40

do картофчо

преди 4 години

В Гърция, дори не навсякъде на доста места вече се плаща отделно, за да ползваш чадър и шезлон трябва да консумираш нещо от заведението, иначе идват и любесно те молят да напуснеш. Но там селските тарикати не смеят да надигат глас и чинно плащат.

39

Ти да видиш

преди 4 години

Не виждам какъв е проблема.Същите пищящи *** по вестниците 15 години обясняваха,че в чужбина е точно така.Сега пак пищят.Шизофрения!

38

Анонимен

преди 4 години

То беше ясно, че ще си измислят врътки за да не си спазят обещанията. Единия използвал стар ценоразпис, другия таксувал несъществуващо кафе, очаквам скоро такса "спасител" или "въздух"

37

Това са внуците на

преди 4 години

онези сезонни печалбари, които са драли летовниците от времето на соца. Който се интересува от подробности, да пита баба си или баща си как са летували и плажували през 1970, 1980 г.На Кабакум - чист плаж, малко хора, но няма спасител, няма чадъри и т.н. Плажуваш на своя отговорност. Но е нямало и свлачище, защото по онова време вили като палати на топ места са си строили само една шепа богоизбрани.На Златните, само за да стъпиш на плажа - 20 ст. Заплата на висшист - 105 лв.

36

ikar

преди 4 години

До ТуристВ Гърция получаваш безплатни шезлонги 8поне 2 броя/ и срещу минерална вода от 50 евроцента, не е задължително да се вземе чай или кафе, или друго.

35

Ужас

преди 4 години

Нищо не се разбира от статията. Казал ли е на клиентите, че е задължително да си поръчат кафе? Едно кафе 8лв ли е? Консумирали ли са кафе в кафенето му или просто са лежали на плажа под уж безплатния чадър и са получили сметка за кафе, което не са и видяли?В Гърция също искат фрапе за 4-5евро или бира за същите пари, но идват с голяма вода или чипс, информиран си предварително, пари за паркинг не искат и всичко е ясно и точно.

34

Анонимен

преди 4 години

вие не разбрахте ли че на нашето черноморие безплатна е само кафявата фекална смес, която идва от Варна?

33

.!.

преди 4 години

Епа аз рекламирам на моите колеки от франция и германия, та рекламирам им БГ морето като евтина дестинация за секс и евтно пиене! Те много се кефят единия каза, че няква сервитьорка му врътнала *** за 20лв! Така, че ако искате да починете хубаво със семейството си то ходете я в Гърция я в Турция! Тука е само да ви *** и да ви вземат парите! НЕ ХОДЕТЕ ТУК!

32

Анонимен

преди 4 години

Единственото спасение на не ходите на море в България. Собствениците са назначени капиталисти от БКП-БСП , които с крадени пари са построили хотелите. Сега от такива хора какво да очакваш.

31

ikar

преди 4 години

До от 2Очаквам да бъде включена такса дезинфекция или корона вирус. Нашите скубачи са изобретателни.

30

Турист

преди 4 години

Като в Гърция!Безплатен чадър и шезлонг,срещу кафе!

29

жлуфся

преди 4 години

абе ше пиете кафе или фреш с чадърче !

28

Анонимен

преди 4 години

Е не го ли проумяхте вече до кокал че в момента в който решите да почивате при българските хронични ганнюююввее-бизнесмени ще 'рупате' голямата "РЯПА"!

27

Мда

преди 4 години

До Анонимен 29"Сигурно миналата година плажът е бил платен, и така, по навик...е станало"Това е като случая от преди няколко дни, дето някакви ги бяха одрали 64 лева за шезлонги и чадъри, вместо 16 лева и собственика се оправда, че явно е станала грешка с миналогодишните цени.Пак така, "по навик". Като вица с "АКМ" : "Господине в сметката ми е включен още АКМ, ние такова нещо не сме си поръчвали. Какво е?" Сервитьор: "Ако мине".

26

Анонимен

преди 4 години

Душманите днес са наглите собственици на заведения по плажа. За тях държавата и законите са параван за беззаконията в интерес на собственото им забогатяване.

25

Анонимен

преди 4 години

така де, ден година храни. ей, тия пропаднаха, от предишните години нищо не са натрупали.

24

Мен

преди 4 години

Е отивайте да ги спасявате и тях. Бг бизнесмен с такова отношение може да разчита само на балъци дето са се излъгали да идат при тях и никога повече няма да повторят. Само че балъците имат край и един ден ще седят празни и ще се чудят какво стана.

23

Картофчо

преди 4 години

Щом работата била такава с кафето за 8лв и безплатни шезлонги, значи отивам с термос кафе и си ползвам шезлонгите. Като се правят на тарикати, що си мислят, че са най-големите тарикати! Вместо да направят някаква нормална надценка (примерно 2лв. за кафе или вода), за да имат печалба и оборот и всички да ги хвалят, те с нахалството си ще стоят без нищо и всички ще ги плюят! На такива се казва "селски тарикати" и после се чудим защо българите масово ходят в Гърция и Турция на плаж!

22

от 2

преди 4 години

До ppНе се ядосвай. Аз лично станах свидетел на разговор между двама германци на видима възраст отоло 17-18 години, докато си лежах на една полянка в парк в Мюнхен. Спореха за това къде да ходят на море лятото: Майорка или България. Накрая решиха, че ще е България и използваха буквално тази фраза. Смятай, за да се стигне до такива разговори колко известни сме станали с това.

21

pp

преди 4 години

До 20 от 2ти си зле. такива *** като теб определят нашата репутация