265

Анонимен

преди 4 години

Прав е. Не може да чете и пише, но ви управлява от десет години.

264

Анонимен

преди 4 години

Старите криминални ползват такива апарати .Против подслушване.

263

Анонимен

преди 4 години

Тикво, махай се с добро. И стига си плещил лъжа след лъжа.

262

Анонимен

преди 4 години

Той не може да пише и си е напълно прав - защо му е кирилилица !?

261

аае

преди 4 години

'бог не е кьорава мачка да незнае какво прави' ....сигурно ше си плати Бойче греховете аматолко ли па е грешен долен и подъл тоя народ че имено такива му се случват уж 30години демокрация ама то много болна форма на демокрация бе. що да го кълна Борисов като по долния колега като осъзнавам че всички сме съучастници било то и пасивни

260

Анонимен

преди 4 години

Щом *** станаха премиери и си купиха къщички в БарЦелона. Е, наистина нема такава държава.

259

Шопо

преди 4 години

Престъпник! Прогони децата и внуците ни в чужбина,а сега заради неговите далавери не могат да се приберат през лятната отпуска в България! Дано Бог го накаже !!!

258

Иван

преди 4 години

Странен живот, някои хора работят по 12-16 часа на ден, един ръководител на средно ниво праща по 50-100 имейл на ден, отделно комуникация, срещи, преговори. А ръководител на държавата не може да пише на телефон, по цял ден обикаля с джипката, лихи се като *** и ръси простотии, не разбира от икономика, не знае английски, дори като футболист е *** чакащ да му дадат дуспа и има подлизурковци, нагаждачи, които му се кланят и обиждат сънародниците си защото виждат истината...

257

NewOne

преди 4 години

Не ме гледайте какво правя, а слушайте какво ви казвам.Blagodaria

256

Георги

преди 4 години

Следващото оправдание на Барба Ганьос - не мога да чета и да пиша, неграмотен съм бе хора.

255

Анонимен

преди 4 години

премиерът на....България...не пише на български от телефона си??? Уот да фак? вие давате ли си сметка докъде сме я докарали с тези продажници чужди - слуги?

254

Георги

преди 4 години

До АнонименХаххаха, добър коментар! хубаво е, че хората вече видяха, че царя не е само гол, а е гола вода, лъже, маже, Барба Ганьос и му "вярват" само тези които са на хранилката и чаката да им подхвърли някой кокал

253

Анонимен

преди 4 години

А как писа неприлични SMS-си на Сесил Каратанчева която беше 17 годишна бе Бойко...!?

252

Анонимен

преди 4 години

това, което стана с Божков е интересно. не го очаквах, мислех, че с рушветите си ще си царува вечно у нас. явно кукловода над Борисов е издал заповед да му вземат лотарията. въпроса е защо? сякаш нещо голямо се готви в България, но какво?

251

Анонимен

преди 4 години

Абе аз см съи екстра бе ДРОГАРЬО НЕГЕРБЕРАСТ,глей кви ги реди Рамаямата=срещнах с Божков но не по мое желание,не съм молила за средстваХАХАХАХАХАХАХАХАХА,Божков я викнал да и каже че няма да и даде пари а тя по нежелание отишла да го чуе на живо че не може по телефона ХАХАХАХАХАХАХАХА......ИДИО..ТИ сте които и вярвате.

250

Анонимен

преди 4 години

До 256 АнонименТи си доста зле бе другарю герберас ! Да не те е хванал коронавируса ?

249

Анонимен

преди 4 години

ДРОГАРИ ЗЕЛЕНИ,ЧЕРВЕНИ И ЛИЛЯВИ/ПСИХОДЕСНИ/ПОЛИТИЦИ,от сутринта знаем че Рамаямата ИЗЛЪГА ЧЕ НЕ Е ИСКАЛА ПОМОЩ ОТ БОЖКОВ!!!ТОЧКА.Пак изпаднахте в положението на Иванушка ***,сега ще се съдерете да лаете имал ли или не Борисов кирилица,хахахахаха!!!!Колкото и да не съм на едно мнение с Борисов за много неща,колкото и вече да не понасям фандъчка,не мога да не се зарадвам като гледам как една от новите иконина тъ.паците дето все чакат оправячи ИЗГЪРМЕ!!

248

ШМАТКА

преди 4 години

Оф завалията нямал телефонче! Я веднага да се организира sms кампания за събиране на средства за закупуване на свестен телефон на бедния ни ''премиер''!'То вече цинговците са с модерни айфони ,та тоя ли ще ни хвърля шарени пилета и лъжи?

247

Абе...

преди 4 години

Благодарим на Борисов.....,че дава вяра и надежда на неуките на посредствените..Като гледат него във всеки от тия се подклажда надеждата , че някой ден и те могат да са премиери да имат планини от злато...Отговарят на условията.. т@ пи са като него

246

Анонимен

преди 4 години

Този ако беше Пинокио.. Щеше да изнася дървен материал !!това че той е " избиран".. потвърждава че изборите са менте , .. Кой нормален би избрал тоя..Айде един път..излъгали са се , ама три пъти ???Някой вЕрва ли ??