54

blqblq

преди 3 години

мисля,че само хората от Нова Зеландия могат да кажат колко са щастливи от управлението на Великобритания,а смешните публикации станаха много

53

Анонимен

преди 3 години

И Рекетьора беше симпатичен в началото като престъпните медии му изградиха култ, ореол и излъгаха народа а то си е зависимо от ДПС и Пеевски от самото си раждане.

52

Анонимен

преди 3 години

Аз не виждам драги градящи поредния култ към личността на политик, да е направила нещо извънредно. Тоталитаризъм е да придаваш на властниците някакви измислени и невероятни качества. По големи комунисти сте от комунистите г-да и дами неолиберали и разбира се как жената да не си пода по геевете. Велико постижение. Хилосва се пресилено като баба ви Фандупкова.

51

Естетик

преди 3 години

До Бай ГаньовциТочно *** не искат управляващи като тези, които си описал, Ганьопитек.

50

До пияница мистик

преди 3 години

Ти нали протичаше пред лика на Мутрата от СИК?Много пъти си обяснявал, че го любиш като френска ученичка от 70те Ален Делон.Какво ти става, та обясняваш как тая жена била читава?

49

Анонимен

преди 3 години

Много е свестна Джасиндра, докато не й звъннат от американското посолство!Познавам един национален предател, дето много го е страх от началниците

48

Щерю

преди 3 години

Хубавият човек е богатство за всички...

47

Бай Ганьовци

преди 3 години

Не е изненада, че много Бай *** тук искали някоя като тази на власт при нас. Тя все пак ходи на веселите паради и е типичен пример за унищожаването на всякакви ценнности и традиций в едно общество.

46

Анонимен

преди 3 години

Нова Зеландия си е доста спокойна и уредена страна. Не ти трябва да си Тръмп или Путин за да я управляваш. Естествено си имат малко проблеми с коренното население и наглите имигранти. Но като цяло са много дисциплинирани. За корупция не може. Всеки познава всеки, ще го предаде. Така че жената не е поставена там случайно. А и явно света я харесва

45

Пропаганда 101

преди 3 години

"защо всички обичат премиера на Нова Зеландия?"Обичат да казват на масите какво да правят. Ако не правиш това което ти кажат или не мислиш така както искат значи си по-лош от един чичко с мустаци дето живя в отиваща си на курбан днешно време Германия. Значи и пляскат поради две неща - отнела е правото на всеки нормален гражданин от самозащита и пробутва пропаганда за глобалното затопляне. Жалко, че има още такива дето могат да мислят иначе наистина всички щяха да я """""обичат"""""

44

Облъчени

преди 3 години

"оръжията вече не се продават свободно, а правителството прави всичко възможно да се справи и с климатичните промени."Нормалните на това му викат червен флаг, в случая дори два. Поредната пионка те и затова и пляскат масово. Тези дето ги заклеймят в медийте обикновено са нормалните опитващи се да помогат на простолюдието. Всички е обърнато наопаки в тази наша реалност. Тука със сигурност е пълно с жалки твари, които не знаят и копче за Нова Зеландия, но веднага лапват пропагандата.

43

пияница мистик

преди 3 години

Уникална жена! Жалко, че сме нация от ограничени хора, расисти, ксенофоби и шовинисти и такава фигура рядко ще изберем да ни ръководи, дори да я има...А знам, че не всички са като гореизброените. За жалост обаче са повече, към 80%, дори 90%. А нормалните, космополитни българи,широкоскроените сме малцинство. Коментарите тук в по-голямата си част го показват красноречиво, че сме нация от маргинали

42

z-rock

преди 3 години

Отдавна повтарям, че ще го търсиме Оня с мустачките от Браунау, а то как вървят нещата, определено много ни трябва един такъв!!

41

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

100% подставено лице на Шорос!

40

Handel

преди 3 години

До Зад ЗаландияАбсолутно си прав! С бодра стъпка към Африка където черните ще ни направят бантустан и ще ни покават на туристите.

39

Не и в България.

преди 3 години

Тук харесваме тип селски тарикати...такива, които не зачитат законите...винаго са в далаверата...а принципните и честните...е..на тях се подиграваме. Те...за нас са балами.Та...поради тези особености на народа ни...ето къде сме ние...и къде е Нова Зеландия.

38

Хората по-долу

преди 3 години

са го казали, защото е непринудена, не се взема насериозно, не е нарцис, умна е и мисли за народа си. Това е. А тези, които не знаят къде е Нова Зеландия, но въпреки всичко обиждат, могат да продължат да си плюят, така още повече запълват блатото в което си живеят. Светът не е само бял и черен, има много цветове и нюанси. Жалко, че в 21 век хората все още ги интересува пола и расата на даден политик вместо какво е свършил за народа си.

37

Анонимен

преди 3 години

Може би щото мяза на кон и затова е по-симпатична от пра сюн ге ри те политици.

36

Анонимен

преди 3 години

Просто не е самовлюбен хейтър като всички останали управляващи по света!от къде можем да си вземен една като нея?

35

Зад Заландия

преди 3 години

Ние пък си обичаме Бойко и си гласуваме за Бойко и ГЕРБ.