24

Бунак Обама

преди 3 години

Проблемът е аналогичен на този с мръсния въздух. Общината дефекира на всяко свободно местенце сгради, после дере редовните граждани с такси и глоби. Това не е управление, а тикварщина, и само тикви може да поддържат такъв кмет

23

До Бунак Обама

преди 3 години

Природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено?

22

Тео

преди 3 години

Решението е лесно и елементарно. Няколко законови промени и общинска полиция въоръжена с касови апарати. За първия ден ще касират 1 000 000 лева и ще изплатят касовите апарати. Втория - 100 000 и ще осигурят заплатата на 20 контрольора с 2 полицая охрана в случай, че бай *** реши да се прави на селския шериф. Във ВСЯКА бяла държава е така! И САМО тогава *** ще се научи, че не става с кола за мен, за жената, за децата и за кучето!

21

Гоче мекио

преди 3 години

Аз у Панагюрско си паркирам на къро.

20

Фелейшио Кейн

преди 3 години

В гербавата клоака с подпорни стени-хотели и фекални езера сериозно ли очаквате нещо смислено и добро да се направи, пък било то и в столицата

19

sofeto

преди 3 години

Ако посетите "Банкя"(местоживеенвто на Боко) в почивнитв дни, ще се хванете за главата че тротоарите в центъра не са за пешоходци!Въпроси?

18

Мечо Кух

преди 3 години

От усмихнатото лице на корупцията - толкова, тя повече не може и да иска. За сериозен човек начело на града е необходимо и вие да се замислите сериозно преди да гласувате, а не ходите за гъби или да пускате по навик' за да не са комунистите'

17

Бунак Обама

преди 3 години

То не става само с крадене, трябва и акъл. Застрояваме безразборно, после се тюхкаме къде да денем колите. Тиквена простотия.

16

sofeto

преди 3 години

Да бе да, както казва народа, "на кукуво лето"!

15

Край

преди 3 години

Няма европейски град от 1.5 млн човека който да е осигурил възможност на 1.5 млн коли да паркират безплатно.Фандъкова не смее да ви го каже но половината коли трябва да заминат за Стомана Перник за да стане нормален града и да се изгради силен градски транспорт.

14

Анонимен

преди 3 години

А къде са и паркингите и подземните гаражи,както и многоетажните такива ,като в западна Европа.Лесно е да се махнат,но къде ще отидат?

13

УМЕН

преди 3 години

Много се зарадвах като видях че умен човек като адвокат Георгиев е общ.съветник,България върви напред!

12

пепе

преди 3 години

Ако искате София да не е задръстена от таратайки, то притежаването на автомобил трябва да е скъпо и неудобно. А Фандъка строи паркинги и улеснява живота на джигитите. Вместо да харчат парите на всички за да угаждат на автоталибаните, просто да налагат закона и да глобяват паркиращите в нарушение. А собствениците на таратайки сами да си търсят паркоместа, това си е само техен проблем!

11

.

преди 3 години

Не, защото няма къде другаде да бъдат оставени. Липса на стратегическа визия от десетилетия!

10

Анонимен

преди 3 години

За София могат да изровят готовите проекти от преди 1989 година, за строеж на подземни паркинги в каретата от улици в Центъра на София, но едва ли ще го направят. Това означава да откраднат много по-малко.

9

Анонимен

преди 3 години

Щом се намесват частниците, значи поносими цени няма да има. Предполагам, че абонаментът за един месец ще е над 400-500 лева. 400 лева имаше цена преди 15 години в Центъра на София, когато търсех закрит паркинг, ако ходя с кола на работа.

8

Анонимен

преди 3 години

В Бояна, на тесните квартални улички, които стръмно се вият между къщичките, настроиха едни блокове с по 4-5 етажа. Почна се такова паркиране, че не просто не могат да се разминат две коли на двупосочна улица, ами няма дори къде да отбие единия, че да мине насрещния. Балкански гето-рай.

7

Анонимен

преди 3 години

Кметове и общинари създадоха проблемът с паркирането в София като разрешиха хаотичното презастрояване, вкл. застрояването на съществуващите паркинги. Новите комплекси на София като Люлин, Младост, Дружба и т.н. бяха много добре проектирани с огромни паркинги между блоковете, но това вече е минало, застроиха ги и построиха блокове между блоковете, затапиха основните булеварди с безкрайни светофари и т.н.

6

Аз

преди 3 години

Когато са строени панелките никой не е мислел че между тях и във всяка градинка вие ще позволите да се строи още. Панелките си бяха проектирани идеално с достатъчно места за паркиране.

5

Зоро

преди 3 години

До Анонимен4Ами аз имам наемател, учил, работил и израснал в кариерата. Има 2 коли, офроуд джип и лимузина. Обща цена около 150 бона. Предложих му и 2 паркоместа под прозорците му за 100 лв общо. Видяха му се много, а и защо трябвало да плаща за паркиране, като имало улици. Сега паркира на 300 м в най-добрия случай.