55

Анонимен

преди 3 години

Алтернатива за Германия!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Мислех също така, че едни други хора най-после са преценили поне един факт - благодарение на англичаните е почти изкоренена традицията да изгарят съпругата жива върху погребалната клада на починалия й съпруг, независимо от това колко деца ще останат кръгли сираци след това зорноволно "геройство".Казвам "почти изкоренена традиция", защото - доколкото знам - във вътрешността на тяхната родина все още се случва понякога тази традиция да бъде спазена независимо от това, че законът я забранява.

53

Анонимен

преди 3 години

Благодаря ти Господи,че съм българин!

52

Анонимен

преди 3 години

До МенЧакам да бутнат пирамидите и аз. Ще е забавно.

51

Анонимен

преди 3 години

Аз пък най-наивно си мислех, че потомците на едни хора от един континент, докараните с кораби на американска, са преосмислили значението на този акт с оглед на живота, който имат щастието да водят в една богата и силна държава.И че в знак на признателност ще издигнат по още един паметник на хората, чиито монументи днес рушат!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Ти изплаваш. То е така, празната глава изплава винаги. Не се притеснявай, САЩ не потъва, само се движим към една по-бърза развръзка на някои процеси.

49

Мен

преди 3 години

Бутнете пирамидите, колизеума и всичко строено с робски труд! ***...

48

Значи ли това,

преди 3 години

че ще поискат и от нас да махнем всички паметници на кан Аспарух и да преименуваме град Исперих?А могат ли да си .........

47

Анонимен

преди 3 години

САЩ потъват - капитализма умира. Тези хора американските демокрасти са свикнали да си правят каквото си искат и никой да не им се съпротивляваР Сега светът е удивен, ама как може робите да надигнат глава. Стой та гледай. Пригответе си червените знамена и пионерските връзки.

46

Анонимен

преди 3 години

Яснооо,И това е част от проекта на онези за съсипване на европейската цивилизация.Ами нали най-почитаните герои от миналото на всеки народ са някакъв вид воини, а в повечето случаи и завоеватели, успели не само да защитят своя народ от нашественици, но и да разширят държавните граници, а също и да допринесат за забогатяването на нацията.

45

Островът на Мюмюните

преди 3 години

Саддик Кхан ще ни излекува!

44

До 29

преди 3 години

В кой английски вестник го прочете това? Първата страна създала концентрационни лагери -да. Побликувала някои актове против робството в някои от колониите си -да . Но дори днес имат дела против британци които държат роби - разбира се днес е противозаконно

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Всъщност англичаните са една от малкото страни, в които с малки изключения на периода в който са били колониалисти се гледа с добро око от колонизираните страни. Индийците от различни щати и до ден днешен нямаше да могат да се разбират помежду си, ако не не говореха английски, а съвременна Индия получи най-бърз достъп до огромен пазар посредством британските си партньори.

42

Тоя па

преди 3 години

Имам чувството, че всичко се прави с една цел - да се заличи знанието, да се заличи историята, да се заличат гордостта на една нация и тя да се превърне в популация. Ако за нас Шипка е символ на саможертвата на падналите за свободата на България, за турците ще е паметник на расизма и на геноцида срещу тях. Паметниците на загиналите американски и британски пилоти по време на бомбандировките е геноцид и расизъм спрямо нас, но за американци и британци е памет свята. Паметниците са национални

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Вместо това нека прегърнем истинската свобода, на крайна бедност, в отровени градове и села, и с комунистическа шайка, която да се разпорежда с живота ни. Тука един *** толкова се превъзнесе да храни Запада, че чак обяви бялата цивилизация за проблема. И ти така.

40

Анонимен

преди 3 години

Ако се премахнат всичко английско, свързано с робството, то няма да остане нищо! Където са минали англичаните има само опустошени, окрадени и раздробени държави. Английският език е въведен с много терор, кръв и убийства.

39

Анонимен

преди 3 години

Абе да идват китайци, араби и т.н. и да се свършва с тази агония, вече станахме толкова жалки, че е по-добре някой да сложи точка на този срам.

38

Анонимен

преди 3 години

Американската капиталистическа демокрация води до съвременната пустиня, в която живеем днес. До един глобален мол, пълен със зомбита, слушащи музика, произвеждана на конвейер и търсещи правилните брандове, за да си повдигнат самочувствието. Негативната свобода предоставя глобална сцена за риалити телевизията, където денонощно да се обсъждат групи от надути пуяци. Общество на глyпaцитe и наивниците.

37

Последни Новини

преди 3 години

САЩ Изтегля Войските си от Германия - Европа е Отново БезЗащитна - да видим кой първи ще я нападне или плана е за гражданска война и Обяване Официално на АфроПейска Федерация и Еврабски Халифат! Сега без Военната Мощ на САЩ да ви Пази, ще видите Кон Бон Яде ли като и Червената Армия на ЖиШинпин дойде да сложи част от континента под Китайско Комунистическо Робство!

36

Анонимен

преди 3 години

Няма по-голямо унижение от това чужденци да поругаят паметта на предците ти, в собствената ти страна, а ти да им се радваш лицемерно и подмолно.