години

Хрантутници!Докога?

1

DMS Leevski на 1914

преди 4 години

Дарявайте, спасявайте, последните си стотинки им пратете. Толкова са закъсали, че нямат пари да се обръснат даже.