69

Анонимен

преди 4 години

В Бургас също има обявени случаи на заразени,което подсказва,че трябва много да се внимава с летния туризъм в региона...да не стане като в Сърница и язовир Доспат...а дано не,ама надали...в много предприятия в България работниците са на гъсто,а с облекло като на лекарите няма как да се работи...

68

Батко

преди 4 години

Много се радвам на разни неуки чеда да се изказват! Който се смее последен най - добре го прави драги ми смешници ! И не само аз, но и много други от форума сме на правилната гледна точка и виждане! А тези дето защотсвт властта могат само да им лижат задниците и да си пият лекарствата!

67

Учител 1ви калс

преди 4 години

До АнонименАгнешкото ракията зелената салата и пържолите излизат=============Оценка на заданието:Изпълнение - 4Оригиналност -2Общо - среден 3

66

Батко

преди 4 години

До анонимен 58Ти ли си пак компетентен финансисте? Избор медицина ли почна да разбираш без да си прочел и двс реда медицинска литература? До тези дето ми слагат минусчета, вие сте едни неуки и заблудени тролчета! Скрийте се у вас!хайде със здраве!

65

Анонимен

преди 4 години

Бас държа, че ако се направят 10 000 теста за 1 ден ще се намеря 400-500 вирусоносители.Честно, кажете ми... връзва ли ви се някой на елементарните статии?! При 20 дена инкубационен период, колко време стои вируса в тялото преди да се неутрализира? Дайте да изтестваме всички положителни случая от последните два месеца и да кажем, че имаме нови 2000 случая!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

64

Анонимен

преди 4 години

До 15-ти щи ги ударим над 100.След като обявят новата обстановка ще спаднат отново понеже вируса ще се изплащи от обстановката.

63

Анонимен

преди 4 години

Агнешкото ракията зелената салата и пържолите излизат

62

Анонимен

преди 4 години

Пак висок брой на новозаразени с COVID, починали са трима......................МДАААААА; БЕШЕ ЯСНО ЧЕ СТАНЕ ТАКАКВО МИ СЕ ЧУДИТЕ

61

Анонимен

преди 4 години

Тези, които размахват короновирусът, за да ни плашат с него, сами не си вярват. Нужно е малко да разбираш от човешко поведение, за да схванеш без усилия цялата стъкмистика . Тези хора се държат заядливо, високомерно и в гласа им липсва загриженост и поне грам тревога от случващото се. Сякаш ни казват, няма нищо вярно от това, което ви казваме, но сте длъжни да изпълнявате, това което ви разпореждаме.

60

Потенциално заразена

преди 4 години

Продължавам да описвам необходимите мерки, които нахвърлях от вчера (надявам се да ме следите). След затварянето на всички вкъщи и следенето на всички улици с дронове с термични камери (за движението на живи същества), се налага насилствено влизане с домовете на всички и инжектирането на дезинфектант или белина по избор. Осветяване през всички дупки с UV светлина. Ако все пак някой е дръзнал да излезе, освен инжектиране и осветяване, напълване на всички дупки с гореспоменатите субстанции.

59

Анонимен

преди 4 години

гербаджийте правят всичко възможно да повече болни от вируса. 7 млрд евро за важни.Не вярвам за реалния брой на заразените само тъпири им слушат глупостите

58

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Коронавирус - параван за престъпленията и гафовете на властта !

57

Анонимен

преди 4 години

Вируса не си е отишъл, просто докторите се научиха как правилно да работят със тестовете най-сетне и сега като правят теста разбират кой е болен. Ако се направят 50 000 теста на случаен принцип ще видите каква е реалността.

56

Анонимен

преди 4 години

До Мислеща 50 Това е официалната правителствена страница https://coronavirus.bg/bg/А за статистиката - 2889 случая от началото . От тях 1623 са излекувани . 167 са починали . Активни са 1099 случая .От тях 161 са в болница , като 13 са в интензивно отделение

55

Ммм

преди 4 години

*** то е логично ,хора.Трябва да се отклони вниманието от далаверите на властимащите.То не беше Танева, Захариева, Арнаудова, вече така смърди ,че и короната не ги спасява.

54

Анонимен

преди 4 години

правите повече трстове и случаите са повече... нормално!!

53

Анонимен

преди 4 години

До БаткоГолям всезнайко се извъди....Бре,бре!Дървен философ.

52

Хммм

преди 4 години

Точно когато искат да предлагат удължаване на епидемичната обстановка и изведнъж са направили 1777 теста. А предишните дни защо правиха по 500, нали? За какво ги пазят толкова? Работата не беше толкова гнила, както е сега.

51

Анонимен

преди 4 години

Ако охлабят мерките ще трябва да правят ежедневни тестове във мандри, месокомбинати слладкарски фирми и подoбни. Във Доспат вижте какво стана, каква маска ще ти помогне ако си купиш вафла, която е заразена и я изядеш. Не можеш да миеш вафлата и да я дезинфекцираш аз отивам да си купя брашно и макарони по 300 кг и от магазините няма да купувам нищо занапаред.

50

Анонимен

преди 4 години

Беше логично към края на положението да напишат че има повече болни.