97

Анонимен

преди 3 години

До съюзници-предатели!Една, втората се скатахме на завет и се обърнахме срещу съюзниците си накрая..

96

Анонимен

преди 3 години

За Германия задължително език и професия,някакъв занаят.Но в ,,Моята борба'' Хитлер казва .Не ми показвай дипломи,покажи какво можеш,на какво си способен.

95

ДДРОнег

преди 3 години

Живял съм сред роми и не искам пак да живея сред тях !!!Който протестира срещу расизма, да поживее една седмица сред тях !!!

94

Анонимен

преди 3 години

+ румънци и албанци.Други изпаднали няма.

93

Анонимен

преди 3 години

Много просто- масовият профил на българин в германия е работник в кланница със жена камериерка. По какъв по-точно начин подобни утaйки биха комуникирали с немец банкер с жена зъболекар?! Ами никак. Сблъсък на класите. Както аз около себе си не познавам човек с под 5-7000+++лв. заплата (програмисти, лекари, архитекти, зъболекари, реклама, маркетинг), така и тези "малцинства" няма как да се впишат сред нормалните хора. Слугинажът е слугинаж. Не комуникира със средната класа. Няма за какво.

92

Веско

преди 3 години

Когато хората станат равни и расизма ще изчезне ;)

91

Тра-ла-ла

преди 3 години

Хайде да се гледва в пълнота и обективно!Подобно отношение към тези общности НЕОСНОВАТЕЛНО ли е или за да е такова отношението има някаква причина?!Нима ще отречете, че човек има право да определя за себе си с кого да общува, кого да допусне и кого да не допусне до себе си и ред други неща, които бихте определили като дискриминационни.Не, не съм длъжна (даже е глупаво и противопоказно) да приемаш всички и всичко безрезервно. Наивници няма по света. Това не правят и тези, които зоват за това

90

Анонимен

преди 3 години

Живях в Германия няколко години, не свикнах, липсваха ми приятелите, роднините, но най-вече начинът на живот тук. Немците са по принцип малко или повече резервирани към другите, но като цяло живеят самотно, това е съществената разлика с нас. В Германия българите живеят както и другите чужденци, а именно в общности. Получава се така, че в Германия е пълно с общности, които по-скоро са по-близки помежду си, отколкото със самите германци. Разбира се, има изключения сред всички.

89

Анонимен

преди 3 години

Не, българите и турците не са чернокожите на Германия, а много, много по-зле. 98% от българите там са с мизерни заплати, работещи неквалифициран труд. Сред *** има адвокати, лекари, сенатори и какво ли още не. Е, и сред българите има, но много по-нисък процент. Българинът, наред с всички балкански народи е най-простото племе в Европа. Слагам всички под един общ знаменател, защото със сигурност над 50% са в тази категория. Разбира се, има огромен брой квалифицирани и нормални българи.

88

Анонимен

преди 3 години

Българите - да, такива са заради "лицето", с което се представят - *** работници и плиткомозъчни официално представляващи.Иначе турците са отдавна приети в Германия и живеят там от цели поколения.

87

само минавам до 106

преди 3 години

До До 104Здравей мило детенце!Просто помисли малко.В НАЙ-РАЗВИТАТА в ЕС страна,известна с инженерите и конструкторите си,с най-доброто здравеопазване ли се нуждаят от нашите "кадри",които са вече под нивото на даже турските и арабските специалисти?Че нашите богаташи вече се лекуват в Турция! Виж мило дете,какво е образованието.Защо не построиха обещаните заводи тук.Защо сме с най-висока заболяваемост в Ес и най-висока смъртност и тогава говори за специалистите,необходими на Германия.*** ***.

86

До 104

преди 3 години

Какво правителство бе ***,става дума за малокултурен,,нежелещ да се интегрира и с ужасяващи хигиенни навици етнос.....Един лекар,мед .сестра ,кадри от техническите професии са добре дошли в Германия! ...Да не би нашите мигранти-роми да са от 10 години ,бе пубере невръстен??? Още през 90те ромските черноборсаджии се криеха от полицията по входове и подлези тук в Манхайм и Франкфурт.

85

да ама не

преди 3 години

Първо Синтите -български граждани не са коренно население на България и ако те системно ,крадат ,мамят , проституират, продават наркотици , убиват и изнасилват . разбираемо е че българите не искат да имат нищо общо с тях.

84

хахахаха

преди 3 години

За турците-едва ли.Те са си вече ЧАСТ от Германия.За нашите-то си е ясно.Българчето,тъпо и *** с това правителство си е чернокожо навсякъде,даже и в Африка е чернокожо за ***.

83

Анонимен

преди 3 години

Да да, а чехи, поляци хървати и унгарци какви са!!??

82

Анонимен

преди 3 години

Тази статия не е съобразена с българската действителност.

81

Анонимен

преди 3 години

черните са повече от българите и румънците (индийците на европа ) СРАМ ,че съм роден тва блато наречено БГ

80

библията

преди 3 години

До АнонименТова е единствената вярна и неукрасена книга на истината! Другите са изкуство!

79

съюзници-предатели!

преди 3 години

две световни войни заедно воювахме....

78

жалко но факт!

преди 3 години

Германците почерняха!